Connect with us

رویداد های اخیر

ایجاد کمیته مشترک برای تسهیل تردد اتباع افغانستان و پاکستان

منتشر شده

در

وزارت امور خارجه‌ی امارت اسلامی افغانستان اعلام کرده است که یک کمیته‌ی مشترک میان بخش قنسولی این وزارت و سفارت پاکستان در کابل برای تسهیل تردد اتباع دو کشور ایجاد می‌شود.

بر اساس اعلامیه‌ی این وزارت، روی تشکیل این کمیته در دیدار روز گذشته (شنبه، ۶جوزا) امیرخان متقی، وزیر خارجه و عبدالرحمان نظامانی، سفیر پاکستان در کابل، توافق صورت گرفته است.

در این اعلامیه که در صفحه‌ی تویتر حافظ ضیا احمد، معاون سخنگوی وزارت خارجه‌ منتشر شده، آمده است که در مورد ایجاد این کمیته به درخواست و تاکید آقای متقی توافق صورت گرفته است.

او افزوده که سفیر پاکستان در این دیدار خواستار افزایش مدت ویزای محصلین پاکستانی که برای تحصیل به افغانستان می‌آیند، شده است.

به گفته‌ی معاون سخنگوی وزارت امور خارجه‌، در رابطه به این موضوع متقی به سفیر پاکستان اطمینان داده است.

همچنان حافظ ضیا احمد در ادامه نوشته است که در این دیدار سفر وزیر امور خارجه‌ به پاکستان در رأس یک هیأت سیاسی و تجارتی مثبت ارزیابی شده و دو طرف بر تداوم همکاری مؤثر دو جانبه تأکید کرده‌اند.

رویداد های اخیر

حملات هوایی پاکستان بر غیرنظامیان در افغانستان؛ ریچارد بینیت خواستار پاسخ‌گویی شد

Published

on

ریچارد بینیت، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر افغانستان، در واکنش به حملات هوایی پاکستان در ولایت‌های کنر و هلمند که شماری از غیرنظامیان در آن هدف قرار گرفتند، خواستار پاسخ‌گویی شده است.

بینیت در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس پرسید که آیا این رویداد ناشی از «بی‌کفایتی، سهل‌انگاری یا چیزی بدتر از آن بوده است؟»

وی افزود که هیچ توجیهی برای وارد کردن «آسیب جبران‌ناپذیر» به غیرنظامیان وجود ندارد.

گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد گفت که این حمله به نظر می‌رسد قوانین بین‌المللی حقوق بشر و حقوق بشردوستانه را نقض کرده باشد.

دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) اعلام کرده است که در حملات هوایی روز پنجشنبه در ولایت‌های کنر و هلمند، دست‌کم ۱۰ غیرنظامی جان باخته و ۹ تن دیگر زخمی شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

چهار عضو یک خانواده در حمله هوایی در گرمسیر هلمند جان باختند

بر اساس گزارش‌های محلی، این خانواده اصالتاً از ولایت غزنی بوده و در منطقهٔ صفار یک رستوران کوچک داشته است.

Published

on

در پی حمله هوایی رژیم نظامی پاکستان در منطقهٔ صفار ولسوالی گرمسیر ولایت هلمند، چهار عضو یک خانواده «شهید» و هفت تن دیگر زخمی شده‌اند.
بر اساس گزارش‌های محلی، این خانواده اصالتاً از ولایت غزنی بوده و در منطقهٔ صفار یک رستوران کوچک داشته است.
گفته می‌شود اجساد «شهدا» و زخمیان این رویداد از سوی حکومت با یک فروند چرخ‌بال به ولایت غزنی انتقال داده شده‌اند تا زخمیان تحت درمان قرار گرفته و «شهدا» نیز به خاک سپرده شوند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بازدید سرپرست یوناما از مرز اسلام‌قلعه؛ تمرکز بر حمایت از عودت‌کنندگان

ملل متحد پیش از این یک پلان پاسخ‌دهی به ارزش ۵۲۹ میلیون دالر راه‌اندازی کرده که هدف آن حمایت از حدود ۲.۷ میلیون افغان عودت‌کننده از ایران و پاکستان تا پایان سال ۲۰۲۶ است.

Published

on

جورجیت گانیون، سرپرست یوناما، از مناطق غربی افغانستان، از جمله مرز اسلام‌قلعه، بازدید کرد تا از نزدیک روند حمایت‌های ملل متحد از میلیون‌ها افغان عودت‌کننده از ایران و پاکستان را بررسی کند.

ملل متحد پیش از این یک پلان پاسخ‌دهی به ارزش ۵۲۹ میلیون دالر راه‌اندازی کرده که هدف آن حمایت از حدود ۲.۷ میلیون افغان عودت‌کننده از ایران و پاکستان تا پایان سال ۲۰۲۶ است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!