Connect with us

رویداد های اخیر

مسوولان: حدود ۷۰۰ هزار جریب زمین غصب‌شده در سراسر کشور برگردانده شده است

منتشر شده

در

کمیسیون استرداد زمین‌های غصب‌شده می‌گوید که از آغاز کار این کمیسیون تا اکنون حدود ۷۰۰ هزار جریب زمین غصب‌شده در سراسر کشور بازگردانده شده است.

رهبری این کمیسیون در سفر به بلخ طی نشستی با مقام‌های محلی گفته است که در این ولایت نیز ۱۲۰ هزار جریب زمین غصب‌شده شناسایی شده که از این میان، ۱۱ هزار جریب زمین پس گرفته شده است.

احسان‌الله وثیق، سکرتر کمیسیون استرداد زمین‌های غصب‌شده، گفته است: «کمیسیون امارت اسلامی در تمام افغانستان حدود هفت صد هزار جریب زمین را مسترد کرده است.»

در این نشست، عبدالحکیم شرعی، سرپرست وزارت عدلیه، نیز گفت: «بعضی مردم می‌گویند که هیچ گونه سند نداریم، بنابراین، کمیسیون حکم می‌کند که آن زمین مسترد شود.»

در همین حال، اعضای این کمیسیون خواهان همکاری مقام‌های محلی بلخ در زمینه تطبیق جدی این طرح برای بازپس‌گیری زمین‌های غصب‌شده در این ولایت شدند.

عطاالله عمری، سرپرست وزارت زراعت ومالداری، تصریح کرد: «این‌جا زورمندان بودند که پروژه‌ها ساختند، تقسیم و توزیع کردند، نقشه و پلان جور کردند، به مردم توزیع کردند، به مردم اسناد دادند، پول شان را گرفتند، پول شان هم توسط آویز بانکی جمع شده، لیکن در حقیقت زمین حکومتی است.»

با این حال، مقام‌های محلی بلخ به این هیئت اطمینان داده‌اند که به منظور تطبیق طرح‌های این کمیسیون همکاری همه‌جانبه خواهند کرد.

محمد یوسف وفا، والی بلخ، ابراز کرد: «به شما وعده می‌دهیم که تمام ما به فیصله کمیسیون متعهد هستیم.»

گفتنی است که کمیسیون استرداد زمین‌های غصب‌شده حدود یک سال قبل با عضویت نمایندگان چندین نهاد دولتی ایجاد شد. هرچند نظام‌های گذشته نیز شعار بازپس‌گیری زمین‌های غصب‌شده را می‌دادند اما در بیست سال گذشته زمین‌ها دوباره از غاصبین گرفته نشد.

رویداد های اخیر

وزیر کار درباره توسعه همکاری‌های دوجانبه کاری مهاجرین افغان با سفیر ایران گفتگو کرد

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

خواجه آصف: عملیات پاکستان علیه تروریستان است، نه اماکن مذهبی

وزیر دفاع پاکستان افزود که جامعه جهانی، به‌شمول سازمان ملل متحد، نسبت به افزایش تهدید تروریزم از خاک افغانستان زیر حاکمیت امارت اسلامی نگرانی جدی دارد.

Published

on

خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان، روز سه‌شنبه تلاش‌ها برای مقایسه عملیات ضدتروریزم این کشور در امتداد خط فرضی دیورند با آنچه «حملات غیرقانونی هند بر مساجد و مدارس دینی» خوانده می‌شود را به‌شدت رد کرد.

آصف در یک بیانیه گفت که عملیات پاکستان به‌گونه مشخص مراکز تأییدشده تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) را هدف قرار داده است؛ گروهی که به گفته او از خاک افغانستان علیه پاکستان فعالیت می‌کند. وی تأکید کرد که هرگونه مقایسه این عملیات با حملات هند بر اماکن مذهبی در بهاولپور و مریدکه، «کاملاً نادرست و غیرقابل قبول» است.

وزیر دفاع پاکستان افزود که جامعه جهانی، به‌شمول سازمان ملل متحد، نسبت به افزایش تهدید تروریزم از خاک افغانستان زیر حاکمیت امارت اسلامی نگرانی جدی دارد. به گفته او، حملات مکرر و نفوذ جنگ‌جویان از خاک افغانستان به داخل پاکستان، نشان‌دهنده واقعیت این نگرانی‌ها است.

این درحالیست که امارت اسلامی افغانستان همواره اتهامات پاکستان را رد نموده و گفته است که ناامنی پاکستان مساله داخلی آن کشور است و همچنان به هیچ گروه اجازه فعالیت از خاک افغانستان داده نمی‌شود.

آصف همچنان به ادعاهای هند در پیوند به رویداد پاهلگام اشاره کرد و گفت که دهلی‌نو تا کنون هیچ مدرک معتبری در این زمینه ارائه نکرده است. او یادآور شد که پاکستان پیشنهاد انجام یک تحقیق مستقل و بی‌طرفانه را مطرح کرده بود، اما هند آن را نپذیرفت.

وی افزود که بر اساس گزارش سازمان ملل، اقدامات هند غیرقانونی و مبتنی بر ادعاهای بی‌اساس بوده، در حالی‌ که واکنش پاکستان مطابق با قوانین بین‌المللی صورت گرفته است. خواجه آصف تأکید کرد که پاکستان همچنان متعهد به مبارزه با تروریزم بوده و در تمامی مجامع بین‌المللی با آنچه «اتهامات بی‌پایه و طرح‌های خصمانه» خواند، مقابله خواهد کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آلمان یک شهروند افغان و یک شهروند سوری را از این کشور اخراج کرد

وزارت داخله آلمان هم‌زمان تأیید کرده که یک فرد دیگر نیز در همین چارچوب به افغانستان اخراج شده و برلین با مقام‌های دمشق و نمایندگان مستقر در کابل به توافق‌هایی دست یافته است تا زمینه اخراج «منظم» مجرمان خطرناک و افراد تهدیدکننده امنیت در آینده فراهم شود.

Published

on

deportations from germany

دولت آلمان برای نخستین بار پس از آغاز جنگ داخلی سوریه در سال ۲۰۱۱، یک شهروند سوری محکوم را به کشورش اخراج کرده است؛ اقدامی که هم‌زمان با اخراج یک فرد دیگر به افغانستان صورت گرفته و نشان‌دهنده تغییر مهم در سیاست مهاجرتی برلین است.

بر بنیاد اعلام وزارت داخله آلمان، این مرد ۳۷ ساله که در ایالت نوردراین–وستفالن به جرم سرقت مسلحانه، آسیب بدنی شدید و اخاذی محکوم شده بود، پس از سپری‌کردن دوره زندان، با پروازی به دمشق انتقال داده شد. پولیس فدرال آلمان او را تا پایتخت سوریه همراهی کرده و به مقام‌های محلی تحویل داده است. این انتقال روز سه شنبه در ۲۳ دسمبر ۲۰۲۵ انجام شده است.

وزارت داخله آلمان هم‌زمان تأیید کرده که یک فرد دیگر نیز در همین چارچوب به افغانستان اخراج شده و برلین با مقام‌های دمشق و نمایندگان مستقر در کابل به توافق‌هایی دست یافته است تا زمینه اخراج «منظم» مجرمان خطرناک و افراد تهدیدکننده امنیت در آینده فراهم شود.

الکساندر دوبریندت، وزیر داخله آلمان، با دفاع از این سیاست گفت: «مجرمان باید کشور ما را ترک کنند. ما طرفدار کنترول، پیامد و سیاست صفر تحمل در برابر مجرمان و تهدیدها هستیم.»

او افزود که شاروالی‌ها و نهادهای محلی آلمان زیر فشار سنگین حضور اتباع خارجی محکوم قرار دارند و این وضعیت به نقطه بحرانی رسیده است.

این تصمیم پس از ماه‌ها تلاش دیپلوماتیک و در پی سقوط حکومت بشار اسد در دسمبر ۲۰۲۴ اتخاذ شده است؛ رویدادی که به پایان جنگ ۱۴ ساله سوریه انجامید و باعث بازنگری در ممنوعیت طولانی‌مدت بازگشت پناهجویان به این کشور شد.

بر اساس توافق ائتلافی میان احزاب حاکم آلمان، از سرگیری اخراج‌ها به سوریه و افغانستان در مرحله نخست شامل مجرمان و افراد مشکوک به تهدید امنیتی خواهد بود. با این حال، نهادهای حقوق بشری نسبت به وضعیت امنیتی و خطرات احتمالی برای بازگشت‌کنندگان در سوریه هشدار می‌دهند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!