Connect with us

جهان

دیوید کامرون وزیر خارجه انگلیس شد

منتشر شده

در

به نقل از رویترز، دیوید کامرون، صدراعظم اسبق انگلیس با سمت وزیر خارجه به دولت لندن بازگشت.

دفتر ریشی سوناک، صدراعظم انگلیس اعلام کرد که کامرون به عنوان بخشی از خانه‌تکانی گسترده در دولت این کشور، به سمت وزیر امور خارجه لندن منصوب شده است.

همچنین براساس اعلام دفتر سوناک، پس از برکناری سوئلا براورمن از سمت وزیر داخله انگلیس، جیمز کلورلی، وزیر خارجه این کشور جایگزین براورمن شد.

براورمن که اخیراً تظاهرات حامیان فلسطین در لندن را «راهپیمایی نفرت» و معترضان را «اوباش» توصیف کرده بود، امروز از سمتش برکنار شد.

او اخیراً در دفاع از رژیم صهیونیستی و در اعتراض به تظاهرات گسترده و مسالمت‌آمیز حامیان فلسطین در انگلیس مدعی شد که پولیس با این افراد برخوردی دوگانه دارد و خشنودسازی می‌کند.

سخنگوی دفتر صدراعظم انگلیس همچنین تایید کرد که جرمی هانت همچنان وزیر مالیه انگلیس خواهد بود.

پیش‌تر رسانه‌های انگلیسی مدعی شدند که کامرون در دفتر صدراعظم این کشور در جاده «داونینگ» حضور پیدا کرده است و پس از برکناری براوِرمن از سمتش به عنوان وزیر داخله انگلیس، احتمال انتصاب او به عنوان وزیر داخله جدید یا وزیر خارجه این کشور وجود دارد.

کامرون از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ صدراعظم انگلیس بود. او که به ظاهر اعتقادی به برگزیت نداشت، از آن به عنوان اهرمی برای چانه‌زنی در مواجهه با رهبران اتحادیه اروپا استفاده کرد. او ایده خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را در سال ۲۰۱۳ مطرح کرد.

پس از آنکه در همه‌پرسی سال ۲۰۱۶ میلادی ۵۱.۹ درصد مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا و ۴۸.۱ درصد به ماندن در این اتحادیه رأی دادند، کامرون از سمت خود کناره‌گیری کرد.

جهان

ترمپ: امریکا اورانیوم غنی‌شده را از ایران دریافت خواهد کرد

ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز چهارشنبه گفته است که امریکا در چارچوب تلاش‌ها برای رسیدن به توافق با ایران، اورانیوم غنی‌شده از این کشور را دریافت خواهد کرد.

ترمپ هنگام ترک یک مراسم در قصر سفید به خبرنگاران گفت: «ما آن را دریافت خواهیم کرد.» این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دو کشور هنوز در تلاش برای رسیدن به توافق نهایی در مورد پایان تنش‌ها در منطقه هستند.

بر اساس گزارش‌ها، یکی از اهداف اصلی واشنگتن در فشارهای نظامی و سیاسی بر ایران، جلوگیری از دست‌یابی تهران به سلاح هسته‌ای عنوان شده است. ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Continue Reading

جهان

ترمپ: ایران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند

ترمپ در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نقض آتش‌بس نیز گفته است که طرف مقابل «می‌داند چه کاری نباید انجام دهد» و در صورت تخطی، واکنش امریکا مشخص خواهد بود.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهارات تازه خود بار دیگر توان نظامی ایران را کم‌اهمیت خوانده و گفته است که تهران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند، اما به گفته او «به‌دلیل غرور این کار را انجام نمی‌دهد».

ترمپ در جمع خبرنگاران در قصر سفید مدعی شده است که توان نظامی ایران به حدی کاهش یافته که تنها توان شلیک «سلاح‌های ضعیف» را دارد و تأکید کرده که تهران در ظاهر موضع سخت‌گیرانه دارد، اما در پشت پرده خواهان توافق است.

او همچنان از وضعیت محاصره دریایی و فشارهای امریکا بر بنادر ایران در منطقه تمجید کرده و گفته است این اقدامات به باور او به‌گونه مؤثر در حال نتیجه دادن است.

ترمپ در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نقض آتش‌بس نیز گفته است که طرف مقابل «می‌داند چه کاری نباید انجام دهد» و در صورت تخطی، واکنش امریکا مشخص خواهد بود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان واشنگتن و تهران همچنان ادامه دارد و تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش بحران جریان دارد.

Continue Reading

جهان

درگیری در نزدیکی قصر سفید؛ فرد مسلح زخمی و به شفاخانه منتقل شد

همچنان گزارش شده است که یک نوجوان که در محل حضور داشت، در نتیجه این رویداد زخمی شده، اما جراحات وی خطرناک نبوده و تحت تداوی قرار دارد.

Published

on

مقام‌های امنیتی ایالات متحده اعلام کرده‌اند که در پی یک درگیری در نزدیکی قصر سفید، یک فرد مسلح از سوی نیروهای خدمات مخفی هدف قرار گرفته و به شفاخانه انتقال یافته است.

به گفته مسئولان، این حادثه روز دوشنبه زمانی رخ داد که نیروهای گشت‌زنی در محدوده بیرونی قصر سفید، یک فرد «مشکوک» را شناسایی کردند که به‌گفته معاون خدمات مخفی، متیو کوین، به‌نظر می‌رسید سلاح با خود داشته باشد.

بر بنیاد معلومات ارائه‌شده، این فرد پس از نزدیک شدن نیروهای امنیتی، اقدام به فرار کرده و به‌سوی آنان شلیک کرده است. در نتیجه، نیروهای خدمات مخفی نیز متقابلاً شلیک کرده و وی را زخمی ساخته‌اند.

مقام‌ها افزوده‌اند که این رویداد باعث قرنطینه موقت بخش‌هایی از قصر سفید شد، اما پس از بررسی وضعیت، حالت اضطراری پایان یافته و شرایط دوباره عادی اعلام گردید.

همچنان گزارش شده است که یک نوجوان که در محل حضور داشت، در نتیجه این رویداد زخمی شده، اما جراحات وی خطرناک نبوده و تحت تداوی قرار دارد.

مقام‌های امنیتی تأکید کرده‌اند که این فرد در داخل محوطه قصر سفید حضور نداشت و سلاحی نیز از نزد وی به‌دست آمده است. تحقیقات در مورد جزئیات و انگیزه‌های احتمالی این رویداد ادامه دارد.

هم‌زمان، گزارش شده است که دونالد ترمپ هنگام وقوع این رویداد در داخل قصر سفید حضور داشت، اما به وی آسیبی نرسیده و برنامه‌هایش بدون وقفه ادامه یافته است.

این حادثه در حالی رخ می‌دهد که نیروهای امنیتی در پایتخت ایالات متحده در روزهای اخیر به‌دلیل رویدادهای مشابه در حالت آماده‌باش قرار دارند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!