Connect with us

جهان

رهبر کوریای شمالی خواستار افزایش آمادگی‌های جنگی شد

منتشر شده

در

رسانه‌های دولتی کوریای شمالی روز پنج‌شنبه (۷جدی) گزارش دادند که کیم جونگ اون، رهبر کوریای شمالی از حزب خود خواسته است که آمادگی‌های جنگی این کشور از جمله قدرت هسته‌ای آن را بیشتر کنند.

این اظهارات یک هفته پس از آن بیان شده است که کیک جونگ اون هشدار داد اگر دشمنان پیونگ‌یانگ با سلاح هسته‌ای خشم آن را برانگیزند، کوریای شمالی برای حمله اتمی تردید نخواهد کرد.

کیم جونگ اون در نشست پایان سال حزب حاکم کوریای شمالی که انتظار می‌رود در آن تصامیم مهم برای سیاست این کشور در سال ۲۰۲۴ اتخاذ شود، از حزب خود خواست که آمادگی جنگی این کشور چه در زمینه دفاعی و چه در زمینه تسلیحات هسته‌ای را افزایش بدهند.

وی همچنین تاکید کرد که «شرایط نظامی» در شبه جزیره کوریا به دلیل تقابل‌های «بی‌سابقه» واشنگتن و متحدانش با کوریای شمالی به انتهای خود رسیده است.

سئول، توکیو و واشنگتن به دنبال آزمایش‌های تسلیحاتی بی‌سابقه پیونگ یانگ در سال جاری، همکاری‌های دفاعی خود را افزایش داده‌اند و اخیراْ نیز سیستمی را برای به شریک ساختن عاجل اطلاعات مربوط به پرتاب راکت‌های کوریای شمالی ایجاد کرده‌اند.

همچنین یک فروند زیردریایی هسته‌ای ایالات متحده در اوایل ماه دسمبر وارد شهر بندری بوسان کوریای جنوبی شد و واشنگتن بمب‌افکن‌های دوربرد خود را در تمرینات با سئول و توکیو به پرواز درآورد.

جهان

ترمپ: امریکا اورانیوم غنی‌شده را از ایران دریافت خواهد کرد

ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز چهارشنبه گفته است که امریکا در چارچوب تلاش‌ها برای رسیدن به توافق با ایران، اورانیوم غنی‌شده از این کشور را دریافت خواهد کرد.

ترمپ هنگام ترک یک مراسم در قصر سفید به خبرنگاران گفت: «ما آن را دریافت خواهیم کرد.» این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دو کشور هنوز در تلاش برای رسیدن به توافق نهایی در مورد پایان تنش‌ها در منطقه هستند.

بر اساس گزارش‌ها، یکی از اهداف اصلی واشنگتن در فشارهای نظامی و سیاسی بر ایران، جلوگیری از دست‌یابی تهران به سلاح هسته‌ای عنوان شده است. ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Continue Reading

جهان

ترمپ: ایران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند

ترمپ در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نقض آتش‌بس نیز گفته است که طرف مقابل «می‌داند چه کاری نباید انجام دهد» و در صورت تخطی، واکنش امریکا مشخص خواهد بود.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهارات تازه خود بار دیگر توان نظامی ایران را کم‌اهمیت خوانده و گفته است که تهران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند، اما به گفته او «به‌دلیل غرور این کار را انجام نمی‌دهد».

ترمپ در جمع خبرنگاران در قصر سفید مدعی شده است که توان نظامی ایران به حدی کاهش یافته که تنها توان شلیک «سلاح‌های ضعیف» را دارد و تأکید کرده که تهران در ظاهر موضع سخت‌گیرانه دارد، اما در پشت پرده خواهان توافق است.

او همچنان از وضعیت محاصره دریایی و فشارهای امریکا بر بنادر ایران در منطقه تمجید کرده و گفته است این اقدامات به باور او به‌گونه مؤثر در حال نتیجه دادن است.

ترمپ در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نقض آتش‌بس نیز گفته است که طرف مقابل «می‌داند چه کاری نباید انجام دهد» و در صورت تخطی، واکنش امریکا مشخص خواهد بود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان واشنگتن و تهران همچنان ادامه دارد و تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش بحران جریان دارد.

Continue Reading

جهان

درگیری در نزدیکی قصر سفید؛ فرد مسلح زخمی و به شفاخانه منتقل شد

همچنان گزارش شده است که یک نوجوان که در محل حضور داشت، در نتیجه این رویداد زخمی شده، اما جراحات وی خطرناک نبوده و تحت تداوی قرار دارد.

Published

on

مقام‌های امنیتی ایالات متحده اعلام کرده‌اند که در پی یک درگیری در نزدیکی قصر سفید، یک فرد مسلح از سوی نیروهای خدمات مخفی هدف قرار گرفته و به شفاخانه انتقال یافته است.

به گفته مسئولان، این حادثه روز دوشنبه زمانی رخ داد که نیروهای گشت‌زنی در محدوده بیرونی قصر سفید، یک فرد «مشکوک» را شناسایی کردند که به‌گفته معاون خدمات مخفی، متیو کوین، به‌نظر می‌رسید سلاح با خود داشته باشد.

بر بنیاد معلومات ارائه‌شده، این فرد پس از نزدیک شدن نیروهای امنیتی، اقدام به فرار کرده و به‌سوی آنان شلیک کرده است. در نتیجه، نیروهای خدمات مخفی نیز متقابلاً شلیک کرده و وی را زخمی ساخته‌اند.

مقام‌ها افزوده‌اند که این رویداد باعث قرنطینه موقت بخش‌هایی از قصر سفید شد، اما پس از بررسی وضعیت، حالت اضطراری پایان یافته و شرایط دوباره عادی اعلام گردید.

همچنان گزارش شده است که یک نوجوان که در محل حضور داشت، در نتیجه این رویداد زخمی شده، اما جراحات وی خطرناک نبوده و تحت تداوی قرار دارد.

مقام‌های امنیتی تأکید کرده‌اند که این فرد در داخل محوطه قصر سفید حضور نداشت و سلاحی نیز از نزد وی به‌دست آمده است. تحقیقات در مورد جزئیات و انگیزه‌های احتمالی این رویداد ادامه دارد.

هم‌زمان، گزارش شده است که دونالد ترمپ هنگام وقوع این رویداد در داخل قصر سفید حضور داشت، اما به وی آسیبی نرسیده و برنامه‌هایش بدون وقفه ادامه یافته است.

این حادثه در حالی رخ می‌دهد که نیروهای امنیتی در پایتخت ایالات متحده در روزهای اخیر به‌دلیل رویدادهای مشابه در حالت آماده‌باش قرار دارند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!