Connect with us

رویداد های اخیر

ملل متحد: ۹۶ هزار کودک زلزله زده در افغانستان نیاز شدید به کمک دارند

منتشر شده

در

صد روز پس از زلزله در غرب افغانستان، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) خواستار کمک به بیش از ۹۶ هزار کودک آسیب دیده در فصل زمستان شده است.

یونیسف با نشر اعلامیه‌ای روز دوشنبه گفت که با گذشت سه ماه، تأثیر زلزله هرات همچنان ادامه دارد و بسیاری از خانواده ها با وجود سرمای شدید هنوز در خیمه زندگی می‌کنند یا در فضای باز می‌خوابند. در بیانیه یونیسف آمده است که ولایت هرات اکنون یک زمستان سخت را سپری می‌نماید که حیات انسان‌ها را تهدید و تلاش‌های امدادی را کُند می‌کند.

فران اکویزا، نماینده یونیسف در افغانستان گفت: «فضای این قریه ها پر از درد و رنج است حتی ۱۰۰ روز پس از زلزله که خانواده ها همه چیز را از دست دادند. کودکان هنوز در تلاش هستند تا با فقدان عزیزان شان و آسیب های روحی کنار بیایند. مکاتب و مراکز صحی که کودکان به آنها وابسته هستند، آسیب دیده اند یا به طور کامل تخریب شده اند. گویی این کافی نبود که زمستان فرا رسید و اکنون درجه حرارت زیر صفر است. کودکان و خانواده‌های بی خانه شب‌ها را در شرایط خطرناکی سپری می‌کنند و هیچ وسیله‌ای برای گرم کردن سرپناه‌های موقت خود ندارند.»

یونیسف گفت که به زلزله زدگان کمک فراهم کرده، اما از آنجایی که هوای سرد زمستان به مشکلات افزوده، به کمک های بیشتری نیاز است.

اکویزا افزود: «ما از شرکای کمک کننده خود سپاسگزاریم که منابع را به سرعت بسیج کردند و یونیسف را قادر ساختند تا ظرف چند روز به نیازهای فوری کودکان و خانواده های آنها در هرات پاسخ دهد. اما هزاران نفر هنوز به کمک ما نیاز دارند. یونیسف درمورد حیات ۹۶ هزار کودک آسیب دیده از زلزله نگران است. ما نیاز به حمایت داریم تا اطمینان حاصل کنیم که کودکان نه تنها در زمستان زنده می مانند، بلکه در ماه ها و سال های آینده فرصتی برای شکوفایی خواهند داشت.»

بر بنیاد آمارهای ملل متحد، بیش از یک هزار نفر که بیشتر آنها زن و کودک بودند در زلزله های ماه اکتوبر در هرات جان خود را از دست دادند. علاوه بر این، ۲۱ هزار خانه ویران شد و خانواده های زیادی منبع درآمد شان را از دست دادند.

رویداد های اخیر

امارت اسلامی افغانستان یک زندانی امریکایی را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان از آزادی دنیس کویل، شهروند امریکایی، از زندان خبر داده است.

طبق خبرنامه این وزارت، مادر کویل در نامه‌ای به رهبر امارت اسلامی خواستار عفو و آزادی پسرش به مناسبت عید شده بود و ستره محکمه نیز حبس او را کافی دانسته و تصمیم به آزادی‌اش گرفت.

وزارت خارجه امارت اسلامی گفته است که این اقدام را بر پایه بشردوستی و حسن نیت انجام می‌دهد و معتقد است که چنین گام‌هایی می‌تواند فضای اعتماد میان کشورها را تقویت کند.

این وزارت همچنین ابراز امیدواری کرده است که هر دو کشور در آینده از طریق تفاهم و گفتگوهای سازنده بتوانند راه‌حل‌هایی برای مسائل باقی‌مانده پیدا کنند.

امارت اسلامی از همکاری امارات متحده عربی در این زمینه نیز قدردانی کرده است.

از سویی هم، برای رهایی کویل، یک هیأت امریکایی که در آن زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، نیز حضور داشت با امیر خان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی امروز (سه‌شنبه) دیدار کرد.

در این دیدار، سیف محمد الکتبی، سفیر امارات متحده عربی در کابل و یک عضو این خانواده زندانی نیز حضور داشتند.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، آقای متقی در این نشست افزود که امارت اسلامی هیچ‌یک از شهروندان هیچ کشوری را به منظور دستیابی به اهداف سیاسی بازداشت نکرده است، بلکه بازداشت‌ها نتیجه نقض قوانین بوده و افراد پس از طی مراحل قضایی آزاد شده‌اند.

در این نشست، زلمی خلیلزاد نیز از اقدام امارت اسلامی ستایش کرد و ادامه گفتگوها در مورد همه مسائل میان دو کشور را مهم دانست و امید خود را برای پیشرفت‌های بیشتر در آینده ابراز داشت.

متقی همچنان تأکید کرد که کابل و امارات باید خدمات قنسولی معیاری را به شهروندان خود ارائه کنند و حکومت افغانستان در این زمینه آمادگی کامل دارد.

او از محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی، برای نقش سازنده‌شان در تسهیل آزادی زندانی قدردانی کرد و امارات را دوست نزدیک افغانستان خواند.

همچنین آقای متقی پیش‌تر از نقش دولت قطر در زمینه تبادل اطلاعات بین امارت اسلامی و خانواده زندانی تقدیر کرده بود.

علاوه بر این، سفیر امارات آمادگی کشورش برای نقش‌آفرینی در نهادهای بشردوستانه را نشان داد و چنین پیشرفت‌هایی را به نفع همه دانست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

غفران: در روزهای عید حدود ۲.۳ میلیون سیاح از مناطق تفریحی کشور بازدید کردند

Published

on

خبیب غفران، سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ، اعلام کرده است که در روزهای عید فطر، حدود ۲.۳ میلیون سیاح داخلی و خارجی از مناطق تفریحی و جاذبه‌های طبیعی کشور بازدید کردند.

آقای غفران افزوده که این میزان از حضور سیاحین در مقایسه با سال‌های گذشته افزایش قابل ملاحظه‌یی را نشان می‌دهد و بیانگر رشد و تقویت سیاحت است.

در همین حال، مسئولان ریاست‌های این وزارت در کنار تأکید بر همکاری مردم در زمینه حفظ محیط زیست، پاکیزگی مکان‌های عمومی و نگهداری از جاذبه‌های سیاحتی، افزوده‌اند که با همکاری و تلاش‌های گسترده نهادهای امنیتی، سیاحین در روزهای عید با اطمینان کامل به نقاط مختلف کشور سفر کردند.

به گفته غفران، وزارت اطلاعات و فرهنگ تلاش می‌کند تا در سطح کشور بخش سیاحت را توسعه داده، آن را تقویت کند و امکانات و سهولت‌های بیشتری برای سیاحان فراهم سازد.

با این حال، برخی از سیاحین که به ولایات مختلف کشور سفر کرده‌اند، با ابراز خرسندی از سفرشان از نظم، امنیت و مهمان‌نوازی مردم تمجید نموده و می‌گویند که تمام ولایات افغانستان همیشه زیبا بوده، اما امسال با این سطح از امنیت و امکانات سکتور سیاحتی، سفر آنان بسیار خاطره‌انگیزتر شده ‌است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!