Connect with us

رویداد های اخیر

مقام هسپانیه‌ای: اگر افغانستان خشخاش نکارد، هزاران نفر در اروپا می‌میرند

منتشر شده

در

روزنامه «ال پاییس» چاپ هسپانیه گزارش داده که کاهش کشت خشخاش در افغانستان، زنگ خطر استفاده از مواد مخدر مصنوعی و مضر تر را در اروپا به صدا درآورده است.

مرکز نظارت بر مواد مخدر اروپا هشدار داده است که با کاهش کشت خشخاش در افغانستان، مصرف‌کنندگان به استفاده از مواد مضر تر مانند مشتقات فنتانیل یا نیتازن رو خواهند آورد.

رامون چاکون، کمیشنر ارشد تحقیقات بارسلونا، شهری در هسپانیه، گفته است که اگر در افغانستان خشخاش کشت نشود، هزاران نفر در اروپا می‌میرند.

او اما تاکید کرده که بر بنیاد اطلاعات رسمی، این سناریو فوراً در اروپا اتفاق نخواهد افتاد.

در همین حال، خوان ویلابی، نماینده حکومت هسپانیه برای طرح ملی مواد مخدر تصریح کرده که هنوز نشانه‌‌ای از موجودیت مواد مخدر مصنوعی در کشورش دیده نشده است.

ویلایی افزوده است: «طالبان (امارت اسلامی) اعلام کردند که کشت تریاک را ممنوع خواهند کرد. ما نمی‌دانستیم که این کار را واقعاً انجام می‌دهند یا فقط نمایش است. اکنون ما اولین هشدارها را داریم که این کار اتفاق می‌افتد.»

بر اساس گزارش سال گذشته سازمان ملل متحد، تولید تریاک در افغانستان، که پیش از این بزرگ‌ترین عرضه کننده تریاک جهان بود، از زمان ممنوعیت کشت مواد مخدر توسط امارت اسلامی ۹۵ درصد کاهش یافته است.

امارت اسلامی تاکید کرده است که مبارزه جدی در برابر کشت و قاچاق مواد مخدر در کشور جریان دارد و کشورها نگران قاچاق مواد مخدر از افغانستان نباشند، بلکه در راستای مبارزه و نیز راه بدیل کشت آن با حکومت و مردم افغانستان همکاری کنند.

رویداد های اخیر

مجاهد: سخنگویان همکاری‌های خود را با رسانه‌ها گسترش دهند

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی مرکزی امارت اسلامی، از تمامی سخنگویان ادارات امارتی خواسته است تا در راستای تقویت هرچه بیشتر روند اطلاع‌رسانی تلاش نموده و همکاری‌های خود را با رسانه‌ها گسترش دهند.

آقای مجاهد این مطلب را در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی و سخنگویان ادارات امارتی که امروز (سه‌شنبه) در مرکز اطلاعات و رسانه‌های حکومت برگزار شد، بیان کرده است.

مجاهد ضمن قدردانی از تلاش‌های سخنگویان در زمینه شریک‌سازی معلومات و اطلاع‌رسانی، نقش آنان را در تقویت و انسجام هرچه بیشتر روند اطلاع‌رسانی مهم و اثرگذار خواند و بر تداوم این همکاری‌ها تأکید ورزید.

مجاهد همچنان از سخنگویان خواست تا به‌گونه ویژه در غنامندسازی برنامه حکومت در آیینه مطبوعات و ویب‌سایت پرمختگ همکاری همه‌جانبه و مؤثر داشته باشند.

او نیز نقش رسانه‌ها را در اطلاع‌رسانی، ارتقای آگاهی عمومی، انعکاس واقعیت‌ها و تقویت اعتماد مردم نسبت به حکومت، اساسی و ارزشمند توصیف کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر سرحدات: دیگر به هیچ‌کس فرصت خون‌ریزی در کشور داده نخواهد شد

Published

on

نورالله نوری، وزیر سرحدات، اقوام و قبایل، می‌گوید اهدافی چون ایجاد نظام اسلامی، تأمین امنیت و تحقق وحدت ملی در افغانستان حاصل شده است و از مخالفین امارت اسلامی مقیم خارج خواسته است که به کشور بازگردند.

آقای نوری در یک نشست خبری امروز (سه‌شنبه) خطاب به مخالفین امارت اسلامی گفت: «اگر جهاد شما در مقابل روس‌ها به هدف ایجاد نظام اسلامی، تأمین امنیت و تحقق وحدت ملی بود، امروز این اهداف در افغانستان حاصل شده است. به کشور خود بازگردید و هرگونه پیشنهاد و نظری که دارید، مطرح کنید.»

نوری افزود که مخالفین امارت اسلامی در ترکیه، پاکستان و برخی کشورهای دیگر باید از ادعای «آزادسازی افغانستان» دست بردارند؛ زیرا افغانستان اکنون کشوری آزاد است. او هشدار داد که دیگر به هیچ‌کس اجازه و فرصت خون‌ریزی در کشور داده نخواهد شد.

او از آنان خواست هر پیشنهاد و هر خواستی که از امارت اسلامی افغانستان دارند، به کشور بیایند و آن را مطرح کنند.

وی گفت: «صدا، پیام و خواست شما چیست؟ کشور ما آزادی خود را از اشغالگران به دست آورده و امروز در سراسر افغانستان حتی یک سرباز خارجی حضور ندارد؛ پس می‌خواهید کشور را از چه کسی آزاد کنید؟ به کشور خود بازگردید و پیشنهادهای‌تان را مطرح کنید. مردم افغانستان از گذشته درس گرفته‌اند. امروز در سراسر افغانستان حتی یک جنازه هم دیده نمی‌شود و افغان‌ها دیگر نه انتظار جنازه دارند و نه به هیچ‌کس فرصت خون‌ریزی دوباره داده خواهد شد.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

زلمی خلیل‌زاد: افغانستان دیپلماسی را ترجیح داده، آیا پاکستان به خواست سازمان ملل گوش خواهد داد؟

خلیل‌زاد در پایان نوشته است: «امیدوارم چنین شود، اما نسبت به آن خوش‌بین نیستم.»

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده پیشین ویژه ایالات متحده برای صلح افغانستان، در واکنش به درخواست آنتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل متحد، برای پایان دادن به تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان، از اسلام‌آباد خواست به راه‌حل‌های دیپلماتیک روی آورد.

خلیل‌زاد در صفحه ایکس خود نوشت که سرمنشی سازمان ملل از افغانستان و پاکستان خواسته است به خشونت‌ها پایان دهند و اختلافات خود را از طریق دیپلماسی حل‌وفصل کنند.

وی افزود که افغانستان بارها اعلام کرده است راه‌حل دیپلماتیک را ترجیح می‌دهد و برای کاهش تنش‌ها چندین پیشنهاد نیز ارائه کرده است.

نماینده پیشین ویژه امریکا در ادامه پرسیده است: «آیا ساختار حاکم در پاکستان به درخواست سرمنشی سازمان ملل گوش خواهد داد؟»

خلیل‌زاد در پایان نوشته است: «امیدوارم چنین شود، اما نسبت به آن خوش‌بین نیستم.»

اظهارات خلیل‌زاد در حالی مطرح می‌شود که در پی حملات اخیر پاکستان بر بخش‌هایی از افغانستان، سازمان ملل متحد نیز خواستار توقف فوری خشونت‌ها و حفاظت از غیرنظامیان شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117