Connect with us

رویداد های اخیر

اتحادیه اروپا از کمک ۵ میلیون یورویی برای تقویت امنیت غذایی و معیشت در سه ولایت افغانستان خبر داد

منتشر شده

در

اتحادیه اروپا اعلام کرده است که ۵ میلیون یورو را به سازمان اقدام علیه گرسنگی به‌منظور تقویت امنیت غذایی و معیشت در ولایات غور، دایکندی و بدخشان ارایه می‌کند.

در اعلامیه اتحادیه اروپا که سه شنبه منتشر شد، آمده است که این پروژه به ۲۶ هزار نفر در سه سال آینده کمک می‌کند.

این پروژه بر تقویت تولیدات زراعتی، پرورش گاو و پرندگان و حمایت از مشاغل کوچک و متوسط متمرکز است. این پروژه همچنین انتقال دانش و مهارت را در بخش فعالیت‌های زراعتی با نگاهی ویژه به زنان و جوانان ارتقا می‌بخشد.

رافایلا ایودیس، شارژدافیر اتحادیه اروپا برای افغانستان گفته است: «از مشارکت جدید ما با سازمان اقدام علیه گرسنگی برای ایجاد تغییر واقعی در زندگی ده‌ها هزار افغانی که در مناطق روستایی زندگی می‌کنند، بسیار استقبال می‌کنم. ارتقای مهارت‌ها و شیوه‌های زراعتی به زنان و مردان افغان کمک می‌کند تا برای رویارویی با مخاطرات مرتبط با آب و هوا، ایجاد درآمد پایدار و کاهش فقر آمادگی بیشتری داشته باشند.»

ویجی رگوان، نماینده سازمان اقدام علیه گرسنگی در افغانستان تصریح کرده است که این پروژه ولایات آسیب پذیر دایکندی، بدخشان و غور را زیر پوشش قرار می‌دهد.

به گفته وی، ۴۰ درصد مردم در بدخشان و دایکندی، و ۴۵ درصد مردم در غور از ناامنی غذایی حاد رنج می‌برند.

رویداد های اخیر

متقی و دیکارلو درباره همکاری‌های افغانستان و سازمان ملل گفتگو کردند

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی و روزمری دیکارلو، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سیاسی و صلح‌سازی، درباره وضعیت همکاری‌های افغانستان و سازمان ملل، کمک‌های بشردوستانه و نیازهای مهاجرین افغان بازگشته گفتگو کردند.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، در این گفتگو بر اهمیت تلاش‌های مشترک و هماهنگ برای ادغام مجدد پایدار بازگشت‌کنندگان تأکید شد.

نیازهای افغانستان در زمینه تغییرات اقلیمی و آب، افزایش همکاری‌ها در این بخش‌ها و وضعیت منطقه‌ای نیز از دیگر موضوعات مورد بحث بود.

دو طرف همچنین درباره راه‌های یافتن فرصت‌های جدید در چارچوب روند دوحه تبادل نظر کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اشتراک هیأت اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان در سومین فورم سرمایه‌گذاری ترکمنستان

Published

on

هیأت اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان به ریاست سید کریم هاشمی، رئیس عمومی این اتاق، در سومین فورم سرمایه‌گذاری ترکمنستان در شهر عشق‌آباد، پایتخت این کشور، شرکت کرد.

این فورم به تاریخ اول اکتوبر ۲۰۲۶ به دعوت رسمی وزارت اقتصاد ترکمنستان برگزار شد و در آن هیأت‌های رسمی، نمایندگان نهادهای اقتصادی و تجارتی، تاجران و سرمایه‌گذاران کشورهای مختلف حضور داشتند.

براساس خبرنامه اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، در این نشست درباره فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ظرفیت‌های اقتصادی و راه‌های گسترش همکاری‌های تجارتی و اقتصادی میان کشورهای اشتراک‌کننده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان می‌گوید، حضور هیأت این اتاق در این فورم، فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان، جذب سرمایه‌گذاری، گسترش بازارهای صادراتی و تقویت روابط تجارتی و اقتصادی با ترکمنستان و سایر کشورهای منطقه فراهم کرده است.

در حاشیه این نشست، آقای هاشمی از رئیس اتاق تجارت و صنایع ترکمنستان دعوت کرد تا در رأس یک هیأت تجارتی و اقتصادی به افغانستان سفر کند.

این دعوت در دیدار دو طرف در شهر عشق‌آباد صورت گرفته و مورد استقبال رئیس اتاق تجارت و صنایع ترکمنستان قرار گرفته است.

قرار است رئیس اتاق تجارت و صنایع ترکمنستان در ماه نومبر ۲۰۲۶ در رأس یک هیأت تجارتی و اقتصادی به افغانستان سفر کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

قاآنی: از افغانستان تا یمن و از ایران تا لبنان، کمربند دفاع و عزت را محکم کنیم

Published

on

اسماعیل قاآنی، قوماندان نیروی قدس سپاه پاسداران ایران، خواستار تقویت «کمربند دفاع، استقلال‌طلبی و عزت» از افغانستان تا یمن و از ایران تا لبنان شده است.

قاآنی در مراسمی در تهران گفت: «باید کمربند دفاع، استقلال‌طلبی و عزت را از افغانستان تا یمن و از ایران تا غزه و لبنان در سراسر جهان اسلام محکم کنیم.»

او همچنین مدعی شد که محور مقاومت با وجود کشته‌شدن شماری از قوماندانان اش، به مسیر خود ادامه می‌دهد.

قوماندان نیروی قدس سپاه همچنین گفت که امریکا با وجود امکانات و تجهیزات گسترده، از عراق اخراج شده و در برابر ایران نیز با شکست روبه‌رو شده است.

قاآنی افزود که امریکا تصور می‌کرد می‌تواند ایران را ظرف چهار روز یا حداکثر دو هفته وادار به تسلیم کند، اما با شرایطی متفاوت از محاسبات خود مواجه شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!