Connect with us

رویداد های اخیر

کار عملی پروژه مسکونی نیله باغ کابل با سرمایه گذاری ۷۱ میلیون دالر آغاز شد

منتشر شده

در

سنگ تهداب پروژه ساخت مجتمع مسکونی نیله باغ در کابل با سرمایه گذاری ۷۱ میلیون دالر گذاشته شده است.

این پروژه که مشمول ۱۴۰۰ واحد مسکونی می‌گردد با استفاده از کمک‌های بلاعوض چین اجرا می‌شود.

معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا در مراسمی به‌مناسبت آغاز کار عملی این پروژه امروز (یکشنبه، ۱۹ حمل) آن‌را یک گام بزرگ و اساسی در راستای پیشرفت و توسعه کشور دانسته است.

به گفته‌ ملا عبدالغنی برادر، امارت اسلامی در اجرای پروژه‌های ساختمانی در کنار پروژه‌های زیربنایی در کشور گام‌های مؤثری برداشته و برای آغاز پروژه‌های بزرگ دیگر نیز برنامه دارد.

او از چین برای آغاز کار عملی پروژه مسکونی نیله باغ سپاس‌گزاری کرده و از آن کشور خواسته است تا منحیث یک همسایه خوب افغانستان به‌گونه مشترک در بخش اتصال منطقه‌ای کار کند.

ملا برادر همچنان از حکومت و تجار چین خواسته است تا در عرصه‌های مختلف در افغانستان سرمایه‌گذاری و از فرصت‌های موجود استفاده کنند. وی افزود که با این کار، روابط اقتصادی و تجارتی میان کابل و بیجینگ گسترش می‌یابد.

سفیر چین در کابل تاکید کرد که کشورش در عرصه‌های مختلف با افغانستان همکاری می‌کند.

جاو شنگ گفت: «افغانستان و چین دو کشوری هستند که با هم روابط دیرینه و حسنه دارند…ما مردم چین منحیث نزدیک ترین مردم به افغانستان، برای مردم افغانستان و امارت اسلامی وعده می‌دهیم که روابط حسنه بین دو کشور در عرصه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و نظامی و در هر عرصه‌ای که با هم همکار هستیم، پایدار خواهد بود و ما در کنار شما خواهیم بود.»

معاون اداری رئیس الوزرا نیز ابراز امیدواری کرده که با وصل‌شدن افغانستان به طرح «یک کمربند و یک جاده» و همچنان تکمیل شدن کار دهلیز واخان، این کشور به‌گونه مستقیم با چین وصل خواهد شد.

عبدالسلام حنفی افزود که امارت اسلامی از سیاست چین واحد حمایت می‌کند.

سرپرست وزارت تحصیلات عالی در مراسم افتتاح این پروژه گفته است که با حاکمیت امارت اسلامی در کشور، تمام پروژه‌ها با شفافیت کامل تطبیق می‌شود.

ندا محمد ندیم تصریح کرده که امارت اسلامی به آسایش مردم متعهد بوده و برای ایجاد رفاه آنان آماده هرگونه قربانی است.

به گفته‌ مسوولان در وزارت شهرسازی و مسکن، مدیریت وانجنیری پروژه مسکونی نیله باغ از سوی امارت اسلامی صورت می‌گیرد و واحدهای مسکونی مخصوص کارمندان دولتی است که کار ساخت آن در مدت بیش از سه ‌سال تکمیل خواهد شد.

رویداد های اخیر

گفتگوهای هیئت کابل با نمایندگان اتحادیه اروپا در بروکسل پایان یافت

Published

on

منابع به آریانانیوز می‌گویند که گفتگوهای هیئت امارت اسلامی با نمایندگان اتحادیه اروپا در بروکسل امروز (سه‌شنبه) به پایان رسیده است.

به گفته منابع، دو طرف در این دیدار درباره ازسرگیری خدمات قونسلگری برای افغان‌ها در حوزه اروپا، ضرورت اقدامات اعتمادسازی، گسترش حضور قونسلگری و روند باعزت بازگشت شهروندان افغان گفتگو کرده‌اند.

این هیئت به رهبری عبدالقهار بلخی، سخنگوی وزارت امور خارجه، به بروکسل سفر کرده بود و نمایندگان وزارت امور داخله نیز در ترکیب آن حضور داشتند.

این نخستین بار است که یک هیئت از امارت اسلامی به‌گونه رسمی از سوی اتحادیه اروپا به بروکسل دعوت شده و با نمایندگان اروپایی وارد گفتگو می‌شود.

اشتراک‌کنندگان این نشست، گفتگوها را سازنده توصیف کرده و ابراز امیدواری کرده‌اند که این روند زمینه‌ساز پیشرفت‌های مثبت و تأمین حقوق قونسلگری افغان‌های مقیم اروپا شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

قرارداد بازسازی ۱۵ کیلومتر شاهراه سالنگ جنوبی به ارزش بیش از ۱.۲ میلیارد افغانی امضا شد

Published

on

وزارت فواید عامه اعلام کرده که در ادامه روند بازسازی اساسی شاهراه سالنگ، قرارداد بازسازی ۱۵ کیلومتر از این شاهراه مهم و ترانزیتی در مربوطات سالنگ جنوبی به امضا رسیده است.

ارزش این قرارداد بیش از ۱ میلیارد و ۲۵۲ میلیون افغانی اعلام شده و قرار است کار عملی پروژه به‌زودی آغاز شود.

وزیر فواید عامه در مراسم امضای قرارداد گفته است که شاهراه سالنگ‌ها از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی کشور است و باید کارهای بازسازی آن با دقت، کیفیت و مطابق معیارهای تخنیکی به پیش برده شود.

بر اساس معلومات وزارت، بخش قرارداد شده از ساحه اولنگ آغاز شده و تا جبل‌السراج به طول ۱۵ کیلومتر و عرض ۱۲ متر به شکل اساسی و اسفالتی بازسازی خواهد شد.

همچنین در این پروژه ساخت ۵ پایه پلچک جدید، عریض‌سازی ۳۳ پلچک و ساخت ۶۰۰ متر جویچه در یک طرف سرک نیز شامل است.

وزارت فواید عامه می‌گوید که سالنگ جنوبی از ساحه تونل الی اولنگ به شکل کانکریتی شامل پلان است که قسمت زیاد آن تکمیل شده و کار متباقی آن جریان دارد.

این وزارت همچنین گفته است که بازسازی شاهراه سالنگ‌ها در سه بخش (سالنگ جنوبی، سالنگ شمالی و خنجان الی دوشی) جریان دارد و تاکنون بخش‌های مختلف از جمله تونل و گالری‌ها در سه طبقه کانکریت به شکل اساسی بازسازی شده است.

 شاهراه سالنگ‌ها از مهم‌ترین مسیرهای ترانسپورتی کشور است که شمال افغانستان را به کابل وصل می‌کند و نقش مهمی در رفت‌وآمد مردم و انتقال کالاهای تجارتی و محصولات زراعتی دارد.

Continue Reading

International Sports

مسی در گولزنی جام جهانی ریکارد ثبت کرد؛ ارجنتاین به مرحله حذفی رسید

کپیتان ارجنتاین در این دیدار حساس از گروه J هر دو گول تیمش را به ثمر رساند و تعداد گول‌هایش در جام جهانی را به ۱۸ رساند. او با این کار، ریکارد میروسلاو کلوزه از آلمان (۱۶ گول) را شکست.

Published

on

لیونل مسی روز دوشنبه با پیروزی ۲ بر صفر ارجنتاین در برابر اتریش، صفحه دیگری به کارنامه درخشان خود افزود و به بازیکنی تبدیل شد که بیشترین گول را در تاریخ جام جهانی به ثمر رسانده است.

کپیتان ارجنتاین در این دیدار حساس از گروه J هر دو گول تیمش را به ثمر رساند و تعداد گول‌هایش در جام جهانی را به ۱۸ رساند. او با این کار، ریکارد میروسلاو کلوزه از آلمان (۱۶ گول) را شکست.

مسی که تنها چند روز تا ۳۹ سالگی‌اش باقی مانده، با وجود از دست دادن یک پنالتی در دقایق ابتدایی، در لحظات مهم بازی درخشید. عملکرد او باعث شد ارجنتاین، مدافع عنوان قهرمانی، شروع قدرتمند خود در جام جهانی را حفظ کند و به مرحله ۳۲ تیم برتر صعود نماید.

مسی هشت بار توپ طلا را برنده شده است، در شش بازی پیاپی جام جهانی گولزنی کرده و با پنج گول این فصل جام جهانی در جمع پیشتازان رقابت برای کسب توپ طلا قرار دارد.

علاقه‌مندان فوتبال در افغانستان می‌توانند جام جهانی را به صورت زنده از شبکه رادیو تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117