Connect with us

ورزش

اسطوره ویست اندیز در آستانه جام جهانی ۲۰ آوره مشاور توپ اندازی افغانستان شد

منتشر شده

در

دواین براوو، برنده دو بار جام جهانی کریکت ۲۰ آوره، به عنوان مشاور تیم افغانستان در بخش توپ اندازی پیش از این رویداد بزرگ در ویست اندیز و ایالات متحده امریکا معرفی شده است.

او به تیم افغانستان در جریان کمپ تمریناتی آنها می‌پیوندد.

تیم افغانستان پیش از این به جزیره های سنت کیتس و نویس در بحر کارائیب رسیده تا برای این رویداد آماده شود.

براوو بازی‌های بین المللی خود را در سال ۲۰۰۴ آغاز کرد.

او در ۴۰ تست، ۱۶۴ بازی یک روزه بین المللی و ۹۱ بازی۲۰ آوره اشتراک کرده و ۶۴۲۳ دوش انجام داده و ۳۶۳ ویکت به دست آورده است.

براوو در سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۶ که ویست اندیز به قهرمانی رسید، بخشی از تیم بود و اخیراً در نقش مربی توپ اندازی تیم چنای سوپر کینگز در لیگ برتر هند کار کرده است.

افغانستان در گروه C جام جهانی ۲۰ آوره با ویست اندیز، نیوزیلند، نیو پاپوا گینیا و یوگاندا قرار دارد. بازی اول آنها مقابل یوگاندا در گویانا می‌باشد.

شبکه تلویزیونی آریانا در هفته جاری اعلام کرد که حق پخش جام جهانی ۲۰ آوره امسال را به دست آورده است.

اخبار، به‌روزرسانی‌ها و اطلاعات در مورد این رقابت‌ها به‌طور منظم در سایت آریانا نیوز و شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود، پس حتماً با ما همراه باشید.

ورزش

تیم فوتبال زیر ۱۵ سال افغانستان جواز حضور در جام جهانی زیر ۱۵ سال را به‌دست آورد

Published

on

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرده است که تیم ملی فوتبال زیر ۱۵ سال کشور، در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های هدفمند این فدراسیون، موفق به کسب جواز حضور در رقابت‌های جام جهانی زیر ۱۵ سال شده است.

به گفته این فدراسیون، پس از برگزاری منظم و موفق رقابت‌های زیر ۱۴ سال در زون‌های مختلف افغانستان، زمینه حضور تیم ملی زیر ۱۵ سال کشور در این رویداد مهم جهانی فراهم شده است.

براساس اعلامیه فدراسیون فوتبال، این دستاورد نتیجه دیدارها و تلاش‌های رهبری فدراسیون، به ویژه محمد یوسف کارگر، رئیس فدراسیون فوتبال افغانستان، با مسئولان فدراسیون جهانی فوتبال و تأکید بر توسعه فوتبال پایه در کشور می‌باشد.

رقابت‌های جام جهانی زیر ۱۵ سال و جشنواره ورزشی، بخشی از برنامه جهانی توسعه استعدادهای فوتبال است که با هدف رشد بازیکنان جوان، افزایش تجربه بین‌المللی، تقویت مهارت‌های فنی و آماده‌سازی نسل آینده فوتبال برگزار می‌شود.

این رقابت‌ها از ۲۲ تا ۳۱ ماه اکتوبر سال ۲۰۲۶ در کشور آذربایجان برگزار خواهد شد و تیم‌های زیر ۱۵ سال کشورهای عضو فدراسیون جهانی فوتبال در آن اشتراک خواهند کرد.

بازیکنان متولد سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ واجد شرایط حضور در این مسابقات هستند.

در این جشنواره جهانی، مسابقات با شیوه ویژه فوتبال پایه و به شکل ۸ در برابر ۸ برگزار می‌شود تا بازیکنان فرصت بیشتری برای لمس توپ، رشد مهارت‌های فردی، تصمیم‌گیری بهتر و کسب تجربه رقابت در سطح جهانی داشته باشند.

حضور افغانستان در این رقابت‌ها، فرصت مهمی برای استعدادهای جوان کشور است تا در کنار بهترین تیم‌های جهان تجربه کسب کرده و جایگاه افغانستان را در یکی از بزرگ‌ترین میدان‌های فوتبال پایه جهان ارتقا دهند.

Continue Reading

ورزش

افغانستان و ازبکستان در خوست دیدار دوستانه کریکت برگزار می‌کنند

این دیدار ساعت ۹:۰۰ صبح به وقت افغانستان در یک میدان کریکت در خوست برگزار شده و به‌صورت زنده از طریق رسانه‌ها و پلتفرم‌های دیجیتال در داخل افغانستان و جهان پخش خواهد شد.

Published

on

بورد کریکت افغانستان اعلام کرده است که تیم ملی کریکت ازبکستان در یک دیدار دوستانه بیست‌آوره به تاریخ ۱۰ جولای در ولایت خوست به مصاف تیم منتخب افغانستان خواهد رفت.

این مسابقه در جریان یازدهمین دور لیگ کریکت «شپگیزه» برگزار می‌شود و بخشی از تفاهم‌نامه همکاری میان بورد کریکت افغانستان و فدراسیون کریکت ازبکستان برای توسعه این ورزش است.

این دیدار ساعت ۹:۰۰ صبح به وقت افغانستان در یک میدان کریکت در خوست برگزار شده و به‌صورت زنده از طریق رسانه‌ها و پلتفرم‌های دیجیتال در داخل افغانستان و جهان پخش خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

دیجان دیدوویچ از صربستان به عنوان سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان تعیین شد

Published

on

فدراسیون فوتبال افغانستان، دیجان دیدوویچ، مربی صربستانی را با قراردادی دو ساله به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتسال افغانستان منصوب کرده است.

این قرارداد در مراسمی با حضور مسئولان فدراسیون فوتبال افغانستان، اعضای کمیته فوتسال، کادر فنی و خبرنگاران ورزشی به امضا رسید.

بر اساس این قرارداد، آقای دیدوویچ برای دو سال هدایت تیم ملی فوتسال کشور را بر عهده خواهد داشت و مسئولیت رهبری کدر فنی و بازیکنان، برنامه‌ریزی تمرینات و هدایت تیم ملی برای رقابت‌های پیش‌رو را عهده‌دار خواهد بود.

فدراسیون فوتبال افغانستان همچنین از تکمیل کدر فنی تیم ملی خبر داد. بر اساس این اعلام، جواد اصغری‌مقدم از ایران به عنوان مدیر فنی، مرتضی منصور سمائی از ایران به عنوان مربی دروازه‌بانان، اوریل ماسانا از هسپانیه به عنوان کمک مربی، صادق امانی از ایران به عنوان مربی بدنساز و جائو لیرا از برازیل به عنوان انالیزور تیم ملی انتخاب شده‌اند.

همچنین قرارداد محمد نصیر صداقت به عنوان مدیر تیم ملی فوتسال افغانستان تمدید شده است.

فدراسیون فوتبال افغانستان ابراز امیدواری کرده است که حضور این کدر فنی جدید، به توسعه بیشتر فوتسال کشور و افزایش توان رقابتی تیم ملی در سطح منطقه و جهان کمک کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117