Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی خواست کشورها مبنی بر ایجاد حکومت همه شمول را «بی‌جا» می‌داند

منتشر شده

در

امارت اسلامی خواست کشورها مبنی بر ایجاد حکومت همه شمول در افغانستان را بی‌جا می‌داند و تأکید می‌کند که مطرح ساختن چنین خواست‌ها نتیجه‌‌ای در پی نخواهد داشت.

در تازه ترین مورد، شهباز شریف، صدراعظم پاکستان و شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین روز جمعه پس از دیدار شان در بیجنگ در یک بیانیه‌ مشترک خواهان ایجاد حکومت همه شمول در افغانستان شدند و همچنین از امارت اسلامی خواستند که سیاست‌های معتدل را در پیش بگیرند.

اما امارت اسلامی حکومت فعلی را از هر لحاظ همه شمول می‌داند و تأکید می‌کند که کشورها تعریف واضحی از همه شمول بودن ندارند.

سخنگوی امارت اسلامی همچنان بحث همه شمول بودن حکومت را موضوع داخلی افغانستان می‌داند و از کشورها می‌خواهد که در مسایل داخلی افغانستان مداخله نکنند.

آقای مجاهد می‌گوید: «امارت اسلامی افغانستان بارها تاکید کرده که نظام کنونی همه شمول است و موضوع شمولیت و عدم شمولیت مربوط به افغانستان و افغان‌ها است. این موضوع کشورهای بیرونی نیست. متاسفانه که بعضی کشورها این موضوع را تکرار می‌کنند. تا حال این خواست شان نتیجه هم نداده است. دوم اینکه این خواست شان بجا هم نیست. باید این پالیسی تغییر کند. چیزی که مرتبط به مردم افغانستان است، به مردم افغانستان واگذار شود.»

علاوه بر ایجاد حکومت همه شمول، مبارزه و قطع رابطه با گروه های تروریستی، تأمین حقوق بشر به ویژه حقوق زنان و اقلیت‌های قومی و اجازه ندادن به تهدیدهای فرامرزی از خاک افغانستان از شرایط مهم جامعه جهانی برای به رسمیت شناختن امارت اسلامی مطرح شده است؛ مواردی که امارت اسلامی می‌گوید که همه آن‌ها را برآورده کرده اما جهان به دنبال بهانه گیری است.

رویداد های اخیر

لاتویا پس از انتشار اسناد اپستین، تحقیقات در مورد قاچاق انسان را آغاز کرد

Published

on

پولیس لاتویا اعلام کرده که این کشور پس از انتشار اسناد مربوط به دوسیه جفری اپستین، مجرم جنسی امریکایی، تحقیقات جنایی در مورد قاچاق احتمالی انسان را آغاز کرده است.

پولیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تحقیقات بر «استخدام احتمالی اتباع لاتویا برای سوء‌استفاده جنسی در ایالات متحده» متمرکز خواهد بود.

پولیس از قربانیان احتمالی خواسته است تا خود را معرفی کنند.

ادگارز رینکویچ، رئیس جمهور لاتویا، پس از آنکه رادیوی دولتی گزارش داد که اسناد اپستین شامل اطلاعات پاسپورت و جزئیات سفر چندین زن لاتویایی است، خواستار تحقیقات شد.

اریک نیسانس، رئیس اداره مدلینگ ناتالی که در اسناد ذکر شده است، هرگونه اطلاع از تخلف را تکذیب کرد.

انتشار میلیون‌ها سند مربوط به اپستین توسط وزارت عدلیه ایالات متحده، ارتباطات این سرمایه‌دار و مجرم جنسی را با بسیاری از افراد برجسته در سیاست، امور مالی، تحصیلات و تجارت آشکار کرده است. دونالد ترمپ، بیل کلینتون، ایلان ماسک و بیل گیتس در میان این افراد اند.

لتوانیا، همسایه لاتویا، اوایل این هفته تحقیقات خود را در مورد قاچاق انسان آغاز کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

۲۸۱ افغان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی داده اند

Published

on

خبرگزاری تاس روسیه گزارش داده است که ۲۸۱ شهروند افغانستان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی ارائه داده‌اند.

طبق گزارش، افغانستان در جایگاه سوم از لحاظ تعداد درخواست‌های پناهندگی قرار دارد. سوریه با ۳۱۹۶ درخواست در رتبه دوم قرار دارد.

خبرگزارش تاس نوشته است که بیشترین تعداد درخواست‌های پناهندگی را در سال گذشته شهروندان اوکراین (۳۳۳۲) ارائه داده اند.

ازبیکستان (۱۷۶ متقاضی) و آلمان (۱۲۹) نیز در سال گذشته در میان پنج ملیت برتر متقاضی پناهندگی در روسیه بوده اند. در مجموع، ۸۲۲۰ شهروند خارجی در سال ۲۰۲۵ درخواست پناهندگی موقت داده‌اند که در مقایسه با سال ۲۰۲۴، ۱۳۴۱ مورد افزایش داشته است.

پناهندگی موقت در روسیه، اقامت قانونی، زمینه کار بدون مجوز، دسترسی به مراقبت‌های صحی تحت پوشش بیمه اجباری، اسناد مسافرتی، فرصت‌های تحصیلی و کمک مالی را فراهم می‌کند. همچنین این اولین قدم برای اخذ اجازه اقامت موقت و در نهایت شهروندی روسیه محسوب می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بلال کریمی با رئیس بخش آسیایی وزارت خارجه چین دیدار کرد

Published

on

بلال کریمی، سفیر امارت اسلامی در بی‌جینگ با لیو جین‌سونگ، رئیس بخش آسیایی وزارت امور خارجه چین و یوشیاویونگ، نماینده ویژه این کشور برای افغانستان، دیدار کرده و آنان درباره روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری بین دو کشور، فعال‌سازی دهلیز واخان، امور قنسولی و دیگر موضوعات مرتبط گفتگو کرده‌اند.

براساس خبرنامه سفارت افغانستان در چین، آقای کریمی در این دیدار از موضع مثبت چین ستایش کرده و همکاری میان دو کشور را ضروری دانسته است.

خبرنامه افزوده است که جین‌سونگ و یوشیاویونگ همچنان ضمن احترام به استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت افغانستان، بر ادامه همکاری‌ها تأکید نمودند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!