Connect with us

جهان

بریتانیا و مصر از شرکت‌های هوایی خود خواستند از ورود به حریم هوایی ایران و لبنان دوری کنند

بسیاری از شرکت‌های هوایی دیگر نیز جدول پروازهای خود را به منظور دوری از حریم هوایی ایران و لبنان بازبینی کرده‌اند و در عین حال پروازهای خود به اسرائیل را نیز لغو می‌کنند.

منتشر شده

در

با افزایش نگرانی‌ها از احتمال گسترش جنگ در خاورمیانه به دنبال کشته شدن رهبر حماس و یکی از قوماندانان بلند پایه‌ای حزب‌الله، دو کشور مصر و بریتانیا از شرکت‌های هوایی خود خواستند که از حریم هوایی ایران و لبنان دوری کنند.

هشدار دولت بریتانیا به شرکت‌های هوایی خود ساعاتی پس از اعلام شد که مصر به تمام خطوط هوایی خود دستور داد صبح پنج‌شنبه به مدت سه ساعت از حریم هوایی ایران اجتناب کنند.

بسیاری از شرکت‌های هوایی دیگر نیز جدول پروازهای خود را به منظور دوری از حریم هوایی ایران و لبنان بازبینی کرده‌اند و در عین حال پروازهای خود به اسرائیل را نیز لغو می‌کنند. از جمله شرکت هواپیمایی آلمانی لوفت هانزا خبر داد پروازهای خود در روز پنج‌شنبه به ایران، اسرائیل، عراق و بیروت را به دلایل امنیتی لغو کرده است.

روز چهارشنبه وزارت هوانوردی مصر گفت که در پی اعلام تهران برای تمرینات نظامی، به خطوط هوایی مصری دستور داده است تا صبح پنج‌شنبه به مدت سه ساعت از حریم هوایی ایران دوری کنند.

این هشدار در حالی است که تنش‌ها در منطقه به دنبال ترور اسماعیل هنیه، که به تهران سفر کرده بود، همچنان در حال افزایش است. به گفته وزارت هوانوردی مصر، ایران با صدور اطلاعیه‌ای این هشدار را به تمام خطوط هوایی تجاری داده است.

این وزارت می‌گوید که ممنوعیت پرواز در حریم هوایی ایران از ساعت ۴:۳۰ تا ۷:۳۰ صبح پنج‌شنبه به مدت سه ساعت خواهد بود.

روز چهارشنبه اما خبرگزاری مهر اظهارات سعید چلندری، رییس میدان هوایی بین‌المللی امام خمینی را منتشر کرد که در آن بحث ممنوعیت پرواز در آسمان غرب ایران را تکذیب می‌کند. با این حال او نیز نه گفته که در بقیه مناطق ایران چنین ممنوعیتی برقرار نیست.

اسرائیل می‌گوید که در رابطه با ترور اساعیل هنیه در تهران و کشتن یکی از قوماندانان حزب‌الله در بیروت خود را آماده حمله ایران و متحدانش در منطقه کرده است.

ایران و گروه حماس، اسرائیل را مسئول ترور هنیه می‌دانند. اما اسرائیل تاکنون چنین اتهامی را نه تایید و نه تکذیب کرده است.

جهان

ترمپ: امریکا اورانیوم غنی‌شده را از ایران دریافت خواهد کرد

ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز چهارشنبه گفته است که امریکا در چارچوب تلاش‌ها برای رسیدن به توافق با ایران، اورانیوم غنی‌شده از این کشور را دریافت خواهد کرد.

ترمپ هنگام ترک یک مراسم در قصر سفید به خبرنگاران گفت: «ما آن را دریافت خواهیم کرد.» این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دو کشور هنوز در تلاش برای رسیدن به توافق نهایی در مورد پایان تنش‌ها در منطقه هستند.

بر اساس گزارش‌ها، یکی از اهداف اصلی واشنگتن در فشارهای نظامی و سیاسی بر ایران، جلوگیری از دست‌یابی تهران به سلاح هسته‌ای عنوان شده است. ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Continue Reading

جهان

ترمپ: ایران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند

ترمپ در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نقض آتش‌بس نیز گفته است که طرف مقابل «می‌داند چه کاری نباید انجام دهد» و در صورت تخطی، واکنش امریکا مشخص خواهد بود.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهارات تازه خود بار دیگر توان نظامی ایران را کم‌اهمیت خوانده و گفته است که تهران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند، اما به گفته او «به‌دلیل غرور این کار را انجام نمی‌دهد».

ترمپ در جمع خبرنگاران در قصر سفید مدعی شده است که توان نظامی ایران به حدی کاهش یافته که تنها توان شلیک «سلاح‌های ضعیف» را دارد و تأکید کرده که تهران در ظاهر موضع سخت‌گیرانه دارد، اما در پشت پرده خواهان توافق است.

او همچنان از وضعیت محاصره دریایی و فشارهای امریکا بر بنادر ایران در منطقه تمجید کرده و گفته است این اقدامات به باور او به‌گونه مؤثر در حال نتیجه دادن است.

ترمپ در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نقض آتش‌بس نیز گفته است که طرف مقابل «می‌داند چه کاری نباید انجام دهد» و در صورت تخطی، واکنش امریکا مشخص خواهد بود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان واشنگتن و تهران همچنان ادامه دارد و تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش بحران جریان دارد.

Continue Reading

جهان

درگیری در نزدیکی قصر سفید؛ فرد مسلح زخمی و به شفاخانه منتقل شد

همچنان گزارش شده است که یک نوجوان که در محل حضور داشت، در نتیجه این رویداد زخمی شده، اما جراحات وی خطرناک نبوده و تحت تداوی قرار دارد.

Published

on

مقام‌های امنیتی ایالات متحده اعلام کرده‌اند که در پی یک درگیری در نزدیکی قصر سفید، یک فرد مسلح از سوی نیروهای خدمات مخفی هدف قرار گرفته و به شفاخانه انتقال یافته است.

به گفته مسئولان، این حادثه روز دوشنبه زمانی رخ داد که نیروهای گشت‌زنی در محدوده بیرونی قصر سفید، یک فرد «مشکوک» را شناسایی کردند که به‌گفته معاون خدمات مخفی، متیو کوین، به‌نظر می‌رسید سلاح با خود داشته باشد.

بر بنیاد معلومات ارائه‌شده، این فرد پس از نزدیک شدن نیروهای امنیتی، اقدام به فرار کرده و به‌سوی آنان شلیک کرده است. در نتیجه، نیروهای خدمات مخفی نیز متقابلاً شلیک کرده و وی را زخمی ساخته‌اند.

مقام‌ها افزوده‌اند که این رویداد باعث قرنطینه موقت بخش‌هایی از قصر سفید شد، اما پس از بررسی وضعیت، حالت اضطراری پایان یافته و شرایط دوباره عادی اعلام گردید.

همچنان گزارش شده است که یک نوجوان که در محل حضور داشت، در نتیجه این رویداد زخمی شده، اما جراحات وی خطرناک نبوده و تحت تداوی قرار دارد.

مقام‌های امنیتی تأکید کرده‌اند که این فرد در داخل محوطه قصر سفید حضور نداشت و سلاحی نیز از نزد وی به‌دست آمده است. تحقیقات در مورد جزئیات و انگیزه‌های احتمالی این رویداد ادامه دارد.

هم‌زمان، گزارش شده است که دونالد ترمپ هنگام وقوع این رویداد در داخل قصر سفید حضور داشت، اما به وی آسیبی نرسیده و برنامه‌هایش بدون وقفه ادامه یافته است.

این حادثه در حالی رخ می‌دهد که نیروهای امنیتی در پایتخت ایالات متحده در روزهای اخیر به‌دلیل رویدادهای مشابه در حالت آماده‌باش قرار دارند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!