Connect with us

جهان

اوکراین در یکی از حملات گسترده طیاره بدون سرنشین، پایتخت روسیه را مورد هدف قرار داد

رسانه‌های روسیه تصاویری تایید نشده از پرواز طیاره‌های بدون سرنشین اوکراینی بر فراز مسکو منتشر کرده‌اند که توسط سیستم‌های ضدهوایی این کشور منهدم می‌شوند.

منتشر شده

در

چند هفته بعد از ورود اردوی اوکراین به خاک روسیه در مطقه مرزی کورسک، این کشور یکی از بزرگترین حملات طیاره بدون سرنشین خود را به مسکو، پایتخت روسیه، انجام داد.

وزارت دفاع روسیه می‌گوید در جریان حمله روز چهارشنبه (۳۱ اسد) اوکراین، دست‌کم ۱۱ طیاره بدون سرنشین را بر فراز مسکو ساقط کرده است.

طی چند ماه گذشته اوکراین حملات گسترده‌ طیاره بدون سرنشین به تاسیسات نفتی، خصوصا پالایشگاه‌های این کشور در عمق خاک روسیه انجام داده بود، اما حمله طیاره بدون سرنشین به مسکو اتفاق کم‌سابقه‌ای است.

وزارت دفاع روسیه می‌گوید ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۴۵ پهپاد اوکراینی در خاک این کشور ساقط شده است؛ شامل ۱۱ فروند بر فراز مسکو، ۲۳ فروند در منطقه بریانسک، شش فروند در آسمان منطقه بلگورود، سه فروند در کالوگا و دو طیاره دیگر در منطقه کورسک.

مقامات روسی می‌گویند این حملات تاکنون تلفات جانی نداشته است.

سرگئی سوبیانین، شاروال مسکو، نیز گفته است برخی طیاره‌های بدون سرنشین بر فراز شهر پودولسک منطقه مسکو، در ۳۸ کیلومتری جنوب کاخ کرملین سرنگون شدند: «این یکی از گسترده‌ترین تلاش‌ها برای هدف قراردادن پایتخت بود، اما دفاع چند لایه سیستم‌های هوایی مسکو، امکان دفع موفقیت‌آمیز تمام حملات طیاره‌های بدون سرنشین دشمن را فراهم کرد».

رسانه‌های روسیه تصاویری تایید نشده از پرواز طیاره‌های بدون سرنشین اوکراینی بر فراز مسکو منتشر کرده‌اند که توسط سیستم‌های ضدهوایی این کشور منهدم می‌شوند.

در پی این حمله، سه میدان هوایی مسکو به مدت چهار ساعت پروازها را متوقف کردند.

اوکراین پیشتر در ماه می ۲۰۲۳ نیز با هشت طیاره بدون سرنشین به مسکو حمله کرده بود؛ اقدامی که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه از آن به عنوان «تلاش کی‌‎یف برای ترساندن و تحریک روسیه» یاد کرده و گفته بود که این تهاجم دفع شد.

حملات پهپادی کی‌یف به مسکو در حالی است که نیروهای روسی در شرق اوکراین پیش‌روی می‌کنند و از زمان تهاجم فبروری ۲۰۲۲ تاکنون ۱۸ درصد از خاک این کشور را تصرف کرده‌اند و از طرفی در حال مقابله با پیشروی نیروهای اوکراینی در منطقه کورسک هستند.

حمله اردوی اوکراین به کورسک، بزرگترین حمله نظامی علیه خاک روسیه بعد از جنگ جهانی دوم است و تاکنون ۴۵۰ کیلومتر مربع از خاک روسیه را در اختیار گرفته است.

اردوی اوکراین همچنین از تخریب نمودن یک سیستم ضدهوایی «اس-۴۰۰» روسیه در منطقه روستوف خبر داده است.

جهان

ترمپ: امریکا اورانیوم غنی‌شده را از ایران دریافت خواهد کرد

ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز چهارشنبه گفته است که امریکا در چارچوب تلاش‌ها برای رسیدن به توافق با ایران، اورانیوم غنی‌شده از این کشور را دریافت خواهد کرد.

ترمپ هنگام ترک یک مراسم در قصر سفید به خبرنگاران گفت: «ما آن را دریافت خواهیم کرد.» این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دو کشور هنوز در تلاش برای رسیدن به توافق نهایی در مورد پایان تنش‌ها در منطقه هستند.

بر اساس گزارش‌ها، یکی از اهداف اصلی واشنگتن در فشارهای نظامی و سیاسی بر ایران، جلوگیری از دست‌یابی تهران به سلاح هسته‌ای عنوان شده است. ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Continue Reading

جهان

ترمپ: ایران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند

ترمپ در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نقض آتش‌بس نیز گفته است که طرف مقابل «می‌داند چه کاری نباید انجام دهد» و در صورت تخطی، واکنش امریکا مشخص خواهد بود.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهارات تازه خود بار دیگر توان نظامی ایران را کم‌اهمیت خوانده و گفته است که تهران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند، اما به گفته او «به‌دلیل غرور این کار را انجام نمی‌دهد».

ترمپ در جمع خبرنگاران در قصر سفید مدعی شده است که توان نظامی ایران به حدی کاهش یافته که تنها توان شلیک «سلاح‌های ضعیف» را دارد و تأکید کرده که تهران در ظاهر موضع سخت‌گیرانه دارد، اما در پشت پرده خواهان توافق است.

او همچنان از وضعیت محاصره دریایی و فشارهای امریکا بر بنادر ایران در منطقه تمجید کرده و گفته است این اقدامات به باور او به‌گونه مؤثر در حال نتیجه دادن است.

ترمپ در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نقض آتش‌بس نیز گفته است که طرف مقابل «می‌داند چه کاری نباید انجام دهد» و در صورت تخطی، واکنش امریکا مشخص خواهد بود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان واشنگتن و تهران همچنان ادامه دارد و تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش بحران جریان دارد.

Continue Reading

جهان

درگیری در نزدیکی قصر سفید؛ فرد مسلح زخمی و به شفاخانه منتقل شد

همچنان گزارش شده است که یک نوجوان که در محل حضور داشت، در نتیجه این رویداد زخمی شده، اما جراحات وی خطرناک نبوده و تحت تداوی قرار دارد.

Published

on

مقام‌های امنیتی ایالات متحده اعلام کرده‌اند که در پی یک درگیری در نزدیکی قصر سفید، یک فرد مسلح از سوی نیروهای خدمات مخفی هدف قرار گرفته و به شفاخانه انتقال یافته است.

به گفته مسئولان، این حادثه روز دوشنبه زمانی رخ داد که نیروهای گشت‌زنی در محدوده بیرونی قصر سفید، یک فرد «مشکوک» را شناسایی کردند که به‌گفته معاون خدمات مخفی، متیو کوین، به‌نظر می‌رسید سلاح با خود داشته باشد.

بر بنیاد معلومات ارائه‌شده، این فرد پس از نزدیک شدن نیروهای امنیتی، اقدام به فرار کرده و به‌سوی آنان شلیک کرده است. در نتیجه، نیروهای خدمات مخفی نیز متقابلاً شلیک کرده و وی را زخمی ساخته‌اند.

مقام‌ها افزوده‌اند که این رویداد باعث قرنطینه موقت بخش‌هایی از قصر سفید شد، اما پس از بررسی وضعیت، حالت اضطراری پایان یافته و شرایط دوباره عادی اعلام گردید.

همچنان گزارش شده است که یک نوجوان که در محل حضور داشت، در نتیجه این رویداد زخمی شده، اما جراحات وی خطرناک نبوده و تحت تداوی قرار دارد.

مقام‌های امنیتی تأکید کرده‌اند که این فرد در داخل محوطه قصر سفید حضور نداشت و سلاحی نیز از نزد وی به‌دست آمده است. تحقیقات در مورد جزئیات و انگیزه‌های احتمالی این رویداد ادامه دارد.

هم‌زمان، گزارش شده است که دونالد ترمپ هنگام وقوع این رویداد در داخل قصر سفید حضور داشت، اما به وی آسیبی نرسیده و برنامه‌هایش بدون وقفه ادامه یافته است.

این حادثه در حالی رخ می‌دهد که نیروهای امنیتی در پایتخت ایالات متحده در روزهای اخیر به‌دلیل رویدادهای مشابه در حالت آماده‌باش قرار دارند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!