Connect with us

رویداد های اخیر

رییس جمهور تاجکستان از کشورهای جهان خواست از بحران انسانی در افغانستان جلوگیری کنند

او همچنان اعلام کرد که تاجیکستان «از برقراری صلح و ثبات پایدار و همچنین توسعه اقتصادی و اجتماعی در افغانستان حمایت می‌کند.»

منتشر شده

در

امامعلی رحمان، رییس‌جمهور تاجیکستان در مجمع عمومی سازمان ملل از کشورهای جهان خواست که از بحران انسانی در افغانستان جلوگیری کنند.

آقای رحمان که روز گذشته (سه‌شنبه، ۳میزان) در در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می‌کرد حمایتش از صلح و ثبات در افغانستان را اعلام کرد.

او از کشورهای جهان خواست که به نیاز‌های فوری در افغانستان توجه کنند و از وقوع بحران انسانی در این «کشور جنگ‌زده» جلوگیری کنند.

رییس جمهور تاجیکستان خطاب به کشورهای جهان گفت: «از هیچ تلاشی برای کمک به مردم رنج‌دیده افغانستان، به‌خصوص مناطق آسیب‌دیده از بلایای طبیعی، دریغ نکنند تا از وقوع یک بحران انسانی در این کشور جنگ‌زده جلوگیری شود.»

او همچنان اعلام کرد که تاجیکستان «از برقراری صلح و ثبات پایدار و همچنین توسعه اقتصادی و اجتماعی در افغانستان حمایت می‌کند.»

رویداد های اخیر

پاکستان طرح امریکا برای اخراج افغان‌ها از طریق خاک خود را بررسی می‌کند

Published

on

وزارت امور خارجه پاکستان می‌گوید گزارش‌ها درباره برنامه اداره دونالد ترمپ برای اخراج افغان‌ها از طریق خاک پاکستان را بررسی می‌کند و برای یافتن راه‌حلی مورد توافق دو طرف، با طرف‌های ذی‌ربط مشورت دارد.

سجاد حیدر خان، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، روز جمعه در یک نشست خبری این موضوع را بیان کرده و گفته است که اسلام‌آباد به هماهنگی نزدیک با متحدان و شرکای خود متعهد است.

سجاد حیدر خان گفت: «ما همچنان مطابق با تعهدات بین‌المللی و پروتوکول‌های تعیین‌شده خود عمل خواهیم کرد.»

او افزود که این موضوع در دست بررسی قرار دارد و تمام ابعاد آن با مشورت طرف‌های ذی‌ربط، به‌گونه دقیق ارزیابی می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بانک الفلاح پاکستان پس از ۲۰ سال به فعالیت خود در افغانستان پایان داد

Published

on

بانک الفلاح پاکستان پس از ۲۰ سال فعالیت در افغانستان، روند خروج خود از این کشور را تکمیل کرده و دارایی‌های خود را به غضنفر بانک فروخته است.

این بانک در اطلاعیه‌ای گفته است که معامله مربوطه به تاریخ ۵ نومبر، پس از امضای توافق‌نامه‌های نهایی، دریافت تأییدیه بانک مرکزی پاکستان و د افغانستان بانک و تکمیل سایر شرایط لازم، نهایی شده است.

در این اطلاعیه آمده است: «بانک الفلاح در پی این معامله، فعالیت‌های بانکی خود را در افغانستان متوقف کرده و روند بسته‌شدن شعبه‌هایش در این کشور را مطابق با الزامات قانونی و مقررات مربوط تکمیل خواهد کرد.»

بانک الفلاح فعالیت خود را در کابل در سال ۲۰۰۵ آغاز کرد و خدمات بانکی متعارف و اسلامی را ارائه می‌داد.

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

سراج‌الدین حقانی در مراسم فراغت بیش از ۴۰۰ طلبه در غزنی اشتراک کرد

Published

on

وزارت امور داخله اعلام کرده که سراج‌الدین حقانی، وزیر این وزارت، در مراسم فراغت بیش از ۴۰۰ طلبه مدرسه نورالمدارس در ولایت غزنی اشتراک کرده است.

به گفته این وزارت، فارغان از بخش‌های مختلف این مدرسه، اسناد فراغت‌شان را دریافت کردند.

وزارت امور داخله افزوده که حقانی در این مراسم، بر اهمیت کسب علم، اخلاق نیک و اصلاح فردی تأکید کرده و خدمات علما و مشایخ را در بخش‌های علمی، جهادی، نجات و بازسازی کشور ستوده است.

او همچنان بر پیروی از راه علما و گذشتگان و الگوگیری از اخلاق و ویژگی‌های پسندیده آنان تأکید کرده است

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!