Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی: عاملین حمله بر کارمندان ریاست عمومی تعقیب و نظارت بر فرامین و احکام بازداشت شدند

در اعلامیه همچنان آمده است که پس از از بین رفتن داعش توسط قطعات خاص امارت اسلامی، رهبران و اعضای باقی‌ماندهٔ شاخهٔ داعش خراسان، با کمک بعضی سازمان‌های استخباراتی، به بلوچستان و خیبر پختونخوا منتقل شده‌اند و در آنجا مراکز و کمپ‌های تعلیمی دارند.

منتشر شده

در

امارت اسلامی افغانستان روز دوشنبه (۹میزان) در یک اعلامیه گفته است که قطعات خاص نیروهای امارت اسلامی، افرادی را دستگیر کرده‌اند که ماه گذشته ( ۱۲ سنبله) بر کارمندان ریاست عمومی تعقیب و نظارت بر فرامین و احکام، حمله کرده بودند و همچنین در تعدادی از حملات دیگر در کابل و در حمله به گردشگران خارجی در ولایت بامیان هم دست داشتند.

در اعلامیه آمده است که این عملیات در کابل و ننگرهار انجام شده است.

اعلامیه نگاشته است که: «از مخفیگاه طراح و تنظیم‌کنندهٔ این حمله، یک تبعهٔ تاجیکستانی هم گرفتار شده که قصد داشت حملهٔ انتحاری انجام دهد. از این مخفیگاه یک واسکت انفجاری، دو میل سلاح و مهمات هم توسط قطعات خاص مجاهدین به دست آمده است.»

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که در تحقیقات مشخص شده که حمله‌کنندگان به کارمندان ریاست عمومی تعقیب و نظارت بر فرامین، از یک کمپ تعلیمی شاخهٔ داعش خراسان در مستونگ بلوچستان به افغانستان آمده بودند.

خبرنامه افزوده است که، همچنین در تعقیب این عملیات‌ها، در تعدادی از عملیات‌های دیگر در ولایت‌های کابل و فاریاب، دو نفر از این فتنه‌گران کشته و تعدادی هم زنده گرفتار شده‌اند. در میان آن‌ها هم افرادی هستند که به تازگی از کمپ تعلیمی شاخهٔ داعش خراسان در مستونگ بلوچستان به افغانستان آمده بودند.

در اعلامیه همچنان آمده است که پس از از بین رفتن داعش توسط قطعات خاص امارت اسلامی، رهبران و اعضای باقی‌ماندهٔ شاخهٔ داعش خراسان، با کمک بعضی سازمان‌های استخباراتی، به بلوچستان و خیبر پختونخوا منتقل شده‌اند و در آنجا مراکز و کمپ‌های تعلیمی دارند.

آقای مجاهد افزوده است که، از این مراکز جدید هم در افغانستان و هم در دیگر کشورها حملاتی انجام می‌دهند و همچنین در بلوچستان و خیبر پختونخوا علمای دینی و اعضای گروه‌های دینی، مذهبی و سیاسی را هدف قرار می‌دهند و برخی از جهات، از آنان برای اهداف شوم خود استفاده می‌کنند.

رویداد های اخیر

وزارت امور خارجه افغانستان شارژدافیر سفارت پاکستان را احضار کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان، شارژدافیر سفارت پاکستان در کابل را احضار کرد و در پیوند به نقض حریم هوایی افغانستان و حملات هوایی رژیم نظامی پاکستان بر شماری از ولایت‌های کشور، اعتراض شدید و قاطع خود را ابراز و یادداشت اعتراضی را به وی سپرد.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، شب گذشته، رژیم نظامی پاکستان بر ولایت‌های کندهار، پکتیا و خوست افغانستان حملات هوایی انجام داد که در نتیجه آن شماری از غیرنظامیان شهید و زخمی شده‌اند.

امارت اسلامی افغانستان این حملات را به‌شدت محکوم کرده و آن را نقض آشکار حاکمیت ملی و تمامیت ارضی افغانستان و در تضاد با اصول اسلامی، بین‌المللی، بشری و حسن همجواری دانسته است.

امارت اسلامی همچنین ادعاهای بی‌اساس مبنی بر استفاده از خاک افغانستان به‌عنوان منبع رویدادهای امنیتی اخیر پاکستان را به‌شدت رد کرده و گفته است توجیه اقدامات نظامی بر اساس چنین ادعاهایی، تلاش برای تحریف واقعیت‌ها، گمراه کردن افکار عمومی و پنهان کردن ناکامی‌های داخلی است.

امارت اسلامی افزوده است که رژیم نظامی پاکستان تلاش می‌کند برای فرار از اجرای تعهدات خود در برابر کشورهای منطقه، خود را سرگرم اقداماتی نشان دهد که باعث تشدید بیشتر وضعیت و افزایش تنش‌ها می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یک موزیم حفظ آثار جهادی در کندهار افتتاح شد

مجموعه این موزیم شامل بیش از ۱۰۰ اثر است که از مناطق مختلف جمع‌آوری شده‌اند.

Published

on

یک موزیم با هدف حفظ و نگهداری آثار جهادی که تاکنون بیش از ۱۰۰ اثر برای نمایش در آن جمع‌آوری شده است، به‌گونه رسمی در ولایت کندهار افتتاح شد.

مفتی محمد طاهر احمد، رئیس عمومی حفظ آثار جهادی در وزارت اطلاعات و فرهنگ، در مراسم افتتاح این موزیم حضور داشت. قاری احمدالله سعید خوستی، رئیس ثبت آثار و اسناد جهادی، نیز در این مراسم شرکت کرده بود.

مفتی انعام‌الله سمنگانی، رئیس اطلاعات و فرهنگ کندهار، و شماری از مسئولان ادارات دولتی نیز در مراسم افتتاح حضور داشتند.

مسئول حفظ آثار جهادی در کندهار می‌گوید که مجموعه این موزه شامل بیش از ۱۰۰ اثر است که از مناطق مختلف جمع‌آوری شده‌اند.

در این مجموعه، سلاح‌هایی نیز وجود دارد که مقام‌ها می‌گویند از نیروهای بریتانیایی، شوروی و امریکایی به دست آمده‌اند. همچنین وسایل شخصی و دیگر اشیای مرتبط با افرادی که در جریان درگیری‌های دو دهه گذشته افغانستان کشته شده‌اند، در این موزیم نگهداری می‌شوند.

مقام‌ها گفته‌اند تلاش‌ها برای جمع‌آوری آثار بیشتر ادامه خواهد یافت تا مجموعه این موزیم گسترش پیدا کند.

به گفته مسئولان، این موزیم اکنون به روی بازدیدکنندگان باز است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شرکت هوایی آریانا افغان در میان ۴۵ شرکت هوایی آسیای میانه مقام هفتم را کسب کرد

Published

on

شرکت هوایی آریانا افغان در رده‌بندی سال ۲۰۲۶ اسکای‌ترکس، در میان ۴۵ شرکت هوایی آسیای میانه، مقام هفتم را به دست آورده است.

مسؤلان این شرکت می‌گویند آریانا افغان در سال ۲۰۲۵ در این فهرست در جایگاه هشتم قرار داشت، اما امسال با بهبود کیفیت خدمات و گسترش فعالیت‌هایش، یک پله صعود کرده است.

به گفته آنان، این شرکت در سال ۲۰۲۶ با برآورده‌ساختن معیارهایی از جمله کیفیت خدمات، پروازهای مصئون، مهمانداران مسلکی و تجربه در بخش هوانوردی، در جمع ۱۰ شرکت برتر هوایی آسیای میانه قرار گرفته است.

اسکای‌ترکس یک نهاد بین‌المللی در زمینه ارزیابی و رتبه‌بندی کیفیت خدمات صنعت هوانوردی و شرکت‌های هواپیمایی است که همه‌ساله شرکت‌های هوایی را بر اساس معیارهای مشخص ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!