Connect with us

اخبار ساحوی

درگیری پولیس پاکستان با هوداران عمران خان

وزیر داخله پاکستان پیش‌تر از حزب تحریک انصاف خواسته بود هرگونه تجمع را تا پایان حضور مقامات خارجی در اسلام‌آباد عقب بیندازند.

منتشر شده

در

به نقل از خبرگزاری رویترز، محسن نقوی، وزیر داخله پاکستان اعلام کرد در جریان درگیری پولیس این کشور با هواداران عمران خان، صدراعظم سابق، بیش از ۸۰ نفر از نیرو‌های پولیس زخمی شدند.

به اساس این گزارش این تظاهرات توسط رئیس ایالت خیبر پختونخوا در شمال غربی پاکستان هدایت می‌شود. در این ایالت حزب عمران خان همچنان در قدرت باقی مانده و با هدف ایجاد یک تجمع در پایتخت، تلاش می‌کند بر دولت اعمال فشار کند تا در نهایت عمران خان آزاد شود.

گفته شده تظاهرکنندگان مسلح بودند و از اسلحه و گاز اشک‌آور علیه نیرو‌های پولیس استفاده کردند. با این حال حزب تحریک انصاف پاکستان استفاده از خشونت را رد کرده و می‌گوید قصد دارد یک گردهمایی مسالمت‌آمیز برگزار کند.

در حال حاضر، مقامات اطراف اسلام‌آباد نیرو مستقر کرده و خدمات تیلیفون را برای جلوگیری از تجمع ممنوع کرده‌اند.

این درحالیست که اسلام‌آباد در آستانه برگزاری برخی رویداد‌های دیپلماتیک در سطح بالا است که از جمله آنها می‌توان به سفر سوبرهمانیام جایشانکار، وزیر خارجه هند و برگزاری کنفرانس سازمان همکاری شانگهای اشاره کرد.

وزیر داخله پاکستان پیش‌تر از حزب تحریک انصاف خواسته بود هرگونه تجمع را تا پایان حضور مقامات خارجی در اسلام‌آباد عقب بیندازند. این مقام پاکستانی همچنین می‌گوید معترضان قصد دارند کنفرانس سازمان همکاری شانگهای در ۱۵ اکتوبر را بر هم بزنند.

اخبار ساحوی

قوماندان نیروی دریایی سپاه پاسداران: سه پایگاه‌ نظامی امریکا را هدف قرار دادیم

Published

on

علی‌رضا تنگسیری، قوماندان نیروی دریایی سپاه پاسداران، گفته است که نیروهای دریایی ایران چندین موج حمله را علیه نیروهای امریکا در پایگاه‌های نظامی این کشور در ابوظبی، کویت و بحرین انجام داده‌‌اند.

تنگسیری در ایکس نوشته که این حملات پایگاه‌های «الظفره» در ابوظبی، «العدیری» در کویت و «شیخ عیسی» در بحرین را هدف قرار داده است.
او تصریح کرده است که در این حملات سامانه‌های راداری پاتریوت، طیاره‌ها و ذخیرگاه‌های سوخت طیاره هدف قرار گرفته‌اند.

با این حال، تا کنون مقام‌های امریکایی در این باره‌ واکنشی نشان نداده‌اند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ ایران را به حمله بر تأسیسات نفتی جزیره خارگ تهدید کرد

در واکنش، نیروهای مسلح ایران هشدار داده‌اند که هرگونه حمله به زیربناهای نفتی و انرژی این کشور با حمله به تأسیسات شرکت‌های نفتی همکار با امریکا در منطقه پاسخ داده خواهد شد.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا هشدار داده است که اگر ایران مانع عبور کشتی‌ها در تنگی هرمز شود، ممکن است دستور حمله به زیربناهای نفتی جزیره خارگ را صادر کند.

ترمپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» ادعا کرد که نیروهای امریکایی اهداف نظامی در جزیره خارگ را «به‌گونه کامل نابود» کرده‌اند. این جزیره که در حدود ۴۸۳ کیلومتری شمال‌غرب تنگه هرمز موقعیت دارد، محل صدور نزدیک به ۹۰ درصد صادرات نفت ایران به شمار می‌رود.

با این حال، مقام‌های امریکایی گفته‌اند که حملات اخیر به زیربنا‌های نفتی خارگ آسیب نرسانده است. ترمپ تأکید کرد که اگر ایران یا هر طرف دیگری مانع عبور آزاد کشتی‌ها از تنگه هرمز شود، واشنگتن ممکن است تصمیم خود را تغییر داده و تأسیسات نفتی این جزیره را هدف قرار دهد.

در واکنش، نیروهای مسلح ایران هشدار داده‌اند که هرگونه حمله به زیربناهای نفتی و انرژی این کشور با حمله به تأسیسات شرکت‌های نفتی همکار با امریکا در منطقه پاسخ داده خواهد شد.

خبرگزاری فارس نیز به نقل از منابع گزارش داده است که در جریان حملات امریکا بیش از ۱۵ انفجار در جزیره خارگ شنیده شده است. به گفته این منابع، اهداف شامل سیستم‌های دفاع هوایی، یک پایگاه دریایی و تأسیسات میدان هوایی بوده، اما زیربناهای نفتی آسیب ندیده‌اند.

در تحولات دیگر منطقه، سپاه پاسداران ایران اعلام کرده است که همراه با گروه حزب‌الله حملات تازه‌ای علیه اسرائیل انجام داده است. اردوی اسرائیل نیز گفته که طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۲۰۰ هدف در غرب و مرکز ایران را هدف قرار داده است.

در همین حال، اردوی امریکا تأیید کرده است که در سقوط یک طیاره‌ی سوخت‌رسان در غرب عراق هر شش خدمه آن کشته شده‌اند. همچنین گزارش‌ها حاکی است که پنج هواپیمای سوخت‌رسان نیروی هوایی امریکا در یک پایگاه در عربستان سعودی در پی حمله راکتی ایران آسیب دیده‌اند.

این جنگ که از ۲۸ فبروری با حملات گسترده امریکا و اسرائیل علیه ایران آغاز شد، اکنون به یک بحران منطقه‌ای تبدیل شده و بازارهای جهانی انرژی و اقتصاد را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

هفت پولیس پاکستانی در انفجار ماین در ایالت خیبر پختونخوا کشته شدند

Published

on

حداقل هفت نفر از نیروهای پولیس زمانی کشته شدند که یک وسیله انفجاری دست‌ساز یک موتر پولیس را در شمال غرب پاکستان هدف قرار داد.

این انفجار در منطقه لکی مروت در ایالت خیبر پختونخوای پاکستان، زمانی رخ داد که یک موتر گشتی پولیس در نزدیکی پوسته امنیتی رسول خیل در حال گشت‌زنی بود و با یک ماین کنار جاده برخورد کرد.

پولیس محلی پاکستان گفت که این ماین در لحظه عبور موتر منفجر شد و با انفجار شدید، موتر گشتی را مستقیم هدف گرفت.

افسر پاسگاه (SHO) اعظم، راننده پولیس شاه بهرام و چهار نفر دیگر از نیروهای پولیس در اثر انفجار فوراً کشته شدند. یک پولیس دیگر به نام انصاف‌الدین شدیداً زخمی شد و بعداً در شفاخانه جان باخت.

پس از این حمله، پولیس و نیروهای امنیتی منطقه را محاصره کرده و عملیات جستجو را آغاز کردند. مقامات در حال جمع‌آوری شواهد جنایی از محل انفجار به منظور تحقیقات هستند.

مسؤولان امنیتی گفتند تلاش‌ها برای شناسایی و دستگیری عاملان این حمله ادامه دارد و تدابیر امنیتی در منطقه افزایش یافته است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!