Connect with us

رویداد های اخیر

مقام ایران: تا پایان سال جاری دو میلیون مهاجر فاقد اسناد قانونی را اخراج می‌کنیم

بر اساس معلومات رسانه‌های دولتی ایران، افغان‌ها۹۰ درصد شهروندان خارجی مقیم این کشور را تشکیل می‌دهند که اکثر آنان بدون داشتن مدارک معتبر سفر و اقامت وارد آن کشور می‌شوند.

منتشر شده

در

احمد رضا رادان، قوماندان عمومی نیروی انتظامی ایران، بار دیگر بر اخراج اجباری مهاجران از آن کشور تاکید کرده و گفته است که تا پایان سال جاری خورشیدی، قرار است دو میلیون مهاجر فاقد مدرک را از ایران اخراج کنند.

رادان در مصاحبه با یکی از تلویزیون‌های ایران به مهاجرانی که فاقد مدارک قانونی اند، مهلت داد تا پایان سال جاری به کشورهای شان بازگردند.

او افزود: «ما بیش از ۵۰۰هزار نفر را بازداشت و اخراج کرده‌ ایم. بر اساس این تلاش‌ها، بیش از ۲۵۰هزار مهاجر دیگر به خواست خودشان (داوطلبانه) از مرزها بیرون شده‌ اند که شمار مجموعی آنان، به ۷۵۰هزار نفر می‌رسد. ما قطعاً این کار را انجام می‌دهیم و به مردم نیز گفته ایم… کار دادن به مهاجران و کرایه دادن خانه‌ به آن‌ها جرم است.»

بر اساس معلومات رسانه‌های دولتی ایران، افغان‌ها۹۰ درصد شهروندان خارجی مقیم این کشور را تشکیل می‌دهند که اکثر آنان بدون داشتن مدارک معتبر سفر و اقامت وارد آن کشور می‌شوند.

اخیراً اسکندر مومنی، وزیر داخله ایران، گفت که موضوع اخراج مهاجران فاقد مدرک اقامت “اولویت” است و به گفته او، ایران دیگر امکان پذیرش آنان وجود ندارد.

بر بنیاد آمار ملل متحد، از سال ۲۰۲۲ تا اکنون نزدیک به هشت میلیون شهروند افغانستان کشورشان را ترک کرده اند که از این تعداد ۸۵ درصد به کشورهای همسایه، عمدتاً ایران و نزدیک به یک میلیون آنان به اروپا رفته اند.

مقام‌های ایرانی ادعا کرده‌ اند که حدود شش میلیون مهاجر افغان در ایران اقامت دارند، اما ارقام کمیشنری عالی ملل متحد در امور پناهندگان نشان می‌دهد که در حال حاضر ۴.۵ میلیون مهاجر افغان با اسناد قانونی مهاجرت، ویزۀ درازمدت اقامت و همچنان فاقد هرگونه اسناد قانونی در ایران زندگی‌ می‌کنند.

در تازه‌ ترین مورد، سازمان بین‌المللی مهاجرت در افغانستان (IOM) با نشر گزارشی از افزایش اخراج اجباری و برگشت مهاجران افغان از ایران خبر داده و گفت که تنها در ماه گذشته میلادی، ۲۳۰هزار مهاجر به کشورشان برگشته اند.

این اداره ملل متحد به تاریخ ۱۲ میزان گفت که بررسی‌های آنان نشان می‌دهد که برگشت و اخراج مهاجران افغان از ایران در مقایسه با هر زمان دیگر افزایش یافته است.

با وجود افزایش برگشت مهاجران از ایران و پاکستان و آزار و اذیت آنان توسط پولیس این دو کشور، بررسی‌های سازمان بین‌المللی مهاجرت نشان می‌دهد که شمار افغان‌های که به ایران و پاکستان مهاجرت می‌کنند، دو برابر افراد برگشت کننده اند.

بر بنیاد معلومات ملل متحد تنها در هفته آخر ماه سپتمبر نزدیک به ۹۶هزار شهروند افغانستان وارد خاک ایران و پاکستان شده و به این کشورها مهاجر شده‌ اند.

رویداد های اخیر

رویداد ترافیکی در بدخشان جان ۱۲ تن را گرفت و سه زخمی برجا گذاشت

Published

on

سخنگوی قوماندانی امنیه بدخشان می‌گوید که در پی یک حادثه ترافیکی در ولسوالی ارغنجخواه این ولایت، ۱۲ تن جان باخته و سه تن دیگر به‌شدت زخمی شده‌اند.

احسان‌الله کامگار افزود که این رویداد ظهر امروز (شنبه) در ساحه «سمدر» ولسوالی ارغنجخواه رخ داده است.

به گفته وی، قربانیان این حادثه شامل مردان، زنان و کودکان می‌باشند.

او تصریح کرد که این رویداد زمانی رخ داد که یک عراده موتر نوع فلانکوچ، به‌دلیل خرابی سرک از مسیر منحرف شده و به دره سقوط کرده است.

زخمیان این حادثه برای تداوی به مراکز صحی منتقل شده‌اند و وضعیت صحی برخی از آنان وخیم گزارش شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان به سرمایه‌گذاران خارجی اقامت یک الی۱۰ ساله می‌دهد

Published

on

کمیسیون اقتصادی در نشست خود امروز (شنبه) موضوع اعطای اقامت یک ساله تا ۱۰ ساله به سرمایه‌گذاران خارجی را تایید کرده است.

کمیته مربوط موظف شده است تا با در نظرداشت میزان سرمایه‌گذاری، مدت اقامت را دسته‌بندی نماید.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!