Connect with us

اخبار ساحوی

پنج کشته در حمله مهاجمان مسلح به شرکت صنایع هوانوردی ترکیه در انقره ترکیه

تصاویر منتشر شده از دوربین‌های مداربسته نشان می‌داد دست‌کم سه مهاجم مسلح که یکی از آن‌ها زن بود، قبل از انفجار در ورودی شرکت تیراندازی می‌کنند.

منتشر شده

در

حمله افراد مسلح به شرکت صنایع هوانوردی و دفاع ترکیه (توساش) با پنج کشته و ۲۲ زخمی به پایان رسید.

مقام‌های دولت ترکیه، روز چهارشنبه (دوم عقرب) از کشته شدن دو تن از مهاجمان خبر داد و اعلام کرد حال سه تن از زخمی‌های این حمله نیز وخیم است.

علی یرلی‌کایا، وزیر دادخله ترکیه، ساعاتی پس از این حمله اعلام کرد که تعداد کشته‌های حمله به پنج نفر و تعداد زخمیان به ۲۲ نفر افزایش یافته است.

بر اساس گزارش رسانه‌های ترکیه، سه مهاجم با کشتن راننده یک تاکسی، موتر او را ربوده و به این شرکت راهبردی صنایع نظامی ترکیه در انقره نزدیک شدند.

یکی از مهاجمان با انفجار انتحاری در ورودی شرکت صنایع هوانوردی و دفاع ترکیه، فرصتی برای ورود دو مهاجم دیگر به ساختمان آن ایجاد کرد و درگیری در داخل ساختمان شرکت آغاز شد.

تصاویر منتشر شده از دوربین‌های مداربسته نشان می‌داد دست‌کم سه مهاجم مسلح که یکی از آن‌ها زن بود، قبل از انفجار در ورودی شرکت تیراندازی می‌کنند.

شرکت توساش در زمینه طراحی و تولید طیاره‌های بدون سرنشین و هواپیماهای نظامی و غیرنظامی وسایر محصولات دفاعی فعالیت می‌کند.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت حمله را بر عهده نگرفته است.

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، هنگام دیدار با ولادیمیر پوتین، همتای روس خود، در حاشیه اجلاس بریکس، در جریان حادثه تروریستی روز چهارشنبه قرار گرفت و آن را به شدت محکوم کرد.

رسانه‌های ترکیه گزارش دادند که دقایقی بعد از پایان دیدار اردوغان و پوتین، مارک روته، سرمنشی ناتو، با رئیس‌جمهور ترکیه تماس تیلیفونی برقرار کرد و او نیز حادثه تروریستی یاد شده را به شدت محکوم کرد.

اخبار ساحوی

درگیری خونین در بلوچستان؛ پاکستان با هلیکوپتر و طیاره بدون سرنشین مواضع جنگجویان را پس گرفت

جنگجویان در یکی از بزرگ‌ترین عملیات‌های خود، در سراسر بلوچستان حمله کردند که در نتیجه آن، بیش از ۲۲ نیروی امنیتی و ۳۶ غیرنظامی جان باختند.

Published

on

مقام‌های امنیتی پاکستان اعلام کرده‌اند که نیروهای این کشور پس از سه روز درگیری شدید، با استفاده از هلیکوپترها و طیاره‌های بدون سرنشین توانسته‌اند کنترول یک شهر بیابانی در ایالت بلوچستان را از دست اردوی آزادی‌بخش بلوچ پس بگیرند. به‌گفته پولیس، شمار قربانیان خشونت‌های اخیر به ۵۸ تن افزایش یافته است.

این درگیری‌ها پس از موج حملات هماهنگ گروه موسوم به «اردوی آزادی‌بخش بلوچ» در روز شنبه آغاز شد؛ حملاتی که بخش‌های وسیعی از بزرگ‌ترین ایالت پاکستان را فلج کرد. مقام‌های امنیتی می‌گویند در جریان درگیری، ۱۹۷ جنگجو کشته شده‌اند.

جنگجویان در یکی از بزرگ‌ترین عملیات‌های خود، در سراسر بلوچستان حمله کردند که در نتیجه آن، بیش از ۲۲ نیروی امنیتی و ۳۶ غیرنظامی جان باختند. در شهر نوشکی، جنگجویان برای سه روز کنترول پاسگاه پولیس و چند مرکز امنیتی را در دست داشتند تا این‌که نیروهای دولتی بار دیگر شهر را تصرف کردند. 

بلوچستان، ایالتی فقیر اما غنی از منابع طبیعی که با افغانستان و ایران هم‌مرز است، سال‌هاست شاهد شورش‌های مسلحانه جنگجویان بلوچ است. مقام‌های امنیتی گفته‌اند عملیات علیه جنگجویان در دیگر مناطق این ایالت همچنان ادامه دارد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به ریاض با بن سلمان دیدار کرد

Published

on

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، روز سه‌شنبه در سفر به ریاض با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، دیدار کرد.

به گزارش رسانه‌های ترکی، اردوغان که در یک سفر رسمی به عربستان سعودی به‌سر می‌برد، همراه‌ با همسرش و با شماری دیگر از مقامات این کشور وارد ریاض شده است.

جزئیات بیشتری درباره این دیدار منتشر نشده است.

پس از این دیدار، اردوغان در ضیافت که به افتخار وی از سوی محمد بن سلمان در قصر الیمامه برگزار شده بود، شرکت کرد.

رئیس‌جمهور ترکیه پیش‌تر در همان روز در یک مراسم رسمی از سوی محمد بن سلمان مورد استقبال قرار گرفت.

این سفر، نخستین بخش از سفر منطقه‌ای رئیس‌جمهور ترکیه به کشورهای منطقه به‌شمار می‌رود.

اردوغان سپس روز چهارشنبه به دعوت عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر، به قاهره سفر خواهد کرد تا ریاست مشترک دومین نشست شورای عالی همکاری راهبردی ترکیه و مصر را بر عهده گیرد.

در جریان سفر به مصر، اردوغان و السیسی قرار است درباره مسائل دوجانبه گفتگو کرده و دیدگاه‌های خود را درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، به‌ویژه موضوع فلسطین، تبادل نظر کنند.

وی همچنین قرار است در جریان سفر خود به قاهره در «مجمع تجاری ترکیه و مصر» نیز شرکت کند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

نشت گاز علت انفجار ساختمان در بندرعباس ایران

خبرگزاری تسنیم روز شنبه، ۱۱ دلو، گزارش داده است که براساس آخرین آمارها دو تن جان باخته اند و ۱۴ تن دیگر زخمی شده‌اند.

Published

on

محمد امین لیاقت، رییس اداره آتش‌نشانی بندرعباس، اعلام کرده که براساس ارزیابی اولیه، انفجار در یک ساختمان واقع در بلوار معلم این منطقه ناشی از نشت گاز بوده است.

خبرگزاری تسنیم روز شنبه، ۱۱ دلو، گزارش داده است که براساس آخرین آمارها دو تن جان باخته اند و ۱۴ تن دیگر زخمی شده‌اند.

پیش‌تر رسانه‌های ایرانی گزارش داده بودند که صدای انفجاری که در برخی محلات بندرعباس شنیده شده، مربوط به یک منزل مسکونی در «بلوار معلم »بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان نیز از مردم خواسته بود تا اخبار را فقط از منابع رسمی دنبال کنند و به شایعات توجه نکنند.

این رویداد در حالی رخ می‌دهد که پیش‌تر دونالد ترمپ، رییس‌جمهور امریکا، اعلام کرده بود که در صورت ادامه برنامه هسته‌ای ایران، حملات آینده امریکا «بسیار شدیدتر» خواهد بود، موضوعی که نگرانی از افزایش تنش‌ها در منطقه را تشدید کرده است.

در همین حال، سیدعباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، اعلام کرده که ایران هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و آماده است تا یک توافق هسته‌ای منصفانه را پذیرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!