Connect with us

رویداد های اخیر

سفر مقام‌های امارت اسلامی به چین بیشتر شده است

منتشر شده

در

اخیراً سفرهای رسمی مقام‌های امارت اسلامی برای اشتراک در نشست‌ها به چین افزایش یافته است. به تازگی هیأت‌های از وزارت معادن و پترولیم و زراعت ومالداری به این کشور سفر کرده‌اند. هیأت وزارت معادن و پترولیم در کنفرانس، ترویج همکاری‌های معدنی چین اشتراک می‌کنند و همچنان هیأت وزارت زراعت ومالداری با مقام‌های چینی در باره کاهش فقر و توسعه زراعت گفتگو می‌کنند.

چین این روزها میزبان هیأت‌های مختلف امارت اسلامی است. اخیرا عبداللطیف منصور، سرپرست وزارت انرژی و آب که برای اشتراک در کنفرانس انرژی به بیجنگ رفته بود می‌گوید که در این سفر دست آوردهای مهم داشته اند و جانب چین وعده داده است که در بخش تولید انرژی در افغانستان سرمایه‌گذاری خواهند کرد.

یک هیات دیگر وزارت معادن و پترولیم، برای اشتراک در کنفرانس ترویج همکاری‌های معدنی چین به آن‌کشور رفته اند. در این کنفرانس در باره نحوه همکاری‌های تخنیکی میان دو کشور بحث می‌شود.

معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نیز به چین سفر کرد تا در نشست کاهش فقر و توسعه زراعت اشتراک و دیدگاه افغانستان را بیان کند. همچنان صدراعظم عثمانی در مورد فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش زراعت افغانستان نیز با مقامات چینایی گفتگو خواهند کرد.

ظاهراً دیده می‌شود که چین بیش از هر کشور دیگر، دست همکاری‌های دوجانبه را به سوی امارت اسلامی دراز کرده و اشتراک مقام‌های امارت اسلامی در نشست‌های متعدد نشان می‌دهد که همکاری‌ها جنبه عملی را پیدا کرده است.

در حال حاضر، شرکت‌های چینایی قردارداد استخراج معادن بزرگ افغانستان را دارند مانند استخراج نفت از چاه‌های قشقری و مس عینک ولایت لوگر، هرچند که به باور آگاهان در بخش استخراج مس عینک، به اندازه کافی وقت ضایع شده است.

رویداد های اخیر

افغانستان و ازبکستان بر گسترش همکاری‌های تجارتی و اقتصادی تأکید کردند

این موضوع در دیدار نورالدین عزیزی، وزیر وزارت صنعت و تجارت افغانستان، با امانبای اورینبایف، رئیس شورای عالی منطقه قره‌قالپاقستان ازبکستان، در شهر مزارشریف مطرح شده است.

Published

on

افغانستان از ازبکستان خواسته است تا برای تقویت روابط تجارتی میان بخش خصوصی دو کشور، یک دفتر هماهنگی و ارتباطی در بازار مرزی ترمذ ایجاد کند.

این موضوع در دیدار نورالدین عزیزی، وزیر وزارت صنعت و تجارت افغانستان، با امانبای اورینبایف، رئیس شورای عالی منطقه قره‌قالپاقستان ازبکستان، در شهر مزارشریف مطرح شده است.

در این دیدار، دو طرف درباره گسترش همکاری‌ها در بخش صادرات پنبه، زغال‌سنگ، میوه‌های تازه و خشک افغانستان و همچنان پروژه‌های مشترک در بخش تولید مواد غذایی، مصالح ساختمانی، گردشگری، تولید دوا، پروسس مواد معدنی و سرمایه‌گذاری در بخش‌های مهم اقتصادی گفتگو کردند.

مقام‌های ازبکستان همچنین از برنامه ایجاد اتاق‌های تجارت در روسیه، قزاقستان و قرغیزستان برای حمایت از صادرات و دسترسی بهتر به بازارهای منطقه خبر داده‌اند.

در همین حال، هیئت ازبکستانی در جریان سفر خود نمایشگاهی از تولیدات ملی این کشور را نیز در شهر مزارشریف افتتاح کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

جاپان بورسیه‌های جدید تحصیلی برای افغان‌ها اعلام کرد

Published

on

سفارت جاپان در کابل بورسیه‌های جدید تحصیلی برای سال ۲۰۲۷ اعلام کرده است. متقاضیان علاقه‌مند و واجد شرایط می‌توانند دستورالعمل‌ها و فورم‌های درخواست را از وب‌سایت رسمی «تحصیل در جاپان» دانلود کنند و باید درخواست‌های خود را تا ۲۵ می ۲۰۲۶ ارسال کنند.

امتحان کتبی در کابل در ۱۸ جون ۲۰۲۶ اخذ و پس از آن در ماه جولای مصاحبه انجام خواهد شد.

سفارت جاپان خاطرنشان کرده که بنیاد آقاخان در جمع‌آوری درخواست‌ها و تسهیل امتحانات کتبی کمک خواهد کرد، اما در روند انتخاب دخالتی نخواهد داشت.

این سفارت همچنین تأکید کرد که انتخاب به طور مستقل توسط سفارت و دولت جاپان، بر اساس شایستگی تحصیلی، کیفیت اسناد درخواست و عملکرد در امتحان کتبی و مصاحبه، بدون در نظر گرفتن پیشینه مذهبی، زبانی یا قومی انجام خواهد شد.

سفارت جاپان به متقاضیان هشدار داد که متوجه کلاهبرداری‌ها باشند و تأکید کرد که در هیچ مرحله‌ای از روند درخواست، نیازی به پرداخت پول نیست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آغاز روند توزیع بیش از یک هزار نمره زمین برای عودت کنندگان در لوگر

Published

on

عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست الوزرا، در سفرش به لوگر اعلام کرده است که بیش از یک هزار نمره زمین در این ولایت برای عودت کنندگان توزیع خواهد شد.

او در مراسم افتتاح این شهرک، بر سرعت‌بخشیدن به روند توزیع نمرات رهایشی برای عودت کنندگان تأکید ورزید.

حنفی گفت: «امروز این شهرک را افتتاح کردیم که بیش از یک هزار نمره است. این نمره‌ها به مهاجرین توزیع می‌شود. علاوه بر این، دیگر شهرک‌ها نیز به زودی ساخته می‌شود.»

معاون اداری ریاست الوزرا خاطرنشان کرد که در سه سال گذشته بیش از پنج میلیون مهاجر از کشورهای همسایه به کشور عودت کرده اند و امارت اسلامی خدمات خود را برای آنان ارائه می‌نماید.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!