Connect with us

رویداد های اخیر

متقی در دیدار با معین وزارت عدلیه ایران خواستار رفتار نیک با مهاجران افغان شد

منتشر شده

در

امیر خان متقی، سرپرست وزارت امور خارجه در دیدار با عسکر جلالیان، معین وزارت عدلیه ایران در کابل از حکومت آن کشور خواست تا با مهاجران افغان رفتار نیک کند و حوصله مند باشد.

بر بنیاد خبرنامه وزارت امور خارجه، در این دیدار که روز پنجشنبه صورت گرفت، دو طرف در مورد روابط دوجانبه، مهاجران، زندانیان، همکاری‌های اقتصادی و تجارتی و همکاری‌های سیاسی منطقه‌ای گفتگو کردند.

سرپرست وزارت امور خارجه ضمن قدردانی از میزبانی مهاجران افغان به مدت چهار دهه در ایران، خواستار تعامل نیک و حوصله مندی تهران در قبال مهاجران شد.

وی همچنین تصریح کرد که امارت اسلامی متعهد به همکاری با ایران در رابطه با استرداد زندانیان افغان است و در این راستا از معین وزارت عدلیه ایران خواست تا در زمینه انتقال زندانیان به کشور همکاری همه جانبه کند.

بر بنیاد خبرنامه وزارت امور خارجه، . معین وزارت عدلیه ایران گفت که تهران تحولات اخیر در افغانستان را دنبال می کند و از ثبات خرسند است.

وی افزود که جمهوری اسلامی ایران به همکاری خود ادامه خواهد داد و بر اساس توافقات انجام شده، در آینده نزدیک زندانیان افغان را از ایران منتقل خواهد کرد.

 

رویداد های اخیر

افغانستان به سرمایه‌گذاران خارجی اقامت یک الی۱۰ ساله می‌دهد

Published

on

کمیسیون اقتصادی در نشست خود امروز (شنبه) موضوع اعطای اقامت یک ساله تا ۱۰ ساله به سرمایه‌گذاران خارجی را تایید کرده است.

کمیته مربوط موظف شده است تا با در نظرداشت میزان سرمایه‌گذاری، مدت اقامت را دسته‌بندی نماید.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آذربایجان ۱۴ زندانی افغان را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرده که آذربایجان ۱۴ تبعه افغان را از زندان‌های خود آزاد کرده است.

این وزارت در بیانیه‌ای امروز (شنبه) گفت که آزادی این زندانیان در پی تلاش‌های سفارت افغانستان در باکو صورت گرفته است.

وزارت امور خارجه از آذربایجان و مقامات مربوطه به خاطر همکاری و اقدامات بشردوستانه‌شان قدردانی کرد و همچنین تأکید نمود که امارت اسلامی به پیگیری و حل و فصل قضایای زندانیان افغان ادامه خواهد داد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!