Connect with us

جهان

سربازان انتحاری کوریای شمالی دردسر تازه‌ برای اوکراین در جنگ با روسیه

امریکا هشدار داده است که تجربه کوریای شمالی در جنگ اوکراین باعث می‌شود این کشور “قادر به جنگ علیه همسایگان خود” شود.

منتشر شده

در

نیروهای ویژه اوکراین می‌گویند این هفته در منطقه کورسک روسیه در حال بررسی اجساد دست‌کم ۱۲ سرباز کوریای شمالی بودند که خود را منفجر کرده بودند. حضور سربازان انتحاری کوریای شمالی در جنگ اوکراین، چالش جدیدی را برای اردوی اوکراین ایجاد کرده‌‌ است.

بر اساس شرح درگیری که روز دوشنبه توسط نیروهای عملیات ویژه اوکراین در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، پس از نبردی در منطقه کورسک روسیه در این هفته، نیروهای ویژه اوکراینی اجساد بیش از دوازده سرباز کشته شده کوریای شمالی را بررسی کردند.

در این گزارش آمده که‌ در میان اجساد سربازان، یکی را زنده یافتند. اما با نزدیک شدن آنها، او با انفجار دادن نارنجک خود را کشت. نیروهای ویژه اوکراین گفتند که سربازانشان بدون صدمه از انفجار فرار کردند.

طبق گزارش رویترز، علاوه بر شواهد فزاینده از میدان نبرد، گزارش‌های اطلاعاتی و اظهارات فراریان نشان می‌دهد که برخی از سربازان کوریای شمالی در جنگ اوکراین، به اقدامات شدید متوسل می‌شوند.

در این گزارش به اطلاعاتی که برخی از سربازان سابق کوریای شمالی داده‌اند، اشاره شده است.

کیم، یک سرباز ۳۲ ساله سابق کوریای شمالی که در سال ۲۰۲۲ به کوریای جنوبی فرار کرد، به رویترز گفت: «خود انفجاری و خودکشی، یک واقعیت در مورد اردوی کوریای شمالی است.»

او با اشاره به رهبر کوریای شمالی افزود: «این سربازانی که کشور خود را برای جنگ در آنجا (اوکراین) ترک کرده‌اند، شستشوی مغزی شده‌اند و واقعاً آماده‌اند خود را فدای کیم جونگ اون کنند».

کیم که توسط گروه حقوق بشری مستقر در سئول به رویترز معرفی شد، گفت که او تا سال ۲۰۲۱ حدود هفت سال برای اردوی کوریای شمالی در روسیه در پروژه‌های ساختمانی کار کرده است تا ارز خارجی برای رژیم به دست آورد.

ارزیابی‌های اوکراین و مقام‌های غربی نشان می‌دهد که پیونگ یانگ حدود ۱۱ هزار سرباز خود را برای حمایت از روسیه در منطقه کورسک مستقر کرده است. اردوی اوکراین سال گذشته در یک تهاجم غافلگیرانه این منطقه را تصرف کرد و هنوز در آنجا مقاومت می‌کند.

بر اساس گزارش کی‌ف، در درگیری‌های کورسک بیش از سه هزار سرباز کوریای شمالی کشته یا زخمی شده‌اند.

هیئت کوریای شمالی در سازمان ملل در ژنو به درخواست رویترز درباره این گزارش اظهار نظر نکرده است.

این اولین بار است که کوریای شمالی پس از جنگ کوریا در سالهای ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳ نیروهایش درگیر یک جنک عمده خارج از این کشور می‌شوند. طبق گزارش‌‌ها، کوریای شمالی قبلا تعداد بسیار کمتری را به جنگ ویتنام و جنگ داخلی در سوریه فرستاده بود.

امریکا هشدار داده است که تجربه کوریای شمالی در جنگ اوکراین باعث می‌شود این کشور “قادر به جنگ علیه همسایگان خود” شود.

جهان

پسر جو بایدن: سرطان رئیس‌جمهور پیشین امریکا گسترش یافته و بسیار دردناک است

Published

on

هنتر بایدن، پسر جو بایدن، رئیس‌جمهور پیشین امریکا، گفته است که سرطان پروستات پدرش به بخش‌های دیگر بدن او گسترش یافته و درد شدیدی برایش ایجاد کرده است.

هنتر بایدن در مصاحبه با شبکه بی‌بی‌سی گفت که سرطان به استخوان‌های پدرش و بخش‌های دیگر بدن او سرایت کرده است. او بیماری پدرش را «بسیار دردناک» و «از بسیاری جهات ناتوان‌کننده» توصیف کرده است.

سخنگوی جو بایدن ۸۳ ساله روز شنبه از اظهار نظر درباره گفته‌های هنتر بایدن خودداری کرد.

جو بایدن در ماه می ۲۰۲۵، کمتر از چهار ماه پس از ترک قصر سفید، اعلام کرد که به یک نوع «تهاجمی» سرطان پروستات مبتلا شده است. او در آن زمان گفته بود که سرطان به استخوان‌هایش نیز گسترش یافته است.

سخنگوی بایدن در ماه اکتوبر گفته بود که او تحت تداوی رادیوتراپی و هورمونی قرار دارد.

بایدن پس از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰، مسن‌ترین فردی بود که به ریاست‌جمهوری امریکا انتخاب شد. وضعیت جسمی و توانایی ذهنی او نیز در جریان ریاست‌جمهوری‌اش از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۵، با توجه و پرسش‌های بیشتری روبه‌رو بود.

بایدن در ماه جون در مراسم افتتاح کتابخانه ریاست‌جمهوری باراک اوباما، رئیس‌جمهور پیشین امریکا، در شهر شیکاگو شرکت کرد. او از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۷ معاون رئیس‌جمهور امریکا در حکومت اوباما بود.

قرار است خاطرات دوران ریاست‌جمهوری جو بایدن در ۱۷ نومبر منتشر شود.

Continue Reading

جهان

سنای امریکا بسته تحریمی گسترده علیه روسیه و ایران را تصویب کرد

هند، جاپان و شماری از کشورهای اروپایی از جمله کشورهایی هستند که ممکن است تحت تأثیر این تعرفه‌ها قرار گیرند.

Published

on

سنای ایالات متحده امریکا با اکثریت قاطع، طرح جدید تحریم‌ها علیه روسیه و ایران را تصویب کرده و این طرح اکنون برای بررسی به مجلس نمایندگان این کشور فرستاده می‌شود.

این طرح که به نام «قانون تحریم روسیه و ایران لیندزی او. گراهام ۲۰۲۶» نام‌گذاری شده، روز جمعه با ۸۶ رأی موافق در برابر ۱۱ رأی مخالف در سنا تصویب شد.

هدف اصلی این طرح افزایش فشارهای اقتصادی بر روسیه به دلیل جنگ اوکراین است. این قانون همچنین اختیارات گسترده‌ای برای اعمال تعرفه‌های سنگین بر کشورهایی که به خرید انرژی روسیه ادامه می‌دهند، به رئیس‌جمهور امریکا می‌دهد.

بر اساس این طرح، در صورت تصویب مجلس نمایندگان و امضای دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا می‌تواند بر کالاهای وارداتی از برخی کشورهایی که مصرف‌کننده عمده نفت و گاز روسیه هستند، تا ۱۰۰ درصد تعرفه وضع کند.

هند، جاپان و شماری از کشورهای اروپایی از جمله کشورهایی هستند که ممکن است تحت تأثیر این تعرفه‌ها قرار گیرند.

این طرح همچنین تحریم‌های گسترده‌تری علیه ایران در نظر گرفته و محدودیت‌هایی را برای تأمین مالی بخش انرژی و تسلیحاتی این کشور شامل می‌شود.

حامیان این طرح می‌گویند هدف آن کاهش درآمدهای انرژی روسیه و افزایش فشار بر مسکو برای پایان جنگ در اوکراین است.

با این حال، شماری از نمایندگان مجلس امریکا نسبت به اختیارات گسترده رئیس‌جمهور در زمینه تعرفه‌ها ابراز نگرانی کرده و هشدار داده‌اند که این اقدام می‌تواند هزینه کالاهای وارداتی را برای شرکت‌ها و مصرف‌کنندگان امریکایی افزایش دهد.

این طرح پس از تصویب در سنا، قرار است پس از بازگشت مجلس نمایندگان از تعطیلات تابستانی در ۳۱ آگست مورد بررسی قرار گیرد.

Continue Reading

جهان

تیراندازی در مکتب تایلند؛ دو نفر از جمله مهاجم جان باختند

براساس معلومات پولیس، در این رویداد یک معلم جان باخته و یک معلم دیگر به همراه سه شاگرد زخمی شده‌اند.

Published

on

در پی تیراندازی در یک مکتب در ولایت نونتابوری تایلند، دست‌کم دو نفر، از جمله فرد مهاجم، جان باختند و چهار تن دیگر زخمی شدند.

به گزارش رویترز، مقام‌های پولیس تایلند اعلام کردند که مهاجم، که یک شاگرد این مکتب بوده، پس از تیراندازی به زندگی خود نیز پایان داده است.

براساس معلومات پولیس، در این رویداد یک معلم جان باخته و یک معلم دیگر به همراه سه شاگرد زخمی شده‌اند.

این حادثه در مکتب «دبسیرین نونتابوری» در ولسوالی بانگ کروای، در حومه شمال‌غربی شهر بانکوک، رخ داده است. تصاویر منتشرشده از محل رویداد، خروج شاگردان از مکتب و حضور گسترده نیروهای کمکی و آمبولانس‌ها را نشان می‌دهد.

بر بنیاد آمار مقام‌های محلی، این مکتب در سال آموزشی ۲۰۲۵ حدود سه هزار و ۱۰۰ شاگرد و ۱۴۷ معلم داشته است.

این رویداد چند ماه پس از حادثه مشابهی در جنوب تایلند رخ می‌دهد؛ جایی که در ماه فبروری یک معلم در تیراندازی داخل یک مکتب کشته و یک شاگرد زخمی شده بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117