Connect with us

اخبار ساحوی

سفر وزیر خارجه ایران به مسکو برای گفتگوهای سطح بالا با پوتین

یک منبع تأیید کرده است عراقچی نامه‌ای رسمی از سوی آیت‌الله خامنه‌ای را به پوتین تحویل خواهد داد.

منتشر شده

در

Iranian foreign minister arrives in Moscow

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در حالی وارد مسکو شده است که تنش‌ها پس از حملات ایالات متحده و اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران به‌شدت افزایش یافته است. او برای رایزنی‌های عاجل با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، وارد این کشور شده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های دولتی ایران، عراقچی رهبری هیأتی بلندپایه دیپلوماتیک را بر عهده دارد که مأموریت آن جلب حمایت سیاسی و راهبردی روسیه در شرایطی است که منطقه در آستانه یک درگیری گسترده‌تر قرار گرفته است.

این سفر در حالی صورت می‌گیرد که رهبران بلند پایه‌ای ایران از انظار عمومی عقب‌نشینی کرده‌اند و در حال آماده‌سازی برای احتمال حملات بیشتر از سوی غرب هستند.

منابع خبری در مسکو گفته‌اند که عراقچی حامل پیام شخصی از سوی رهبر ایران، آیت‌الله علی خامنه‌ای، به ولادیمیر پوتین است و قرار است مقامات روسیه را در جریان گام‌های بعدی تهران قرار دهد. انتظار می‌رود محور گفتگوها شامل هماهنگی‌های دفاعی، صادرات انرژی و امکان میانجی‌گری روسیه در شورای امنیت سازمان ملل باشد.

هم‌زمان، خبرگزاری رویترز گزارش داده که یک منبع تأیید کرده است عراقچی نامه‌ای رسمی از سوی آیت‌الله خامنه‌ای را به پوتین تحویل خواهد داد.

منابع ایرانی به رویترز گفته‌اند که تهران از میزان حمایت روسیه تاکنون رضایت ندارد و انتظار دارد مسکو نقش فعال‌تری در حمایت از ایران در برابر فشارهای اسرائیل و امریکا ایفا کند. با این حال، جزئیاتی در مورد نوع کمک‌ درخواستی از سوی ایران ارائه نشده است.

این سفر، بیانگر تعمیق روابط میان تهران و مسکو در شرایط فشار روزافزون غرب بر هر دو کشور است؛ دو کشوری که اکنون تلاش دارند مواضع خود را در زمینه امنیت منطقه‌ای و دیپلوماسی جهانی هماهنگ‌تر سازند.

اخبار ساحوی

کشته شدن دو سرباز امریکایی و یک مترجم در سوریه

Published

on

دو سرباز اردوی ایالات متحده و یک مترجم غیرنظامی روز شنبه در حمله‌ای که گفته می‌شود از سوی گروه داعش انجام شده است، جان باختند. این حمله زمانی رخ داد که یک فرد مسلح کاروان نیروهای امریکایی و سوری را در شهر تدمر (پالمیرا) هدف قرار داد.

قوماندانی مرکزی اردوی امریکا (سنتکام) اعلام کرد که در این رویداد سه سرباز دیگر نیز زخمی شده‌اند و مهاجم توسط نیروهای همکار کشته شده است. به گفته مقام‌های امریکایی، ارزیابی‌های ابتدایی نشان می‌دهد که احتمالاً گروه داعش در عقب این حمله قرار دارد، هرچند این گروه تاکنون مسئولیت آن را بر عهده نگرفته است.

مقام‌های سوری گفته‌اند که مهاجم عضو نیروهای امنیتی سوریه بوده اما نقش رهبری نداشته است. دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، این حمله را «وحشتناک» توصیف کرده و وعده «انتقام بسیار جدی» داده است.

ائتلاف به رهبری ایالات متحده در ماه‌های اخیر حملات هوایی و عملیات زمینی را در سوریه علیه مظنونان داعش انجام داده است که اغلب با مشارکت نیروهای امنیتی سوریه انجام شده است. سوریه ماه گذشته نیز یک عملیات سراسری را اجرا کرد که در آن بیش از ۷۰ نفر به اتهام ارتباط با این گروه دستگیر شدند.

ایالات متحده به عنوان بخشی از یک تلاش ده ساله برای کمک به نیروهای تحت رهبری کردها در شمال شرقی سوریه، در این کشور حضور نظامی دارد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

رئیس پیشین استخبارات پاکستان به ۱۴ سال حبس محکوم شد

Published

on

اردوی پاکستان اعلام کرده که یک محکمه نظامی روز پنجشنبه، فیض حمید، رئیس سابق سازمان استخبارات پاکستان (آی‌اس‌آی) را به اتهامات مختلفی از جمله دخالت در امور سیاسی این کشور به ۱۴ سال زندان محکوم کرد. این اقدامی نادر علیه یک جنرال سابق در این کشور محسوب می‌شود.

حمید، که از آگست سال گذشته در بازداشت و تحت محاکمه است، از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ در زمان صدراعظم سابق، عمران خان، رئیس آی‌اس‌آی پاکستان بود و این دو از متحدان نزدیک همدیگر محسوب می‌شدند.

اتهامات علیه فیض حمید شامل مشارکت در فعالیت‌های سیاسی و نقض قانون اسرار دولتی تا سوءاستفاده از اختیارات و منابع و همچنین ایجاد ضرر و زیان غیرقانونی به افراد می‌باشد.

ارتباط با عمران خان، صدراعظم سابق زندانی

اردوی پاکستان بدون ذکر جزئیات حوادث، اعلام کرد که فیض حمید در تمام اتهامات مجرم شناخته شد و افزود که محکومیت او پس از «روند قانونی طولانی و پر زحمت» صورت گرفته است و حمید حق استیناف طلبی را دارد.

او همچنین با تحقیقات جداگانه‌ای در مورد نقشش در حملات می ۲۰۲۳ توسط هزاران تن از حامیان عمران خان به ده‌ها تأسیسات و دفاتر نظامی در اعتراض به دستگیری وی، روبه‌رو است.

عمران خان از آگست ۲۰۲۳ در زندان است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

حمله طالبان پاکستانی در کرم: ۶ سرباز پاکستانی کشته و ۴ زخمی شدند

حمله شب گذشته در منطقه مناتو در کرم رخ داد و در جریان درگیری، دو جنگجو نیز کشته شدند.

Published

on

در یک حمله در منطقه کرم پاکستان، شش سرباز پاکستانی کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند. منابع امنیتی و پولیس اعلام کردند که این حمله توسط گروه تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) انجام شده است.

حمله شب گذشته در منطقه مناتو در کرم رخ داد و در جریان درگیری، دو جنگجو نیز کشته شدند.

نیروهای امنیتی همچنین فرمانده محلی تی‌تی‌پی به نام عثمان خیبری را از پای درآوردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!