Connect with us

ورزش

تیم کریکت افغانستان با تفاوت چهار دوش امارات را شکست داد

منتشر شده

در

تیم ملی کریکت افغانستان در یک بازی هیجان‌انگیز سلسله مسابقات سه‌جانبه در امارات متحده عربی، با تفاوت چهار دوش تیم میزبان را شکست داد.

امارات که پس از سه باخت در بازی‌های قبلی، هدف ۱۷۱ دوش را تعقیب می‌کرد، به ۱۷ دوش از آخرین آور نیاز داشت. آصف خان، معادله را به تنها پنج دوش مورد نیاز از سه توپ آخر کاهش داد، اما فرید احمد، بازیکن افغانستان، به طرز درخشانی کنترول بازی را در دست گرفت. او دو پرتاب دقیق انجام داد که هیچ دوش به همراه نداشت. آصف که ۴۰ دوش انجام داده بود، در آخرین توپ حذف شد و تیم امارات با از دست دادن پنج ویکت ۱۶۶ دوش انجام داد و نتوانست به هدف برسد.

افغانستان که از قبل حضور در دیدار نهایی روز یکشنبه مقابل پاکستان را قطعی کرده بود، به شش بازیکن برجسته خود، از جمله کپیتان راشد خان، استراحت داده بود. با این وجود، آنها با از دست دادن چهار ویکت ۱۷۰ دوش انجام دادند که شامل شراکت آغازین ۹۸ دوش بین ابراهیم زدران و رحمن الله گربز بود.

زدران ۴۸ و گربز ۴۰ دوش انجام دادند. کریم جنت و گلبدین نایب نیز به ترتیب ۲۸ و ۲۰ دوش اضافه کردند.

در پاسخ به هدف تعیین شده، محمد وسیم، کپیتان امارات، با قدرت ظاهر شد و از ۲۹ توپ ۴۴ دوش انجام داد، قبل از اینکه توسط عبدالله احمدزی حذف شود.

افغانستان اکنون در دیدار نهایی روز یکشنبه به مصاف پاکستان خواهد رفت.

Advertisement

ورزش

افغانستان در بازی تمریناتی پیش از جام جهانی کریکت ۲۰ آوره اسکاتلند را شکست داد

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان در اولین بازی تمریناتی خود پیش از جام جهانی ۲۰ آوره اسکاتلند را با تفاوت ۶۱ دوش شکست داد.

در این بازی که امروز (دوشنبه) در شهر بنگلور هند برگزار شد، تیم افغانستان با برنده شدن قرعه نخست توپزنی کرد و ۱۸۴ دوش انجام داد. درویش رسولی از ۴۶ توپ ۸۴ دوش انجام داد که شامل پنج ضربه شش دوش و هفت ضربه چهاردوش بود.

در پاسخ، تیم اسکاتلند با انجام دادن ۱۲۳ دوش در ۱۹.۳ آور حذف شد و نتوانست به هدف برسد. عظمت الله عمرزی سه ویکت گرفت.

تیم ملی کریکت افغانستان در بازی دوم تمریناتی خود روز چهارشنبه به مصاف ویست اندیز خواهد رفت.

Continue Reading

ورزش

دیدار تدارکاتی تیم کریکت؛ افغانستان به مصاف اسکاتلند می‌رود

این مسابقه در بنگلور، هند، برگزار خواهد شد و آغاز بازی ساعت ۲:۰۰ بعد از ظهر به وقت محلی برنامه‌ریزی شده است.

Published

on

بورد کریکت افغانستان اعلام کرده است که، تیم ملی کریکت افغانستان امروز (دوشنبه ۱۳دلو) در نخستین مسابقه تدارکاتی خود پیش از آغاز جام جهانی ۲۰آوره مردان، به مصاف اسکاتلند می‌رود.

به اساس اعلامیه بورد کریکت بورد، این مسابقه در بنگلور، هند، برگزار خواهد شد و آغاز بازی ساعت ۲:۰۰ بعد از ظهر به وقت محلی برنامه‌ریزی شده است.

تیم افغانستان همچنین قرار است دومین مسابقه تدارکاتی خود را در تاریخ ۴ فبروری در همان محل برگزار کند تا برای رقابت‌های جهانی آمادگی کامل داشته باشد.

جام جهانی ۲۰آوره مردان ۲۰۲۶ رسماً از تاریخ ۷ فبروری با مسابقه افتتاحیه میان پاکستان و هالند در کولومبو آغاز می‌شود. تیم افغانستان در نخستین بازی رسمی خود در این مسابقات در تاریخ ۸ فبروری به مصاف نیوزیلند خواهد رفت.

Continue Reading

ورزش

ایران با غلبه بر افغانستان، صدرنشین گروه D در جام ملت‌های فوتسال آسیا شد

با وجود این شکست، نمایش پرشور افغانستان، ظهور این تیم را به عنوان یک نیروی رقابتی در فوتسال آسیا برجسته کرد. افغانستان پیش از این با دو پیروزی قاطع، صعود خود را به مرحله حذفی قطعی نموده بود.

Published

on

ایران، مدافع عنوان قهرمانی، روز یکشنبه با پیروزی ۵ بر ۲ مقابل تیم افغانستان، صدرنشین گروه D در جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ اندونیزیا شد.

این نتیجه باعث شد ایران مرحله گروهی را با ۹ امتیاز کامل به پایان برساند و در مرحله یک چهارم نهایی با ازبیکستان روبه‌رو شود، در حالی که افغانستان که در طول مرحله گروهی عملکرد چشمگیری داشت، در یک چهارم نهایی به مصاف جاپان خواهد رفت.

با آگاهی هر دو تیم از نقاط قوت یکدیگر، مسابقه با احتیاط آغاز شد، چون نه باقر محمدی، دروازه‌بان ایران و نه جواد صفری، دروازه‌بان افغانستان، در دقایق ابتدایی مورد آزمایش قرار گرفتند. اولین تلاش واقعی برای گول‌زنی در دقیقه هشتم رخ داد، زمانی که محمدحسین درخشانی از راه دور ضربه زد و جواد صفری را مجبور به یک واکنش سریع کرد.

ایران به تلاش خود ادامه داد و محمدی در دقیقه ۱۱ ضربه محکم سید مرتضی حسینی را به خوبی مهار کرد. لحظاتی بعد، بهروز عظیمی در انتهای دیگر میدان یک ضربه اکروباتیک زد که با اختلاف کمی از کنار دروازه به بیرون رفت.

گول در دقیقه ۱۳ حاصل شد، زمانی که صفری ضربه امیرحسین غلامی را دفع کرد و به سمت عظیمی فرستاد که از فاصله نزدیک توپ را به گول تبدیل کرد و ایران را پیش انداخت. مدافع عنوان قهرمانی سه دقیقه بعد تقریباً اختلاف را دو برابر کرد، اما ضربه پشت پای جسورانه حسین طیبی به تیر دروازه برخورد کرد.

در حالی که افغانستان برای رسیدن به گول تساوی به جلو حرکت می‌کرد، ایران از فضاهای خالی ایجاد شده استفاده کرد. در دقیقه ۲۹، غلامی در ضدحمله طیبی را پیدا کرد و مهاجم با آرامش توپ را وارد دروازه کرد.

ایران یک دقیقه بعد پس از اینکه صفری در داخل نیم دایره روی طیبی خطا کرد، اختلاف خود را افزایش داد و پس از بررسی ویدیویی، یک پنالتی اعلام شد. طیبی از روی نقطه پنالتی اشتباه نکرد.

افغانستان در دقیقه ۳۲ با ضربه پنالتی حسین‌پور یک گول را جبران کرد. یک دقیقه بعد، یک ضربه از راه دور از صفری – که به غلامی برخورد کرد – اختلاف را کاهش داد و یک دوره پایانی پرتنش را رقم زد.

با این حال، تجربه ایران تعیین‌کننده بود. در حالی که افغانستان با تعداد گول‌های خود به جلو می‌رفت، آنها بار دیگر در ضدحمله غافلگیر شدند و مسعود یوسف در دقیقه ۳۶ گول‌زنی کرد و کریمی در اواخر بازی نتیجه را قطعی کرد و پیروزی ۵ بر ۲ رقم خورد.

با وجود این شکست، نمایش پرشور افغانستان، ظهور این تیم را به عنوان یک نیروی رقابتی در فوتسال آسیا برجسته کرد. افغانستان پیش از این با دو پیروزی قاطع، صعود خود را به مرحله حذفی قطعی نموده بود.

مسابقات آینده – سه‌شنبه، ۳ فبروری

مرحله یک چهارم نهایی روز دوشنبه آغاز می‌شود و ایران با ازبیکستان، و افغانستان با جاپان روبه‌رو می‌شود. همچنان در این روز، تایلند در مقابل عراق و اندونیزیا در مقابل ویتنام قرار خواهد گرفت.

تمام مسابقات جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ اندونیزیا به صورت زنده از تلویزیون آریانا در سراسر افغانستان پخش می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!