Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت خارجهٔ افغانستان: اظهارات اخیر وزیر خارجهٔ پاکستان مبنی بر تماس شش‌بار نادرست است

این درحالیست که پیش از این اسحاق دار، معاون صدراعظم و وزیر خارجه پاکستان، گفته که در یک روز شش تماس از سوی امیرخان متقی، وزیر خارجه امارت اسلامی، دریافت کرده است.

منتشر شده

در

وزارت امور خارجهٔ افغانستان با انتشار بیانیه‌ای، اظهارات اخیر وزیر امور خارجهٔ پاکستان، اسحاق دار، مبنی بر تماس شش‌باره امیرخان متقی، وزیر امور خارجهٔ امارت اسلامی افغانستان، در یک روز را «دور از واقعیت» خواند.

بر بنیاد این بیانیه، نخستین تماس تیلیفونی میان دو طرف در چارچوب تفاهم و هماهنگی متقابل انجام شده بود و در آن، آقای دار اعلام کرده که از وضعیت به‌طور کامل بی‌اطلاع است و پس از کسب اطلاع دقیق، تماس خواهند گرفت. بر همین اساس، مکالمهٔ دوم نیز صورت گرفت. یک روز پس از آن، آقای دار تلاش مجدد برای برقراری ارتباط نمود، اما به دلایل مختلف تماس برقرار نگردید.

وزارت خارجهٔ افغانستان تأکید کرده است که بنیاد روابط میان کشورها بر احترام متقابل و تعامل مبتنی بر واقعیت‌ها استوار است و چنین اظهارات نادرست، با روحیهٔ احترام متقابل و تعامل دیپلوماتیک میان کابل و اسلام‌آباد در تضاد است.

این درحالیست که پیش از این اسحاق دار، معاون صدراعظم و وزیر خارجه پاکستان، گفته که در یک روز شش تماس از سوی امیرخان متقی، وزیر خارجه امارت اسلامی، دریافت کرده است.

دار روز چهارشنبه، ۱۴ عقرب، در مجلس سنای پاکستان افزوده است که در پاسخ به این تماس‌ها از متقی خواسته است علیه تی‌تی‌پی اقدام کنند.

دار به متقی گفته است: «اجازه ندهید خاک شما علیه ما استفاده شود.»

وزیر خارجه پاکستان درباره محتوای گفت‌وگوهای خود با متقی جزئیات ارایه نکرده است.

رویداد های اخیر

کشته شدن سه قاچاقبر مواد مخدر در مرز بدخشان با تاجیکستان

Published

on

احسان‌الله کامگار، سخنگوی قوماندانی امنیه ولایت بدخشان می‌گوید که سه قاچاقبر مواد مخدر در جریان درگیری با نیروهای مرزی تاجیکستان کشته شده‌اند.

به گفته آقای کامگار، این افراد که باشندگان ولسوالی خواهان ولایت بدخشان بودند، دو شب پیش هنگام تلاش برای انتقال مواد مخدر به خاک تاجیکستان، توسط نیروهای مرزی آن کشور شناسایی شده و در پی درگیری مسلحانه میان طرفین، هر سه قاچاقبر جان باختند.

سخنگوی قوماندانی امنیه افزود که بر اساس گزارش قوماندانی امنیه ولسوالی خواهان، اجساد این افراد پس از پایان درگیری به نیروهای سرحدی افغانستان تسلیم داده شده است.

تاکنون جزئیات دقیقی از نوع و مقدار مواد مخدر همراه این افراد در دست نیست و تحقیقات در این زمینه جریان دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پولیس کابل: یک شهروند چین و شش افغان در انفجار شهرنو جان باختند

Published

on

خالد زدران، سخنگوی پولیس کابل، می‌گوید انفجار امروز (دوشنبه) در یک رستورانت مشترک چینی‌ها و افغان‌ها به نام «چاینیز نودل» در ساحه شهرنو رخ داده است.

به گفته وی، این رستورانت توسط یک تبعه مسلمان چین به نام عبدالمجید، همسر وی و یک شهروند افغان به نام عبدالجبار محمود اداره می‌شد.

عبدالمجید باشنده ایالت شین‌جیانگ چین معرفی شده است. در این رستورانت غذاهای ویژه برای مسلمانان چینی آماده و عرضه می‌شد.

سخنگوی پولیس کابل افزود که در نتیجه این انفجار، یک تبعه چین به نام ایوب که مسلمان بود و شش شهروند افغان جان باخته‌اند و چند تن دیگر زخمی شده‌اند. به گفته او، محل انفجار در نزدیکی آشپزخانه رستورانت بوده است.

زدران تأکید کرد که نوعیت انفجار تا هنوز مشخص نشده و بررسی‌ها و تحقیقات نیروهای امنیتی در این زمینه ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خنثی‌سازی بمب ۵۰۰ کیلویی در هرات

بر بنیاد معلومات این اداره، پس از تماس شهروندان، ساحه توسط تیم‌های تخنیکی شناسایی شد و نیروهای عملیاتی مؤسسه بین‌المللی هیلوترست با هماهنگی نهادهای مسئول به محل اعزام گردیدند.

Published

on

مسئولان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث از کشف و خنثی‌سازی یک بمب ۵۰۰ کیلویی به‌جامانده از جنگ‌های گذشته در ولسوالی انجیل ولایت هرات خبر دادند.

بر بنیاد معلومات این اداره، پس از تماس شهروندان، ساحه توسط تیم‌های تخنیکی شناسایی شد و نیروهای عملیاتی مؤسسه بین‌المللی هیلوترست با هماهنگی نهادهای مسئول به محل اعزام گردیدند. این تیم‌ها پس از بررسی‌های لازم، بمب را با رعایت کامل اصول ایمنی به یک منطقه غیرمسکونی انتقال داده و به‌گونه مصوون از بین بردند.

گفته می‌شود این بمب زمانی کشف شد که یکی از باشندگان محل هنگام کندن‌کاری برای اعمار خانه مسکونی، به آن برخورد کرده بود. اقدام به‌موقع نهادهای مسئول از وقوع یک فاجعه انسانی احتمالی جلوگیری کرده است.

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با قدردانی از همکاری شهروندان، از مردم خواسته است در صورت مشاهده هرگونه مواد منفجره یا اشیای مشکوک باقی‌مانده از جنگ‌ها، فوراً موضوع را از طریق شماره‌های عاجل با مسئولان شریک سازند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!