Connect with us

رویداد های اخیر

نزدیک به هفت میلیون مهاجر افغان پس از روی کار آمدن امارت اسلامی، به کشور بازگشته اند

منتشر شده

در

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان می‌گوید که پس از روی‌کار آمدن دوباره‌ امارت اسلامی، ۶.۸ میلیون افغان به‌صورت اجباری یا داوطلبانه از کشورهای همسایه و برخی کشورهای دیگر به افغانستان بازگشته‌اند.

مولوی عبدالکبیر در نشست کارگروه مشترک برای نهایی‌سازی پیش‌نویس طرح راه‌حل دایمی مهاجرت در افغانستان افزوده است که در همین مدت، ۱.۳ میلیون تن از شهروندان کشور به‌دلیل حوادث طبیعی در داخل کشور بی‌جا شده‌اند.

فصل سرما در افغانستان فرا رسیده و در طرف دیگر فقر گسترده و سرمای شدید، زندگی هزاران نفر را تهدید می‌کند؛ اما روند اخراج اجباری مهاجرین افغان از کشورهای همسایه، ایران و پاکستان، همچنان ادامه دارد.

امارت اسلامی بارها اعلام کرده است که کشورهای همسایه باید اجازه دهند مهاجرین به‌صورت داوطلبانه بازگردند. بر اساس آمار کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، بیش از دو میلیون نفر از آغاز سال ۲۰۲۵ تا کنون از ایران و پاکستان به افغانستان بازگشته‌اند.

رویداد های اخیر

افغانستان حمله مرگبار به یک کافه در دمشق را محکوم کرد

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان حمله مرگبار به یک کافه در دمشق، پایتخت سوریه، را که دست‌کم ۹ کشته و ۲۰ زخمی بر جای گذاشت، محکوم کرد.

عبدالقاهر بلخی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در بیانیه‌ای گفت که امارت اسلامی حمله بر غیرنظامیان را مغایر با ارزش‌های اسلامی و انسانی می‌داند.

در این بیانیه آمده است: «وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان حمله به یک کافه در پایتخت جمهوری عربی سوریه، دمشق، را که در نتیجه آن شماری از غیرنظامیان شهید و زخمی شدند، به‌شدت محکوم می‌کند.»

وزارت امور خارجه همچنین افزود که چنین رویدادهایی چالش قابل نگرانی برای امنیت و ثبات سوریه به شمار می‌رود.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امیرخان متقی با همتای ایرانی‌اش در تهران دیدار کرد

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی، در سفر به تهران با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود دیدار کرده است.

براساس رسانه‌های ایرانی، در این دیدار دو طرف درباره روابط دوجانبه، تحولات اخیر در منطقه و همچنین موضوعات مورد علاقه مشترک گفتگو کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

رئیس‌الوزرا از روند ساخت لین دوم سرک کابل–جلال‌آباد بازدید کرد

Published

on

ملا محمد حسن آخند، رئیس‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) از روند ساخت لین دوم سرک کابل–جلال‌آباد از نزدیک بازدید کرد.

ارگ در خبرنامه‌ای گفته است که رئیس‌الوزرا در جریان این بازدید، از تلاش‌های رهبری وزارت فواید عامه، مسئولان و کارکنان شرکت‌های خصوصی قدردانی کرده و برای تکمیل به‌موقع و باکیفیت این پروژه، هدایات لازم را صادر کرد.

به گفته او، با تکمیل این سرک، در بخش تسهیلات ترانسپورتی، ترانزیت، رفت‌وآمد شهروندان و تقویت اقتصاد مناطق مربوطه، تغییرات مهم و پیشرفت قابل توجهی به وجود خواهد آمد.

بر اساس معلومات ارائه‌شده، کارهای ساختمانی سکشن دوم این پروژه به طول ۳۲ کیلومتر از سمت کابل، حدود ۲۰ درصد پیشرفت داشته است. همچنین، کارهای اجرایی سکشن اول به طول ۲۲ کیلومتر از سمت ننگرهار نیز ادامه دارد. روند سروی و دیزاین سکشن سوم توسط یک شرکت خصوصی در حال انجام است و پس از تکمیل آن، کارهای عملی این بخش نیز آغاز خواهد شد.

لین دوم سرک کابل–جلال‌آباد از مهم‌ترین پروژه‌های ترانزیتی و اقتصادی کشور به شمار می‌رود که در سه سکشن در حال احداث است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117