Connect with us

رویداد های اخیر

بنیاد بیات به ده‌ها خانواده نیازمند در میدان‌وردک کمک کرد

در کنار این، بنیاد بیات در زمینه ساخت مکاتب، مراکز صحی، مساجد و حفر چاه‌های عمیق برای تأمین آب آشامیدنی صحی در ولایت‌های مختلف کشور نیز فعالیت‌های چشمگیری انجام داده است.

منتشر شده

در

بنیاد بیات در ادامه کمک‌هایش در ماه مبارک رمضان، بسته‌های مواد غذایی را به ده‌ها خانواده نیازمند در ولایت میدان‌وردک توزیع کرده است.

مسؤلان این بنیاد اعلام کردند که مساعدت‌های رمضانی شامل آرد، روغن و برنج، پس از انجام یک سروی به خانواده‌های مستحق و نیازمند ارائه شده است.

همچنان، مسئولان بنیاد بیات بر اهمیت ادامه کمک‌های بشری به مردم نیازمند در سایر ولایت‌های کشور تأکید دارند.

حاجی محمد اسماعیل، معاون بنیاد بیات، گفت: «به ادامه کمک‌های بنیاد بیات به مناسبت ماه مبارک رمضان که پیشتر در ولایات مختلف به شمول کابل توزیع شده بود، امروز نیز خوشبختانه در ولایت میدان‌وردک به تعداد مستحقین و بیجاشدگان کمک ارائه می‌کنیم.»

بیکاری در سراسر کشور یکی از مهم‌ترین عوامل فقر مردم است و به همین دلیل، بسیاری از خانواده‌ها نیازمند کمک هستند.

دریافت‌کنندگان کمک از دیگر نهادهای خیریه نیز خواستار یاری به نیازمندان در این شرایط دشوار شده‌اند.

یکی از دریافت‌کنندگان کمک گفت: «از این کمک‌های بنیاد بیات صمیمانه تشکر می‌کنیم.»

در کنار این، بنیاد بیات در زمینه ساخت مکاتب، مراکز صحی، مساجد و حفر چاه‌های عمیق برای تأمین آب آشامیدنی صحی در ولایت‌های مختلف کشور نیز فعالیت‌های چشمگیری انجام داده است.

رویداد های اخیر

پاکستان: محصلان افغان دارای ویزه معتبر می‌توانند تحصیلات‌شان را تکمیل کنند

Published

on

سجاد حیدرخان، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، می‌گوید که هیچ تصمیمی از سوی حکومت برای بازگرداندن تمامی محصلان افغان از پاکستان گرفته نشده است.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان این موضوع را امروز (پنجشنبه) در یک نشست خبری بیان کرده است.

حیدرخان گفت محصلان افغان که در برنامه‌های معتبر تحصیلی ثبت‌نام هستند و ویزه معتبر دارند، می‌توانند در پاکستان بمانند و تحصیلات‌شان را تکمیل کنند.

او افزود، محصلانی که در یک پوهنتون ثبت‌نام نیستند یا ویزه معتبر ندارند، باید به افغانستان بازگردند.

این مقام پاکستانی گفت محصلانی که در کشورهای خارجی تحصیل می‌کنند، باید هم ثبت‌نام معتبر و هم ویزه معتبر برای هدف اقامت‌شان داشته باشند و تأکید کرد که هر دو مورد ضروری است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که شورای طبی و دندان‌پزشکی پاکستان اخیراً تصمیم گرفته است محصلان افغان رشته‌های طب را از این کشور اخراج کند و به پوهنتون‌ها دستور داده است محصلان جدید را ثبت‌نام نکنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سرپرست سفارت افغانستان با رئیس مجلس نمایندگان مالیزیا

Published

on

نقیب‌الله احمدی، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در مالیزیا، با جوهری بن عبدل، رئیس مجلس نمایندگان این کشور، دیدار و درباره روابط دوجانبه گفتگو کرد.

سفارت افغانستان در مالیزیا گفته است که در این دیدار، دو طرف درباره سیاست خارجی امارت اسلامی، تعامل افغانستان با کشورهای منطقه و جامعه جهانی، وضعیت امنیتی و تحولات اقتصادی افغانستان و نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این کشور گفتگو کردند.

همچنان، گسترش روابط دوجانبه میان افغانستان و مالیزیا، همکاری مشترک در بخش‌های مختلف و تسهیل رفت‌وآمد مقام‌های رسمی، بازرگانان و گردشگران میان دو کشور از دیگر موضوعات مورد بحث در این دیدار بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

عبدالغنی برادر با سفیر ترکیه درباره گسترش روابط اقتصادی و تجارتی گفتگو کرد

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، امروز (پنجشنبه) در دیدار با سادین آیلدز، سفیر ترکیه برای افغانستان، درباره گسترش روابط اقتصادی، تجارتی و ترانزیتی میان دو کشور و حل مشکلات مهاجرین افغان در ترکیه گفتگو کرد.

براساس خبرنامه ریاست‌الوزرا، آقای برادر از فعالیت شرکت‌های ترکی که در بخش‌های مختلف افغانستان سرمایه‌گذاری کرده‌اند، قدردانی کرد و از سایر سرمایه‌گذاران ترکی نیز خواست تا در افغانستان سرمایه‌گذاری کنند.

معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا گفت که امارت اسلامی برای سرمایه‌گذاران ترکی سهولت‌های لازم را فراهم خواهد کرد.

آقای برادر همچنین بر حل مشکلات مهاجرین افغان در ترکیه و ایجاد سهولت‌های بیشتر برای آنان تأکید کرد.

در همین حال، سادین آیلدز از افزایش سطح تجارت میان افغانستان و ترکیه ابراز خرسندی کرد و گفت که کشورش آماده است روابط خود با افغانستان را در بخش‌های ترانسپورت، ترانزیت، صحت، آموزش و سایر بخش‌های اقتصادی گسترش دهد.

سفیر ترکیه افزود که این کشور به همکاری‌های خود برای توسعه روابط میان افغانستان و جامعه جهانی و ارائه تصویر واقعی افغانستان به جهان ادامه خواهد داد.

او همچنین گفت که ترکیه در زمینه صدور ویزه برای افغان‌ها سهولت‌هایی ایجاد کرده و تلاش می‌کند در این بخش سهولت‌های بیشتری نیز فراهم کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!