Connect with us

رویداد های اخیر

بارش‌های شدید در ننگرهار؛ ۱۶ نفر «شهید» و زخمی شدند

در جلال‌آباد، سقوط سقف یک خانه درمنطقه انگور باغ پنج نفر را «شهید» و دو نفر دیگر را زخمی کرد.

منتشر شده

در

بارش‌های شدید و سقوط سقف خانه‌ها در ولایت ننگرهار، به ویژه در مرکز ولایت – انگور باغ و ولسوالی‌های شیرزاد، خوگیانی و هسکه مینه، باعث شهادت و زخمی شدن ۱۶ تن شده است.

در جلال‌آباد، سقوط سقف یک خانه درمنطقه انگور باغ پنج نفر را «شهید» و دو نفر دیگر را زخمی کرد.

قاری احسان‌الله عثمانی، سخنگوی والی ننگرهار، گفت که در ولسوالی شیرزاد، سقوط سقف یک خانه باعث «شهادت» یک زن و دو کودک شده است. در ولسوالی خوگیانی، یک نفر«شهید» و دو نفر زخمی شده‌اند و در هسکه مینه – نیز سقف دو خانه فرو ریخته و یک کودک «شهید» و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند.

مسؤولان محلی هشدار داده‌اند که بارش شدید، بسیاری از خانه‌ها را در معرض خطر فرو ریختن قرار داده و تمامی نیروهای ملکی و نظامی برای کمک‌رسانی آماده هستند.

اخبار ساحوی

ترمپ: کشورهایی که به ایران کمک کنند با «پیامدهای اقتصادی عظیم» روبه‌رو می‌شوند

این تهدید می‌تواند کشورهایی را نیز دربر بگیرد که در تلاش‌ها برای میانجی‌گری و پیشبرد مذاکرات صلح میان واشنگتن و تهران نقش دارند.

Published

on

دونالد ترمپ، رییس‌جمهور ایالات متحده، هشدار داده است کشورهایی که از طریق نهادهای مالی، شرکت‌ها، میدان‌های هوایی یا نهادهای دولتی خود به ایران کمک کنند، با پیامدهای شدید اقتصادی روبه‌رو خواهند شد.

ترمپ روز چهارشنبه در پیامی در شبکه‌های اجتماعی گفت که واشنگتن «جنگ اقتصادی و انزوای بی‌سابقه» را علیه ایران دنبال خواهد کرد؛ اما مشخص نکرد که ایالات متحده چه اقدامات مشخصی را در نظر دارد و از کشور خاصی نیز نام نبرد.

او هشدار داد که هر کشوری که به نهادهای مالی، شرکت‌ها، میدان‌های هوایی یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد «هر نوع راه نجاتی» برای ایران فراهم کنند، با «پیامدهای اقتصادی عظیم» مواجه خواهد شد.

این تهدید می‌تواند کشورهایی را نیز دربر بگیرد که در تلاش‌ها برای میانجی‌گری و پیشبرد مذاکرات صلح میان واشنگتن و تهران نقش دارند.

ترمپ در حالی این هشدار را مطرح کرده است که در داخل ایالات متحده نیز برای پایان دادن به جنگ با فشارهای فزاینده روبه‌رو است. افزایش بهای سوخت بر محبوبیت او تأثیر گذاشته و می‌تواند در انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر برای حزب جمهوری‌خواه چالش ایجاد کند.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، اظهارات ترمپ را رد کرده و گفته است که رییس‌جمهور امریکا تلاش دارد افکار عمومی این کشور را از مشکلات اقتصادی داخلی، از جمله افزایش بدهی‌های دولت و نرخ‌های بلند بهره، منحرف کند.

عراقچی همچنین هشدار داده است که ادامه سیاست‌هایی که تهران آن‌ها را شکست‌خورده می‌داند، به گفته او، تنها به ناکامی‌های بیشتر و افزایش فاصله میان دو کشور منجر خواهد شد.

ترمپ در گذشته نیز تهدیدها و تصمیم‌های مختلفی را از طریق شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده است؛ با این حال، همه این تهدیدها و اظهارات الزاماً به اقدام عملی در همان شکل اعلام‌شده منجر نشده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سراج‌الدین حقانی در سفر به پنجشیر با بزرگان قومی و متنفذان این ولایت دیدار کرد

Published

on

خلیفه سراج‌الدین حقانی، وزیر امور داخله، به پنجشیر سفر نموده و در دفتر والی این ولایت با شماری از بزرگان قومی و متنفذان این ولایت که از ولسوالی‌های مختلف آمده بودند، دیدار کرده است.

وزارت امور داخله نوشته است که در این دیدار، بزرگان قومی و متنفذان مشکلات، خواسته‌ها و پیشنهادهای خود را با سراج‌الدین حقانی در میان گذاشتند.

براساس خبرنامه وزارت داخله، آقای حقانی به سخنان آنان گوش داده و به‌منظور حل مسائل مطرح‌شده و رسیدگی به مشکلات موجود، به مسئولان مربوطه دستورهای لازم را صادر کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یک شهروند افغان در ایران اعدام شد

Published

on

قائم حسینی، شهروند ۲۰ ساله افغان که گفته می‌شود در اعتراضات سال گذشته ایران شرکت کرده بود، در اصفهان اعدام شده است.

سازمان حقوق بشری هه‌نگاو گزارش داده است که حکم اعدام حسینی صبح امروز پنجشنبه در زندان مرکزی اصفهان اجرا شده است.

به گزارش خبرگزاری میزان، حسینی به اتهام‌هایی از جمله «محاربه»، «افساد فی‌الارض»، «اقدام علیه امنیت ملی» و «تخریب اموال عمومی» به اعدام محکوم شده بود.

او به شرکت در رویدادهای ۱۸ جدی ۱۴۰۴ در میدان علیخانی اصفهان متهم شده بود؛ رویدادهایی که در جریان آن چهار نیروی امنیتی ایران کشته شدند.

حسینی پنجمین متهم این قضیه است که اعدام می‌شود. پیش از او نیز چهار متهم دیگر، از جمله گل‌محمد محمدی، پسرعمه او، اعدام شده بودند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!