Connect with us

ورزش

تلویزیون آریانا حق پخش انحصاری سلسله مسابقات کریکت افغانستان مقابل هند را به دست آورد

طی سال‌های اخیر، تلویزیون آریانا با پوشش مسابقات بین‌المللی، سلسله مسابقات کریکت دوجانبه و تورنمنت‌های تجارتی از جمله لیگ برتر هند، به یک شبکه کلیدی برای طرفداران ورزش در افغانستان تبدیل شده است.

منتشر شده

در

تلویزیون آریانا بازی‌های برنامه‌ریزی‌شده افغانستان مقابل هند را که شامل یک بازی تست و سه مسابقه یک‌روزه می‌شود، به گونه مستقیم نشر می‌کند.

مسابقه تست در تاریخ ۶ جون در نیو چندیگر آغاز می‌شود و سه مسابقه یک‌روزه از ۱۳ تا ۲۰ جون به ترتیب در درمسالا، لکنهو و چنای برگزار خواهد شد.

این سلسله مسابقات، یکی دیگر از رویدادهای بزرگ ورزشی است که تلویزیون آریانا نشر می‌کند.

طی سال‌های اخیر، تلویزیون آریانا با پوشش مسابقات بین‌المللی، سلسله مسابقات کریکت دوجانبه و تورنمنت‌های تجارتی از جمله لیگ برتر هند، به یک شبکه کلیدی برای طرفداران ورزش در افغانستان تبدیل شده است.

افغانستان و هند قرار است برای دومین بار در بازی‌های تست به مصاف هم بروند.

اولین رویارویی آنها در این نوع مسابقات در سال ۲۰۱۸ در بنگلور بود، زمانی که هند با تفاوت یک اینینگ و ۲۶۲ دوش به پیروزی رسید. از آن زمان، افغانستان به پیشرفت خود در قالب مسابقات طولانی ادامه داده و در مدت کوتاه چهار پیروزی در مسابقات تست کسب کرده است.

حشمت‌الله شهیدی، کپیتان افغانستان، رهبری هر دو تیم تست و مسابقات یک‌روزه را بر عهده خواهد داشت. با این حال، راشد خان در مسابقه تست حضور نخواهد داشت.

راشد خان پیش از این گفته بود که داکتران به او توصیه کرده‌اند که در تست کمتر بازی کند. ابراهیم زدران نیز در حال بهبودی از آسیب‌دیدگی پا است. انتظار می‌رود هر دو بازیکن برای سلسله مسابقات یک‌روزه بازگردند.

تیم تست همچنین شامل ننگیال خروتی، بلال سمیع و رحمن‌الله زدران است که برای اولین بار به تیم تست دعوت شده‌اند. قیس احمد نیز در ترکیب حضور دارد.

در همین حال، هند به عنوان بخشی از برنامه‌ریزی خود پیش از جام جهانی کریکت ۲۰۲۷، چندین چهره جدید را برای تست معرفی کرده است، از جمله ماناو سوتار، هارش دوبی و گورنور برار. تیم مسابقات یک‌روزه همچنین شامل پرینس یاداو است که در لیگ برتر هند امسال عملکرد درخشانی داشت. بازیکنان برجسته از قبیل روهیت شرما، ویرات کوهلی و هاردیک پاندیا، در صورت سلامت جسمانی، در مسابقات یک‌روزه حضور خواهند داشت.

سرمایه‌گذاری دوامدار تلویزیون آریانا در پخش رقابت‌های ورزشی، نقش مهمی در گسترش دسترسی مردم افغانستان به رویدادهای زنده بین‌المللی، به‌ویژه کریکت، ایفا کرده است؛ ورزشی که همچنان محبوب‌ترین رشته در کشور به شمار می‌رود.

این شبکه همواره دستاوردهای ورزشکاران افغان را برجسته ساخته و با پوشش گسترده مسابقات تیم ملی، زمینه ارتباط نزدیک‌تر هواداران در سراسر کشور با رقابت‌های جهانی را فراهم کرده است.

علاقه‌مندان می‌توانند صفحات تلویزیون آریانا و آریانا نیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنند تا از برنامه‌های پخش و دیگر اطلاعات مهم آگاه شوند.

ورزش

فهرست بازیکنان افغانستان برای سلسله مسابقات کریکت مقابل هند اعلام شد

Published

on

بورد کریکت افغانستان فهرست بازیکنان تیم ملی را برای سلسله مسابقات تست و یک روزه مقابل تیم ملی کریکت هند اعلام کرد و حشمت‌الله شهیدی کپیتان هر دو ترکیب خواهد بود.

بازی تست که از ۶ جون در نیو چندیگر آغاز می‌شود، اولین بازی تست افغانستان مقابل هند از زمان اولین حضور تاریخی آن در کریکت در سال ۲۰۱۸ خواهد بود.

راشد خان و ابراهیم زدران از تیم تست کنار گذاشته شدند اما در مسابقات یک روزه حضور خواهند داشد.

تیم تست همچنین شامل ننگیال خروتی، بلال سمیع و رحمان‌الله زدران است که برای اولین بار به تیم تست دعوت شده‌اند. قیس احمد نیز در ترکیب حضور دارد. صدیق‌الله اتل و عظمت‌الله عمرزی، که هر کدام تاکنون فقط یک مسابقه تست انجام داده‌اند، نیز در این فهرست گنجانیده شده اند.

تاریخ بازی‌ها

تست: ۶ تا ۱۰ جون در نیو چندیگر

مسابقه اول یک‌روزه: ۱۳ جون در درمسالا

مسابقه دوم یک‌روزه: ۱۷ جون در لکنهو

مسابقه سوم یک‌روزه: ۲۰ جون در چنای

تیم تست افغانستان: حشمت الله شهیدی، عبدالمالک، صدیق الله اتل، رحمت شاه، رحمن الله گربز، رحمن الله زدران، افسر زازی، اکرام علیخیل ، عظمت الله عمرزی، شرف الدین اشرف، ننگیال خروتی، قیس احمد، بلال سمیع، ضیا شریفی، سلیم صافی

تیم مسابقات یک‌روزه افغانستان: حشمت الله شهیدی، رحمن الله گربز، ابراهیم زدران، صدیق الله اتل، درویش رسولی، رحمت شاه، اکرام علیخیل، محمد نبی، عظمت الله عمرزی، راشد خان، ننگیال خروتی، الله محمد غضنفر، ضیاء الرحمن شریفی، فرید ملک، بلال سمیع

Continue Reading

ورزش

ایران کمپ تمرینی جام جهانی فوتبال فیفا ۲۰۲۶ را از امریکا به مکسیکو تغییر داد

ایران در مرحله گروهی این رقابت‌ها در گروه G قرار دارد و قرار است در ۱۵ جون در برابر نیوزیلند و در ۲۱ جون برابر بلجیم در شهر اینگلوود کالیفورنیا به میدان برود. این تیم سپس در ۲۶ جون در شهر سیاتل با مصر روبه‌رو خواهد شد.

Published

on

رئیس فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرده که این کشور با منظوری فیفا، محل کمپ تمرینی تیم ملی برای جام جهانی ۲۰۲۶ را از ایالات متحده امریکا به مکسیکو تغییر داده است.

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، گفته است که کمپ تمرینی تیم ملی فوتبال این کشور به جای شهر توسان در ایالت آریزونا، در شهر تیخوانا در نزدیکی مرز امریکا و جنوب سن‌دیگو برگزار خواهد شد.

این تصمیم در پی نگرانی‌های امنیتی و تنش‌های جاری در خاورمیانه اتخاذ شده است.

جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ از ۱۱ جون تا ۱۹ جولای به میزبانی مشترک امریکا، کانادا و مکسیکو برگزار خواهد شد.

ایران در مرحله گروهی این رقابت‌ها در گروه G قرار دارد و قرار است در ۱۵ جون در برابر نیوزیلند و در ۲۱ جون برابر بلجیم در شهر اینگلوود کالیفورنیا به میدان برود. این تیم سپس در ۲۶ جون در شهر سیاتل با مصر روبه‌رو خواهد شد.

فدراسیون فوتبال ایران گفته است که نزدیکی تیخوانا به جنوب کالیفرنیا، رفت‌وآمد بازیکنان و کدر تخنیکی را آسان‌تر می‌کند. همچنین امکانات مدرن تمرینی، سالن‌های ورزشی، خدمات غذایی اختصاصی و سایر تسهیلات مورد نیاز تیم در این شهر فراهم خواهد بود.

مقام‌های ایرانی همچنین گفته‌اند که تیم ملی از طریق مکسیکو وارد خاک امریکا خواهد شد؛ اقدامی که می‌تواند مشکلات احتمالی مرتبط با ویزه و سفر را کاهش دهد. مهدی تاج افزوده است که احتمال استفاده از پروازهای ایران‌ایر برای انتقال تیم نیز وجود دارد.

تیم ملی فوتبال ایران برای چهارمین بار پیاپی و هفتمین بار در تاریخ خود در جام جهانی حضور پیدا می‌کند، اما تاکنون موفق نشده از مرحله گروهی این رقابت‌ها صعود کند.

حضور ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ طی ماه‌های اخیر با توجهات سیاسی نیز همراه بوده است. دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، پیش‌تر اظهارات متفاوتی درباره حضور ایران در این مسابقات مطرح کرده بود، اما جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، بارها تأکید کرده که ایران در جام جهانی شرکت خواهد کرد و بازی‌های خود را در امریکا انجام خواهد داد.

Continue Reading

ورزش

صالح محمد محمدی، قهرمان فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا شد

همچنین در دیدار نهایی بخش زیر ۱۷ سال، حسیب سلطانی مقابل سبحان اساس قرار گرفت و با نمایشی درخشان و نتیجه قاطع ۴ بر ۱ به برتری رسید و عنوان قهرمانی این بخش را کسب کرد.

Published

on

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا با قهرمانی صالح محمد محمدی در بخش بزرگ‌سالان و حسیب سلطانی در بخش زیر ۱۷ سال به پایان رسید.

در دیدار نهایی بخش بزرگ‌سالان که امروز جمعه در فضای پرهیجان و تماشایی برگزار شد، صالح محمد محمدی برابر رضا حسینی به میدان رفت و با نتیجه ۶ بر ۴ به پیروزی رسید تا جام قهرمانی فصل دوم این رقابت‌ها را از آن خود کند.

محمدی در جریان این دیدار، ۷ فریم را با ثبت نمرات بلند به سود خود پایان داد؛ در حالی که رضا حسینی موفق شد ۴ فریم را ببرد.

همچنین در دیدار نهایی بخش زیر ۱۷ سال، حسیب سلطانی مقابل سبحان اساس قرار گرفت و با نمایشی درخشان و نتیجه قاطع ۴ بر ۱ به برتری رسید و عنوان قهرمانی این بخش را کسب کرد.

سلطانی از مجموع ۵ فریم، ۴ فریم را با موفقیت پشت سر گذاشت و حریفش تنها در یک فریم پیروز شد.

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا روز دوشنبه، ۱۱ می، با حضور برترین سنوکربازان از سراسر افغانستان آغاز شده بود. این رقابت‌ها با اشتراک ۳۲ بازیکن از ولایت‌های مختلف کشور برگزار شد و بازیکنان از طریق مسابقات راهیابی، جواز حضور در مرحله نهایی را به دست آورده بودند.

این مسابقات در قالب سنوکر شش توپ سرخ برگزار شد و دیدارهای مرحله گروهی، دور حذفی و یک‌چهارم نهایی در قالب هفت فریم انجام گرفت.

براساس قرارداد امضا شده، شبکه شبکه رادیو تلویزیون آریانا چهار فصل دیگر این رقابت‌ها را نیز به‌گونه زنده و انحصاری پخش خواهد کرد.

گفتنی است که در فصل نخست این رقابت‌ها در سال ۲۰۲۵، نوید نادری با شکست ۷ بر ۶ رئیس‌خان هوتک، عنوان قهرمانی را به دست آورده بود.

شبکه رادیو تلویزیون آریانا همواره تلاش کرده است تا با پخش زنده، قانونی و انحصاری رویدادهای مهم ورزشی، لحظات شاد و هیجان‌انگیزی را برای مردم افغانستان فراهم سازد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!