Connect with us

تجارت

افغانستان و چین تفاهم‌نامه همکاری‌های تجاری امضا کردند

منتشر شده

در

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان و مرکز بین‌المللی نمایشگاهی شینگدائو چین، تفاهم‌نامه‌ای را برای توسعه همکاری‌های تجاری، برگزاری نمایشگاه‌ها و برپایی نشست‌های مشترک امضا کردند.

این تفاهم‌نامه در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات تولیدی و با حضور شماری از مسئولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان و تاجران افغان به امضا رسید.

براساس این تفاهم‌نامه، تولیدکنندگان و تاجران چینی، به‌ویژه سازندگان ماشین‌آلات صنعتی، در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه شرکت خواهند کرد و تازه‌ترین ماشین‌آلات و تجهیزات خود را با هدف بازاریابی و گسترش همکاری‌های اقتصادی در افغانستان به نمایش خواهند گذاشت.

تجارت

گفتگوهای افغانستان و روسیه برای گسترش همکاری‌های تجاری، اقتصادی و ترانسپورتی

دو طرف همچنین بر اهمیت حضور فعال افغانستان در دهلیزهای ترانسپورتی منطقه‌ای و گسترش هرچه بیشتر همکاری‌های اقتصادی میان دو کشور تأکید کرده‌اند.

Published

on

سفارت افغانستان در مسکو اعلام کرده است که گل حسن حسن، سفیر افغانستان در روسیه، در دیدارهای جداگانه با نمایندگان اتاق تجارت و صنایع روسیه و مسئولان مجمع بین‌المللی دهلیز ترانسپورتی «شمال–جنوب» در شهر آستراخان، درباره گسترش همکاری‌های دوجانبه گفتگو کرده است.

بر اساس اعلام سفارت افغانستان در مسکو، در این دیدارها راه‌های توسعه همکاری‌های تجاری، اقتصادی و ترانسپورتی میان افغانستان و روسیه، تقویت ارتباط مستقیم میان تاجران دو کشور و گسترش همکاری‌های مشترک در بخش‌های زراعت، انرژی، صنعت، ترانسپورت و لوجستیک مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

در ادامه آمده است که طرف روسی از مقام‌های افغانستان و تاجران این کشور برای اشتراک در مجمع بین‌المللی دهلیز ترانسپورتی «شمال–جنوب» در آستراخان دعوت کرده است.

به گفته سفارت افغانستان در مسکو، دو طرف همچنین بر اهمیت حضور فعال افغانستان در دهلیزهای ترانسپورتی منطقه‌ای و گسترش هرچه بیشتر همکاری‌های اقتصادی میان دو کشور تأکید کرده‌اند.

Continue Reading

تجارت

تصویب برنامه پنج‌ساله توسعه برق؛ تمرکز بر تولید انرژی از منابع داخلی

مسئولان می‌گویند با تکمیل این پروژه‌ها، ظرفیت تولید و انتقال برق در کشور افزایش یافته، وابستگی به برق وارداتی کاهش خواهد یافت.

Published

on

برنامه پنج‌ساله توسعه انرژی برق، که پیش‌تر از سوی کمیسیون اقتصادی به ریاست ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، تأیید شده بود، از سوی رهبر امارت اسلامی منظور شد.

بر بنیاد این برنامه، ۲۵ پروژه تولید برق از منابع داخلی شامل آب، آفتاب، باد و زغال‌سنگ، ۱۳ پروژه نیمه‌تمام و ۲۳ پروژه جدید انتقال برق، ۲۱ پروژه نیمه‌تمام و ۲۱ پروژه جدید ساخت سب‌استیشن‌ها، و ۳۴ پروژه توزیع برق اجرا خواهد شد.

مسئولان می‌گویند با تکمیل این پروژه‌ها، ظرفیت تولید و انتقال برق در کشور افزایش یافته، وابستگی به برق وارداتی کاهش خواهد یافت و بخش انرژی نقش مؤثرتری در بازسازی اقتصادی، تقویت خودکفایی و تأمین امنیت انرژی افغانستان ایفا خواهد کرد.

Continue Reading

تجارت

امضای سه تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت‌های ایران و افغانستان در نشستی در کابل

Published

on

سفارت ایران در کابل نشستی را با حضور بیش از ۲۰۰ فعال اقتصادی، صنعتگر و سرمایه‌گذار ایرانی و افغان با هدف گسترش همکاری‌های تجارتی و اقتصادی میان دو کشور برگزار کرده است.

طبق خبرنامه سفارت، در این برنامه، علی‌رضا بیکدلی، سرپرست سفارت ایران در کابل، بر ظرفیت‌های موجود برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجارتی میان ایران و افغانستان تأکید کرد.

در ادامه، اعضای هیأت اتاق مشترک ایران و افغانستان با فعالان اقتصادی افغانستان در بخش‌های پتروشیمی، صنایع ساختمانی، دواسازی، تولید سمنت، تجهیزات لابراتواری، صنایع غذایی، بطری‌سازی و خدمات تخنیکی و انجنیری جلسات تخصصی برگزار کردند.

این نشست با امضای سه تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت‌های ایران و افغانستان به پایان رسید.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117