Connect with us

اخبار ساحوی

تحت ریاست رئیس جمهور کرزی جلسهء شورای امنیت ملی دایر گردید

منتشر شده

در

vlcsnap-2014-06-23-16h24m39s30

در جلسهء شورای امنیت ملی که قبل از ظهر امروز تحت ریاست حامد کرزی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان در ارگ دایر گردید، وزرای دفاع ملی، امور داخله و سرپرست ریاست عمومی امنیت ملی پیرامون اوضاع امنیتی کشور بعد از برگزاری موفقانهء دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، معلومات مفصل ارائه نمودند. وزیر دفاع ملی از افزایش حملات نیروهای نظامی پاکستان که ملبس به لباس ملکی از آن سوی خط دیورند وارد ولایت کنر شده اند، نگرانی شدید خویش را اظهار داشت. وی افزود که در حملات چند روز اخیر بالای نیرو های امنیتی در ولایت یاد شده از اسلحه ثقیله ی پیشرفته استفاده شده که قبلاً نظیر آن نزد طالبان دیده نشده بود. همچنین وزرای مربوط، گزارش دادند که این گروه در ولسوالی های ولایت هلمند نیز حملات شان را تشدید بخشیده و افزون بر ولایات یاد شده در ولایت ننگرهار به قتل افراد ملکی دست زده اند. شورای امنیت ملی حملات و تجاوزات اخیر بیگانه ها را به شدت تقبیح نموده و به نیروهای امنیتی کشور وظیفه داده شد تا با انسجام، همآهنگی و سرعت عمل بیشتر این حملات را مهار سازند. سپس جلسه شورای امنیت ملی در رابطه به تأمین امنیت فزیکی بهتر کاندیدان ریاست جمهوری و دفتر کمیسیون های انتخابات بحث نمود. در این راستا یکبار دیگر به هر سه ارگان امنیتی کشور اکیداً وظیفه داده شد تا در همآهنگی لازم تدابیر بیشتر امنیتی را برای کاندیدان ریاست جمهوری روی دست گیرند. در ادامه جلسه وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان گزارش مفصل هیئت اعزامی به ولایت خوست را در مورد مهاجرین که از آنسوی خط دیورند به آن ولایت روی آورده اند، ارائه نمود. وی گفت که عملیات نظامیان پاکستان که اخیراً در وزیرستان شمالی آغاز گردیده باعث بیجا شدن صد ها خانواده به ولایت های جنوب کشور شده است. وزیر مهاجرین و عودت کنندگان افزود که تاحال یک سلسله خدمات اولیه از جانب دولت جمهوری اسلامی افغانستان و دفاتر سازمان ملل متحد صورت پذیرفته و قرار است تا بعد از بدست آوردن ارقام دقیق بیجا شده گان کمک های بیشتری برای شان در نظر گرفته شود. شورای امنیت ملی فیصله نمود تا در قدم اول مواد خوراکی، آب آشامیدنی و ادویه مورد نیاز هرچه زودتر برای مهاجرین تأمین گردد. والی خوست به جلسه معلومات که تعدادی خانواده های که از وزیرستان به خوست پناه آورده اند، از ۳۰۰۰ گذشته است و تا حال مردم محل از آنان به صفت مهمان پذیرایی می نمایند، اما ضروری پنداشته می شود که مواد خوراکه و ادویه برای آنان هر چه زودتر فراهم گردند. در اخیر جلسه، شورای امنیت ملی به وزیر امور داخله وظیفه سپرد تا قضیه حمله و برخورد مسلحانه میان نگهبانان والی پکتیا و افراد پولیس را در شاهراه کابل- مزار شریف مورد پیگری جدی قرار داده و نتایج آنرا به جلسه ای آیندهء شورای امنیت ملی ارائه نماید

Advertisement

اخبار ساحوی

رئیس‌ جمهور ایران: از زمان آغاز کار من هیچ موشکی به روسیه فرستاده نشده است

این در حالی است که امریکا، بریتانیا، فرانسه، آلمان و همچنین اتحادیه اروپا گزارش‌ها درباره ارسال موشک‌های بالستیک ایران به روسیه را تائید و تحریم‌های جدیدی علیه افراد و نهادهای ایران وضع کرده‌اند.

Published

on

مسعود پزشکیان می‌گوید از زمانی که او کارش را به عنوان رئیس‌ جمهور ایران آغاز کرده است، این کشور برای روسیه موشک ارسال نکرده است؛ اما او تاکید کرده است که ایران برنامه موشکی خود را کنار نمی‌گذارد.

بر اساس گزارش‌ رویترز ، او در یک نشست خبری گفته است: «اگر موشک نداشته باشیم مثل غزه هر وقت دل‌شان بخواهد بر سر ما بمب پرتاب می‌کنند.»

پیش از این وزیران خارجه کشورهای عضو گروه هفت در بیانیه‌ای مشترک از ارسال موشک‌های بالستیک ایران به روسیه ابرازنگرانی کردند و گفتند که در این زمینه اقدام خواهند کرد.

اما رئیس جمهور ایران می‌گوید: «ممکن است قبلاً بین دو کشور موشک رد و بدل شده باشد؛ چون ممنوع هم نبوده؛ اما از آن زمانی که ما آمدیم، چیزی به روسیه نداده‌ایم. به‌ هیچ عنوان در این مدت موشکی به روسیه ندادیم.»

این در حالی است که امریکا، بریتانیا، فرانسه، آلمان و همچنین اتحادیه اروپا گزارش‌ها درباره ارسال موشک‌های بالستیک ایران به روسیه را تائید و تحریم‌های جدیدی علیه افراد و نهادهای ایران وضع کرده‌اند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

امریکا بر تامین کنندگان چینی برنامه راکت‌های بالستیک پاکستان تحریم وضع کرد

لیو افزود که چین «قاطعانه» از حقوق و منافع شرکت‌ها و افراد چینی محافظت خواهد کرد.

Published

on

وزارت امور خارجه امریکا روز پنجشنبه تحریم‌‎هایی را علیه یک موسسه تحقیقاتی و چندین شرکت چینی وضع کرد که به گفته آن در تامین برنامه راکت‌های بالستیک پاکستان دخیل بوده اند.

به گزارش رویتر، واشنگتن به طور مشابه سه شرکت مستقر در چین را در اکتوبر ۲۰۲۳ به دلیل تامین اقلام قابل استفاده برای راکت‌های پاکستان هدف تحریم قرار داده بود.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه امریکا در بیانیه‌ای گفت که موسسه تحقیقاتی اتومات سازی بیجینگ برای صنعت ‌ماشین سازی، با پاکستان برای تهیه تجهیزات آزمایش موتورهای راکت برای سیستم‌های شاهین-۳ و ابابیل و احتمالاً برای سیستم‌های بزرگ‌تر، همکاری کرده است.

میلر گفت که تحریم‌ها همچنین شرکت های مستقر در چین از قبیل Hubei Huachangda Intelligent Equipment Co، Universal Enterprise و Xi'an Longde Technology Development، را در کنار Innovative Equipment  مستقر در پاکستان و یک تبعه چینی، به دلیل انتقال آگاهانه تجهیزات تحت محدودیت‌های تکنالوژی راکتی، هدف قرار داده است.

میلر گفت: «همانطور که اقدامات امروز نشان می دهد، ایالات متحده به اقدام علیه تکثیر تسلیحات و فعالیت های مربوط به تدارکات نگران کننده، در هر کجا که رخ دهد، ادامه خواهد داد.»

لیو پنگیو، سخنگوی سفارت چین در واشنگتن گفت: «چین قاطعانه با تحریم‌های یکجانبه و صلاحیت قضایی بلندمدت که هیچ مبنایی در قوانین بین‌المللی یا مجوز شورای امنیت سازمان ملل ندارد، مخالف است.»

لیو افزود که چین «قاطعانه» از حقوق و منافع شرکت‌ها و افراد چینی محافظت خواهد کرد.

 

 

Continue Reading

اخبار ساحوی

نگرانی امریکا از انتقال راکت‌های بالستیک ایران به روسیه

یکی از مقام‌های امریکایی به رویترز گفته است که آن‌ها از نزدیک شاهد انتقال موشک‌های بالقوه ایران و روسیه هستند.

Published

on

امریکا می‌گوید که هرگونه انتقال راکت‌های بالستیک ایران به روسیه، جنگ اوکراین را تشدید می‌کند.

خبرگزاری رویترز، گزارش داده که ایالات متحده نگران ارسال راکت‌های بالستیک فتح-۳۶۰ ایران به مسکو است.

رویترز ماه گذشته گزارش داد بود که روسیه منتظر ارسال صدها راکت از ایران است و ده‌ها انجنیر نظامی این کشور در ایران در حال آموزش سلاح‌های هدایت‌شونده ماهواره‌ای برای استفاده نهایی در جنگ اوکراین هستند.

از جانبی، روزنامه وال‌استریت ژورنال روز گذشته به نقل از یک مقام امریکایی گزارش داده بود که موشک‌های کوتاه‌برد اکنون توسط ایران به روسیه تحویل داده شده است.

شان ساوت، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفته است: «ما از آغاز تهاجم تمام عیار روسیه به اوکراین نسبت به تعمیق مشارکت امنیتی بین روسیه و ایران هشدار داده‌ایم و از این گزارش‌ها نگران هستیم.»

در همین حال، یکی از مقام‌های امریکایی به رویترز گفته است که آن‌ها از نزدیک شاهد انتقال موشک‌های بالقوه ایران و روسیه هستند.

این تحرکات احتمالی پس از آن صورت می‌گیرد که امریکا و شریکان اروپایی‌اش هشدار داده‌اند که چنین اقداماتی از سوی ایران می‌تواند عواقب خطرناکی به همراه داشته باشد.

کشورهای غربی در ماه‌های اخیر با نگرانی روزافزون روابط ایران و روسیه را تماشا می‌کنند‌.

گفتنی است که دفتر نماینده‌گی ایران در سازمان ملل متحد همچنان اعلام کرده بود که موضع تهران در مورد مناقشه اوکراین غیرقابل تغییر است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!