Connect with us

رویداد های اخیر

سفر مقام‌های امارت اسلامی به چین بیشتر شده است

منتشر شده

در

اخیراً سفرهای رسمی مقام‌های امارت اسلامی برای اشتراک در نشست‌ها به چین افزایش یافته است. به تازگی هیأت‌های از وزارت معادن و پترولیم و زراعت ومالداری به این کشور سفر کرده‌اند. هیأت وزارت معادن و پترولیم در کنفرانس، ترویج همکاری‌های معدنی چین اشتراک می‌کنند و همچنان هیأت وزارت زراعت ومالداری با مقام‌های چینی در باره کاهش فقر و توسعه زراعت گفتگو می‌کنند.

چین این روزها میزبان هیأت‌های مختلف امارت اسلامی است. اخیرا عبداللطیف منصور، سرپرست وزارت انرژی و آب که برای اشتراک در کنفرانس انرژی به بیجنگ رفته بود می‌گوید که در این سفر دست آوردهای مهم داشته اند و جانب چین وعده داده است که در بخش تولید انرژی در افغانستان سرمایه‌گذاری خواهند کرد.

یک هیات دیگر وزارت معادن و پترولیم، برای اشتراک در کنفرانس ترویج همکاری‌های معدنی چین به آن‌کشور رفته اند. در این کنفرانس در باره نحوه همکاری‌های تخنیکی میان دو کشور بحث می‌شود.

معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نیز به چین سفر کرد تا در نشست کاهش فقر و توسعه زراعت اشتراک و دیدگاه افغانستان را بیان کند. همچنان صدراعظم عثمانی در مورد فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش زراعت افغانستان نیز با مقامات چینایی گفتگو خواهند کرد.

ظاهراً دیده می‌شود که چین بیش از هر کشور دیگر، دست همکاری‌های دوجانبه را به سوی امارت اسلامی دراز کرده و اشتراک مقام‌های امارت اسلامی در نشست‌های متعدد نشان می‌دهد که همکاری‌ها جنبه عملی را پیدا کرده است.

در حال حاضر، شرکت‌های چینایی قردارداد استخراج معادن بزرگ افغانستان را دارند مانند استخراج نفت از چاه‌های قشقری و مس عینک ولایت لوگر، هرچند که به باور آگاهان در بخش استخراج مس عینک، به اندازه کافی وقت ضایع شده است.

رویداد های اخیر

تحول: تاکید کابل بر حل مسایل از طریق گفتگو

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

څار: بررسی روابط روسیه با امارت اسلامی افغانستان

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

تاجیکستان می‌گوید دو سرباز در درگیری با شبه‌نظامیان در نزدیکی سرحد افغانستان کشته شدند

Published

on

مقامات تاجیکستان اعلام کرده اند مرزبانان این کشور با شبه‌نظامیانی که از افغانستان وارد ولایت ختلان تاجیکستان شده بودند، درگیر شدند.

کمیته امنیت ملی تاجیکستان گفته است که در این درگیری، سه شبه‌نظامی از پا در آمده و دو سرباز این کشور کشته شدند. در جریان عملیات، سلاح‌ها و مهمات شامل تفنگ‌، تفنگچه، بمب دستی، و دستگاه دید در شب ضبط شده است.

این سومین حمله از افغانستان به تاجیکستان طی یک ماه گذشته است. در حملات گذشته، شهروندان چین هدف قرار گرفته بودند.

امارت اسلامی پیش از این به تاجیکستان اطمینان داده بود که آماده است تدابیر امنیت مرزی را تشدید کرده و تحقیقات مشترک انجام دهد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!