Connect with us

ورزش

قهرمانی کافا زیر ۱۷ سال ۲۰۲۶؛ افغانستان در مقابل ترکمنستان ۰-۰ مساوی کرد

هواداران سراسر کشور می‌توانند مسابقات را به طور زنده از طریق تلویزیون آریانا دنبال کنند. دیدار بعدی تیم روز پنج‌شنبه، ۹ اپریل، ساعت ۴:۲۵ بعدازظهر در برابر ازبکستان برگزار خواهد شد.

منتشر شده

در

تیم ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان در دومین دیدار خود در رقابت‌های قهرمانی کافا زیر ۱۷ سال ۲۰۲۶، روز سه‌شنبه در تاشکند، با تیم ترکمنستان با نتیجه ۰-۰ مساوی کرد.

با وجود تلاش‌های مستمر هر دو تیم، هیچ‌کدام نتوانستند در دیداری نزدیک و رقابتی به گول برسند و افغانستان نخستین امتیاز خود در این تورنمنت را به دست آورد.

تیم افغانستان با هدف جبران شکست نزدیک ۲-۱ مقابل قرغیزستان در دیدار نخست روز دوشنبه وارد میدان شد و این نتیجه گامی مهم برای حفظ روند موفقیت‌آمیز در مسابقات به شمار می‌رود.

با دو دیدار باقی‌مانده، افغانستان امیدوار است با ارائه عملکرد قوی جایگاه خود را در جدول بهبود بخشد و برای کسب رتبه بالاتر رقابت کند.

هواداران سراسر کشور می‌توانند مسابقات را به طور زنده از طریق تلویزیون آریانا دنبال کنند. دیدار بعدی تیم روز پنج‌شنبه، ۹ اپریل، ساعت ۴:۲۵ بعدازظهر در برابر ازبکستان برگزار خواهد شد.

دیدار پایانی افغانستان نیز روز شنبه، ۱۱ اپریل، ساعت ۱:۲۵ بعدازظهر مقابل تاجیکستان خواهد بود.

این رقابت‌ها که روز ۱۳ اپریل به پایان می‌رسد، به عنوان مرحله توسعه‌ای برای فوتبال جوانان در منطقه عمل می‌کند و به بازیکنان تجربه بین‌المللی ارزشمند ارائه می‌دهد و در عین حال فدراسیون‌های ملی فرصت ارزیابی استعدادهای نوظهور را دارند.

تیم‌های جوانان افغانستان به طور فزاینده‌ای به عنوان بخش مرکزی اهداف بلندمدت فوتبال کشور دیده می‌شوند. برای بسیاری از بازیکنان، قهرمانی کافا زیر ۱۷ سال ۲۰۲۶ نه تنها فرصتی برای رقابت بر سر مدال است، بلکه موقعیتی برای نمایش توانایی‌های خود در سطح منطقه‌ای نیز محسوب می‌شود.

ورزش

تیم کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان در دیدارهای یک‌روزه به مصاف بنگله‌دیش و عمان می‌رود

این دیدارها بخشی از برنامه آمادگی افغانستان برای رقابت‌های جام ملت‌های آسیا زیر ۱۹ سال ۲۰۲۶ است که قرار است در اوایل ماه نومبر برگزار شود.

Published

on

تیم کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان برای هفت مسابقه پنجاه آوره دربرابر تیم‌های زیر ۱۹ سال بنگله‌دیش و عمان، روز شنبه هفته آینده راهی عمان می‌شود.

بر اساس اعلام بورد کریکت افغانستان، تیم زیر ۱۹ سال کشور از ۱۳ تا ۲۳ اکتوبر در پنج دیدار دربرابر بنگله‌دیش بازی خواهد کرد و سپس در ۲۷ و ۳۰ اکتوبر در دو دیدار به مصاف تیم زیر ۱۹ سال عمان می‌رود.

این دیدارها بخشی از برنامه آمادگی افغانستان برای رقابت‌های جام ملت‌های آسیا زیر ۱۹ سال ۲۰۲۶ است که قرار است در اوایل ماه نومبر برگزار شود.

کمیته انتخاب بازیکنان، فهرست ۱۵ نفره تیم زیر ۱۹ سال کشور را برای این رقابت‌ها نهایی کرده و سهیل خان به‌عنوان کپیتان معرفی شده است.

فهرست تیم زیر ۱۹ سال افغانستان:

سهیل خان (کپیتان)، فرید زدران، سبحان علی، نعمان سالارزی، فیصل مبارز، طاهر سروری، عابدالله عابد، حمزه علی‌خیل، امیر حمزه، سمیع مبارز، محمد علی، لطف‌الله، عبدالله همدرد، عمران محمدی و نورعلی نیازی.

بازیکنان احتیاطی:

هیبت خان، حکمت‌الله و بلال سلیمان‌خیل.

Continue Reading

ورزش

راشد خان از قصد خود برای ساخت اکادمی و ورزشگاه کریکت در ننگرهار خبر داد

Published

on

راشد خان، بازیکن تیم ملی کرکت افغانستان و سفیر تجارتی افغان بیسیم، می‌گوید که قصد دارد در ننگرهار یک اکادمی کریکت و یک ورزشگاه با معیارهای بین‌المللی ایجاد کند.

راشد خان این موضوع را در یک نشست خبری در دفتر شبکه مخابراتی افغان بیسیم در حوزه شرق مطرح کرد.

او گفت که ایجاد یک میدان مجهز و یک اکادمی بزرگ کریکت در ننگرهار، از برنامه‌های او است و پس از پایان کارهای دیگرش، این پروژه را آغاز خواهد کرد.

راشد خان گفت: «این آرزوی من است که در ولایت خود، ننگرهار، یک میدان خوب داشته باشم. آن را در نظر دارم. همین که از کارهای دیگر فارغ شوم، در ننگرهار ساخت یک اکادمی بزرگ و میدان را روی دست می‌گیرم.»

در این نشست، شماری از فعالان اجتماعی از ولایت‌ها و ولسوالی‌های حوزه شرق نیز حضور داشتند و پرسش‌های مختلفی را با راشد خان مطرح کردند.

راشد خان همچنین گفت که بزرگ‌ترین آرزویش، قهرمانی تیم ملی کرکت افغانستان در جام جهانی است.

او گفت: «آرزوی بزرگم این است که جام جهانی را برای افغانستان کسب کنیم. این برای ما یک افتخار بزرگ خواهد بود.»

در همین حال، مسئولان افغان بیسیم در حوزه شرق از راشد خان به‌دلیل همکاری با این شرکت و انتخاب افغان بیسیم به‌عنوان شریک تجارتی‌اش قدردانی کردند.

عطاالله ساحل، رئیس افغان بیسیم در شرق، گفت: «راشد خان مدت دو یا دو و نیم سال می‌شود که سفیر افغان بیسیم تعیین شده است. این آرزوی رهبری و کارمندان افغان بیسیم بود که بازیکن ملی، راشد خان، را سفیر خود بگماریم.»

در این نشست، رئیس مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ننگرهار، رئیس اداره اترا در حوزه شرق و رئیس کرکت بورد نیز حضور داشتند.

Continue Reading

ورزش

ابو مسلم فراه با درخشش علی‌رضا پناهی، عینو مینه را ۴ بر صفر شکست داد

ابو مسلم فراه در دیدار بعدی خود پنجم اکتوبر به مصاف آرمان اف‌سی می‌رود و عینو مینه کندهار نیز ششم اکتوبر برابر استقلال کابل قرار خواهد گرفت.

Published

on

تیم فوتبال ابو مسلم فراه در سی‌وچهارمین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن، با نمایش قدرتمند ۴ بر صفر عینو مینه کندهار را شکست داد.

این دیدار امروز (جمعه) در استدیوم فدراسیون فوتبال افغانستان برگزار شد.

علی‌رضا پناهی در دقیقه ۳۰ نیمه نخست، گول نخست ابو مسلم فراه را از فاصله نزدیک به ثمر رساند. او شش دقیقه بعد، در دقیقه ۳۶، بار دیگر دروازه عینو مینه کندهار را باز کرد تا نیمه نخست با برتری ۲ بر صفر ابو مسلم فراه به پایان برسد.

در نیمه دوم، شریف محمد، کاپیتان ابو مسلم فراه، در دقیقه ۷۹ با یک ضربه آزاد تماشایی از فاصله دور، گول سوم تیمش را به ثمر رساند.

علی‌رضا پناهی در دقایق پایانی نیز سومین گول خود و چهارمین گول ابو مسلم فراه را به ثمر رساند تا این دیدار با پیروزی ۴ بر صفر نماینده فراه به پایان برسد.

با این نتیجه، عینو مینه کندهار در هر دو نیمه موفق به گول‌‌زنی نشد.

ابو مسلم فراه در دیدار بعدی خود پنجم اکتوبر به مصاف آرمان اف‌سی می‌رود و عینو مینه کندهار نیز ششم اکتوبر برابر استقلال کابل قرار خواهد گرفت.

رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده و انحصاری از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!