Connect with us

رویداد های اخیر

افغان بیسیم برای پولیس ترافیک کابل سایه‌بان‌ها و غرفه‌ها می‌سازد

منتشر شده

در

شرکت مخابراتی افغان بیسیم امروز (دوشنبه، ۵ ثور) قرار داد ساخت ده ها سایه‌بان‌ و غرفه‌ ترافیکی را با ریاست عمومی ترافیک به امضا رسانید.

ارزش این پروژه چند میلیون افغانی است که به گفته مسئولان شرکت مخابراتی افغان بیسیم کار روی این پروژه جریان دارد و قرار است پنجاه غرفه ترافیکی و پنجاه سایه بان برای کارمندان ریاست عمومی ترافیک کابل ساخته شود.

مسئولان این شرکت همچنان می‌گویند که آنان تصمیم دارند که این پروژه را در ولایت‌های بزرگ نیز عملی بسازند.

علی الله سروری، رییس شرکت افغان بیسیم گفت: “هدف ما اینست که با ادارات عام‌المنفعه همکاری داشته باشیم. هدف ما هم خدمت به مردم است و از آنان هم. ما می‌توانیم با هم همکار بسیار خوب باشیم.”

مقام های ریاست عمومی ترافیک این اقدام شرکت مخابراتی افغان بیسیم را گام نیک دانسته و خواهان همکاری های بیشتر این شرکت شدند.

حبیب الله مختار، رییس عمومی ترافیک گفت: “ما از خدمات و همکاری آنان (افغان بیسیم) خوشحال و سپاسگزاریم وامیدواریم در آینده نیز به همکاری های‌شان ادامه دهند.”

این در حالیست که شرکت مخابراتی افغان بیسیم در طول دو دهه اخیر دربخش های مختلف با نهاد های دولتی همکاری کرده و پروژه‌ های زیادی را در سراسر کشور عملی ساخته است.

Advertisement

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آذربایجان ۱۴ زندانی افغان را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرده که آذربایجان ۱۴ تبعه افغان را از زندان‌های خود آزاد کرده است.

این وزارت در بیانیه‌ای امروز (شنبه) گفت که آزادی این زندانیان در پی تلاش‌های سفارت افغانستان در باکو صورت گرفته است.

وزارت امور خارجه از آذربایجان و مقامات مربوطه به خاطر همکاری و اقدامات بشردوستانه‌شان قدردانی کرد و همچنین تأکید نمود که امارت اسلامی به پیگیری و حل و فصل قضایای زندانیان افغان ادامه خواهد داد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: امریکا از مبارزه امارت اسلامی علیه تروریزم «بسیار راضی» است

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای صلح افغانستان، می‌گوید واشنگتن از تلاش‌های امارت اسلامی افغانستان علیه تروریزم «بسیار راضی» است، اگرچه پیشرفت در روابط همچنان به دلیل مسئله زندانیان با مشکل مواجه است.

خلیل‌زاد در مصاحبه با شبکه هندی NDTV گفت که ایالات متحده بازداشت حداقل دو شهروند امریکایی در افغانستان را مانع اصلی بهبود روابط می‌داند.

خلیل‌زاد گفت که امارت اسلامی همچنان به مبارزه با داعش ادامه می‌دهد و امریکا از این تلاش‌ها تا حد زیادی راضی است. او افزود که در نتیجه این تلاش‎ها، بسیاری از اعضای داعش از افغانستان بیرون رانده شده‌اند و اکنون در پاکستان هستند.

خلیل‌زاد همچنان خاطرنشان کرد که نگرانی‌ها در مورد حقوق بشر و نقش سیاسی افغان‌های که عضو امارت اسلامی نیستند، همچنان پابرجاست.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!