Connect with us

رویداد های اخیر

ملا یعقوب مجاهد: به هیچ کس اجازه نمی‌دهیم امنیت افغانستان را برهم بزند

منتشر شده

در

ملا محمد یعقوب مجاهد، سرپرست وزارت دفاع ملی گفته است که نیروهای امارت اسلامی به هیچ کس اجازه نمی‌دهند که امنیت کشور را برهم بزند.

آقای مجاهد این مطلب را امروز (یکشنبه، ۴ ثور) در مراسم گرامی‌داشت از نهمین سال‌یاد در گذشت ملا محمد عمر، بنیان‌گذار امارت اسلامی بیان کرده است.

در این مراسم چهره‌های ارشد امارت اسلامی به شمول معاونین اول ودوم رییس الوزرا وشماری ازمقام‌های ارشد کابینه سرپرست به شمول سرپرست وزارت دفاع ملی فرزند ملامحمدعمر حضور یافتند.

ملا عبدالغنی برادر، معاون اول رییس الوزرا دراین مراسم حفظ نظام اسلامی را مسوولیت همه نیروهای امارت اسلامی دانست وازآنها خواست تا برای تحقق اهداف امارت اسلامی برگام‌های ترسیم شده ازسوی رهبرامارت اسلامی قدم بگذارند.

آقای برادر گفت: “اینکه ما اینجا نشسته ایم، راه محترم امیرالمومنین رحمه الله را تعقیب کرده ایم… الله پاک ما را توفیق مزید دهد تا مسیر اورا از این بیشتر تعقیب کنیم.”

عبدالسلام حنفی، معاون دوم رییس الوزرا در این مراسم گفت که دولت خود را به حقوق همه شهروندان کشورمتعهد می داند ودرحق هیچ کس ظلم نخواهد شد.

او همچنان از کشورهای همسایه خواست که در افغانستان مداخله نکنند ونیز اطمینان داد که ازخاک افغانستان هیچ تهدیدی متوجه این کشورها نخواهد بود.

به گفته وی، جزایر قدرت دیگر در افغانستان وجود ندارد وهمه اقوام افغانستان درکنارهم برادرانه زندگی می کنند.

در این مراسم سرپرست وزارت دفاع تاکید کرد که امارت اسلامی در برابر هر حرکت داخلی وخارجی علیه امنیت کشور خواهند ایستاد.

آقای مجاهد گفت: “انشاءالله تمام افکار فاسد تان خنثی می‌شود و شما از پای می‌افتید. ما نمی‌گذاریم کسی در افغانستان امنیت را مختل کند ویا از خارج تهدید کند. به هرکس شجاعانه پاسخ خواهیم داد. هیچ وارخطایی هم نداریم.”

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی در این مراسم گفت که هدف مبارزه امارت اسلامی تحکیم نظام اسلامی در کشور بود و کوشش شود این نظام حفظ شود.

هشدار مقام‌های امنیتی در حالی صادر‌ می‌شود که مردم افغانستان هفته خونین را پشت سرگذاشتند ودست کم یکصد تن به شمول زنان وکودکان درچندین انفجار در ولایت های کابل، بلخ و قندوز کشته و صدها تن دیگر زخمی شدند.

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صداعظم مالیزیا خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان شد

Published

on

صدراعظم مالیزیا، داتوک سری انوار ابراهیم، در تماس تیلفونی با صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، نسبت به اوضاع نگران‌کننده در امتداد خط فرضی دیورند افغانستان و پاکستان ابراز نگرانی کرده و خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌های موجود شد.

انوار ابراهیم با نشر یک پیام در فیس‌بوک گفته است که ثبات منطقه برای مالیزیا اهمیت ویژه دارد و تمامی طرف‌ها باید از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی راه‌حلی برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها پیدا کنند.

این تماس در حالی صورت گرفته است که بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان پس از سلسله حملات در ماه اکتوبر در مناطق خط فرضی دیورند افزایش یافته است.

صدراعظم مالیزیا علاوه بر بحث پیرامون وضعیت میان افغانستان و پاکستان، درباره روابط دوجانبه مالیزیا و پاکستان نیز با شهباز شریف تبادل نظر کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشست چهل‌ودومین گروه کاری افغانستان در چارچوب سازمان پیمان امنیت جمعی برگزار شد

شرکت‌کنندگان همچنین بر ادامهٔ نظارت دقیق بر تحولات افغانستان و همکاری برای فراهم‌سازی زمینهٔ گفت‌وگوهای صلح و کاهش تنش‌ها در این کشور تأکید کردند.

Published

on

در تاریخ ۳ دسمبر ۲۰۲۵، چهل‌ودومین نشست گروه کاری افغانستان وابسته به شورای وزیران خارجه سازمان پیمان امنیت جمعی در مقر این سازمان برگزار شد. این نشست با حضور مقامات سرمنشی سازمان، هیأت‌های کشورهای عضو، و نمایندگان نهادهای مهم بین‌المللی از جمله دفتر مبارزه با تروریزم سازمان ملل، مرکز منطقوی سازمان ملل برای دیپلوماسی پیش‌گیرانه، مرکز ضدتروریزم کشورهای مشترک‌المنافع، ساختار منطقه‌ای ضدتروریزم سازمان همکاری شانگهای، شورای فرماندهان سرحدی کشورهای مشترک‌المنافع و صلیب سرخ بین‌المللی برگزار شد.

در این نشست، وضعیت جاری افغانستان به گونهٔ همه‌جانبه مورد بررسی قرار گرفت و اشتراک‌کنندگان از تداوم خطرات بالقوه و تهدیدهای امنیتی برخاسته از افغانستان ابراز نگرانی کردند.

اعضا بر اهمیت تداوم کمک‌های بشردوستانه و اقتصادی کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی به مردم افغانستان تأکید ورزیدند و خواستار تقویت نقش نهادهای منطقه‌ای در حمایت از ثبات و رفاه مردم شدند.

شرکت‌کنندگان همچنین بر ادامهٔ نظارت دقیق بر تحولات افغانستان و همکاری برای فراهم‌سازی زمینهٔ گفت‌وگوهای صلح و کاهش تنش‌ها در این کشور تأکید کردند.

در پایان این نشست، صورت‌جلسهٔ رسمی و طرح کاری گروه برای نیمهٔ نخست سال ۲۰۲۶ به تصویب رسید.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!