Connect with us

رویداد های اخیر

سازمان ملل از ۲۴ مرکز ترک اعتیاد در افغانستان حمایت می‌کند

منتشر شده

در

دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل در افغانستان (UNODC) اعلام کرده است که به منظور حمایت از برنامه‌ها جهت تداوی معتادین در افغانستان، به تعداد ۲۴ مرکز ترک اعتیاد را تحت حمایت قرار می‌دهد.

این دفتر افزوده که در حمایت از برنامه توسعه سازمان ملل، برای این مراکز مواد غذایی، وسایل گرمایشی، مواد صحی و دوا فراهم می‌کند.

به گفته این سازمان، در حال حاضر تعداد سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن در حدود ۱۰ درصد جمعیت افغانستان معتاد هستند.

در خبرنامه دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل آمده است که این برنامه جدید در حمایت از مراکز ترک اعتیاد دست‌کم برای شش ماه آینده ادامه خواهد داشت تا افرادی که به دلیل سوء مصرف مواد مخدر آسیب دیده‌اند، به خدمات صحی، دوا و منابع لازم برای صحتمندشدن دسترسی داشته باشند.

با روی کار آمدن مجدد امارت اسلامی در افغانستان، کشت خشخاش در این کشور ممنوع اعلام شده است و آنانی که از این امر سرپیچی کنند، مجازات می شوند.

گفتنی است که امارت اسلامی به تجمع هزاران معتاد در ساحه پُل‌سوخته کابل که سال‌های متمادی حیات خلوت معتادین و بازار گرم خرید وفروش مواد مخدر در پایتخت بود، پایان داد و هزاران معتاد از کابل و شهرهای دیگر جمع‌آوری شدند و به مراکز ترک اعتیاد انتقال یافتند.

طبق گزارش‌ها، نیروهای امنیتی در جریان روزهای اخیر، مزارع کشت خشخاش را در نقاط مختلف کشور تثبیت کرده‌اند، تاکنون هزاران جریب زمین که در آن خشخاش کشت شده بود، تخریب شده است.

رویداد های اخیر

تدابیر ویژه امنیتی برای عید قربان؛ وزارت داخله از مردم خواست از پتاقی استفاده نکنند

وزارت امور داخله همچنان از جوانان و نوجوانان خواسته است که برای جلوگیری از آزار و اذیت مردم، از استفاده پتاقی و سایر اشیای آتش‌زا خودداری کنند.

Published

on

هم‌زمان با فرارسیدن عید سعید اضحی، وزارت امور داخله از اتخاذ تدابیر ویژه امنیتی برای تأمین امنیت نمازگزاران، عیدگاه‌ها و اماکن عمومی در سراسر کشور خبر می‌دهد.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت امور داخله، در پیامی به مناسبت عید قربان گفته است که نیروهای امنیتی برای تأمین امنیت شهروندان در روزهای عید آمادگی کامل دارند و برنامه‌های ویژه امنیتی در نقاط مختلف روی‌دست گرفته شده است.

در همین حال، بسم‌الله حبیب، معاون سخنگوی این وزارت، گفته است که نیروهای امنیتی در عیدگاه‌ها، مساجد، شاهراه‌ها، پارک‌ها و سایر اماکن تفریحی حضور گسترده خواهند داشت تا مردم بتوانند در فضای امن و آرام مراسم عید را تجلیل کنند.

او افزوده است که هدف از این تدابیر، فراهم‌سازی محیط مصئون برای شهروندان و جلوگیری از هرگونه تهدید احتمالی در روزهای عید است.

وزارت امور داخله همچنان از جوانان و نوجوانان خواسته است که برای جلوگیری از آزار و اذیت مردم، از استفاده پتاقی و سایر اشیای آتش‌زا خودداری کنند.

این وزارت تأکید کرده که همکاری مردم با نیروهای امنیتی نقش مهمی در برگزاری آرام و امن روزهای عید خواهد داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

متقی و سفیر جاپان درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای گفتگو کردند

کنیچی ماساموتو، سفیر جاپان، تأکید کرد که کشورش به ادامه همکاری و کمک به افغانستان در زمینه‌های مختلف متعهد است.

Published

on

امیر خان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی افغانستان، با کنیچی ماساموتو، سفیر جاپان در کابل، دیدار و دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای و اهمیت گسترش روابط دوجانبه گفتگو کردند.

طبق بیانیه‌ای که توسط وزارت امور خارجه منتشر شد، متقی گفت که جاپان جایگاه مهمی در سیاست خارجی افغانستان دارد. او کمک‌های بشردوستانه و توسعه‌ای مداوم توکیو به مردم افغانستان در بخش‌های مختلف قدردانی کرد.

متقی همچنین از جاپان به دلیل درک واقعیت‌های فعلی افغانستان، سیاست مثبت و حمایت مداوم از کشور قدردانی کرد.

از سوی دیگر، کنیچی ماساموتو، سفیر جاپان، تأکید کرد که کشورش به ادامه همکاری و کمک به افغانستان در زمینه‌های مختلف متعهد است.

در پایان این دیدار، هر دو طرف بر اهمیت گسترش بیشتر روابط دوجانبه، تقویت هماهنگی و تعامل متقابل در بخش‌های بشردوستانه و برگزاری جلسات تخنیکی برای پیشبرد همکاری تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اچکزی: ناامنی در پاکستان نتیجه سیاست‌های این کشور در جریان جنگ افغانستان است

Published

on

محمود خان اچکزی، رهبر حزب عوامی ملی پشتونخوا، از سیاست‌های امنیتی و خارجی پاکستان انتقاد کرده و گفته است که ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه، نتیجه تصامیم دولت پاکستان در طول جنگ افغانستان بوده است.

اچکزی گفت هیچ‌کس «بدون دلیل یا از روی دیوانگی اسلحه به دست نمی‌گیرد» و افزود که اگر قدرت «در دست افراد مناسب» قرار گیرد، وضعیت می‌تواند بهبود یابد.

اچکزی تأکید کرد که در طول جنگ افغانستان، جنگجویانی از نقاط مختلف جهان در پاکستان جمع شده و آموزش دیده‌اند. او گفت که این سیاست‌ها بعداً به ظهور گروه‌های شبه‌نظامی بزرگ کمک کرده است.

این سیاستمدار همچنین این سوال را مطرح کرد که چرا تراژدی‌های بزرگ ملی و شکست‌های امنیتی هرگز به درستی بررسی نشده‌اند.

او به عملیات ایبت‌آباد در سال ۲۰۱۱ اشاره کرد که در آن نیروهای ویژه ایالات متحده اسامه بن لادن را در داخل پاکستان کشتند.

اچکزی گفت: «نیروهای خارجی مهمانان را از خانه ما بردند و ما نتوانستیم کاری بکنیم. نباید با ملت‌ها اینگونه رفتار شود.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!