Connect with us

ورزش

ابو مسلم فراه قهرمان فصل پنجم لیگ قهرمانان افغانستان شد

پنجمین دوره لیگ قهرمانان افغانستان با حضور ۱۰ تیم برگزار شد و تمامی بازی‌ها به‌صورت زنده از تلویزیون آریانا برای علاقه‌مندان فوتبال در سراسر کشور پخش شد تا هواداران شاهد لحظات هیجان‌انگیز این رقابت‌ها باشند.

منتشر شده

در

تیم ابومسلم فراه با عملکردی درخشان، عنوان قهرمانی پنجمین فصل لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان را به دست آورد. این تیم در طول فصل با انجام ۹ بازی و کسب ۹ پیروزی متوالی، موفق شد ۲۷ امتیاز کامل را به دست آورد و به صدر جدول برسد.

در بازی چهل‌ودوم، ابومسلم فراه با ارائه نمایشی مقتدرانه، تیم اتفاق خانزاده را با نتیجه ۴ بر صفر شکست داد و به این ترتیب، قهرمانی فصل پنجم را به خود اختصاص داد.

این تیم سال گذشته نیز قهرمان فصل چهارم لیگ قهرمانان افغانستان شده بود و حالا با این پیروزی، به ریکارد دو قهرمانی متوالی دست یافت.

گفتنی است که پنجمین دوره لیگ قهرمانان افغانستان با حضور ۱۰ تیم برگزار شد و تمامی بازی‌ها به‌صورت زنده از تلویزیون آریانا برای علاقه‌مندان فوتبال در سراسر کشور پخش شد تا هواداران شاهد لحظات هیجان‌انگیز این رقابت‌ها باشند.

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات بین‌المللی قزاقستان اشتراک می‌کند

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات بین‌المللی کوک‌پر در شهر ترکستان قزاقستان اشتراک می‌کند.

به گفته فدراسیون ملی بزکشی، این مسابقات پس از ۹ سال وقفه، از ۱۵ تا ۲۱ مارچ سال ۲۰۲۶ میلادی برگزار می‌شود.

در این رقابت‌ها، تیم‌هایی از افغانستان، چین، قزاقستان، مجارستان، مغولستان، ازبکستان، روسیه، تاجیکستان و ترکیه حضور خواهند داشت.

تیم ملی بزکشی افغانستان پیش از این نیز در سال ۲۰۱۷ در مسابقات این رشته در قزاقستان حضور یافته بود.

Continue Reading

ورزش

جنگ خاورمیانه؛ سلسله مسابقات کریکت افغانستان در مقابل سریلانکا به تعویق افتاد

Published

on

بورد کریکت افغانستان اعلام کرده که سلسله مسابقات تیم ملی کشور در مقابل سریلانکا که در ابتدا قرار بود در ۱۳ مارچ ۲۰۲۶ در امارات متحده عربی آغاز شود، به دلیل مشکلات لوجستیکی ناشی از جنگ خاورمیانه به ربع آخر سال موکول شده است.

برنامه این سلسله مسابقات شامل سه بازی بیست آوره در استدیوم شارجه و سه بازی پنجاه آوره در استدیوم بین‌المللی دبی بود.

بورد کریکت افغانستان در خبرنامه‌ای نوشته است که با وجود آمادگی‌ها و هماهنگی با مسئولان کریکت امارات، تحولات اخیر، برگزاری مسابقات را غیرممکن کرد.

این نهاد خاطرنشان کرده که مسابقات با سریلانکا در ربع آخر سال ۲۰۲۶ در امارات متحده عربی برگزار می‌شود و تاریخ دقیق بعداً اعلام خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

هند با پیروزی در برابر نیوزیلند برای سومین بار قهرمان جام جهانی کریکت بیست‌آوره شد

Published

on

تیم ملی کریکت هند روز یکشنبه با پیروزی قاطع در برابر نیوزیلند برای سومین بار قهرمان جام جهانی کریکت ۲۰ آوره شد و نام خود را در تاریخ کریکت پررنگ‌تر کرد.

در دیدار نهایی که در استدیوم نرندرا مودی در احمدآباد برگزار شد، بیش از ۸۶ هزار تماشاگر که بیشترشان طرفداران هند بودند در این ورزشگاه حضور داشتند. رقابت چندان تنگاتنگ نبود و هند با اختلاف ۹۶ دوش پیروز شد و به نخستین تیمی تبدیل شد که از عنوان قهرمانی خود در جام جهانی بیست‌آوره دفاع می‌کند.

این پیروزی برای هند اهمیت ویژه‌ای داشت، زیرا همین ورزشگاه جایی بود که سه سال پیش در دیدار نهایی جام جهانی ۵۰ آوره در برابر استرالیا شکست خورده بود.

در این بازی، تیم هند با از دست دادن پنج ویکت ۲۵۵ دوش انجام داد. سنجو سمسون بیش از ۸۰ دوش کسب کرد.

در بخش توپ‌اندازی، جسپریت بومرا نمایش فوق‌العاده‌ای داشت و با گرفتن چهار ویکت، نقش مهمی در پیروزی تیمش ایفا کرد و عنوان بهترین بازیکن مسابقه را گرفت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!