Connect with us

تجارت

اشتراک بیش از ۶۰۰ سرمایه‌گذار منطقه در نمایشگاه امام ابوحنیفه در کابل

منتشر شده

در

در دومین نمایشگاه شش‌روزه بین‌المللی امام ابوحنیفه که در کابل برگزار شده است، بیش از ۶۰۰ سرمایه‌گذار و تاجر از پاکستان، ایران و ترکمنستان شرکت کرده‌اند.

این نمایشگاه که توسط اتاق تجارت و صنایع افغانستان از ۱۶ تا ۲۲ جولای برگزار شده است، شماری زیادی از زنان تاجر و صنعتگر محصولات شان را به نمایش گذاشته‌اند.

در همین حال، سازمان توسعه تجارت پاکستان و بیش از ۲۵ صنعتگر مشهور پاکستانی نیز در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند.

اتاق تجارت و صنایع افغانستان در صفحه تویترش نگاشته است: «اتشه تجارتی پاکستان، ترکیه و ترکمنستان در کنفرانس  B2B (نمونه تجارت به تجارت) که توسط اتاق تجارت و صنایع افغانستان ترتیب داده شده بود، شرکت کردند و علاقه‌مندی خود را برای سرمایه‌گذاری در افغانستان ابراز نمودند.»

به گفته مسوولان، این نمایشگاه نه تنها به ترویج تولیدات محلی تجار افغان کمک می‌کند، بلکه پیوند آن‌ها را با شرکای منطقه‌ای نیز تقویت می‌کند.

این نمایشگاه بخشی از تلاش‌های اتاق تجارت مشترک افغانستان و پاکستان است که هدف آن ارتقای روابط تجاری دوجانبه، بدون توجه به منافع سیاسی است.

دومین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه که از ۱۶ جولای آغاز شده است تا ۲۲ جولای در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی افغانستان ادامه خواهد داشت.

هدف از برگزاری این نمایشگاه ترویج تولیدات داخلی افغانستان، آشنایی تجار و تولیدکنندگان افغان با محصولات جدید سایر کشورها، ایجاد فرصت‌های جدید برای صادرات، واردات و سرمایه‌گذاری مشترک و گسترش روابط تجاری بین تاجران افغان و بین‌المللی است.

تجارت

افغانستان بزرگترین خریدار آرد روسیه در سال ۲۰۲۴

به گفته این مرکز، تولیدات داخلی افغانستان قادر به پاسخگویی به نیازهای جمعیت این کشور نیست و به واردات مواد غذایی از جمله آرد وابسته است.

Published

on

مرکز آگرواکسپورت، متعلق به وزارت زراعت روسیه، افغانستان را بزرگترین خریدار آرد روسیه در سال ۲۰۲۴ اعلام کرد.

بر اساس اطلاعات این مرکز، در سال ۲۰۲۴ به ارزش ۸۰ میلیون دالر آرد به افغانستان تحویل داده شد که دو برابر سال ۲۰۲۳ است.

سایت اطلاع‌رسانی بازار غلات روسیه سال ۱۴۰۲ اعلام کرده بود که صادرات آرد این کشور به افغانستان از اواسط ۲۰۲۱ به بعد، ۲۰ برابر شده است.

به گفته این مرکز، تولیدات داخلی افغانستان قادر به پاسخگویی به نیازهای جمعیت این کشور نیست و به واردات مواد غذایی از جمله آرد وابسته است.

کل صادرات گندم و آرد گندم چاودار روسیه در سال گذشته به ۳۰۰ میلیون دالر می‌رسد که ۳ درصد از نظر ارزش سالانه و ۷ درصد از نظر حجمی بیشتر است.

به اساس این گزارش چین و ترکمنستان نیز در سه خریدار اصلی آرد روسیه قرار دارند.

Continue Reading

تجارت

اولین محموله ترانزیتی ریلی چین از طریق ایران به افغانستان رسید

Published

on

وزارت فواید عامه اعلام کرده است که اولین محموله ترانزیتی ریلی چین به افغانستان، شامل ۱۰۰۰ تُن کویل آهن، از طریق مسیر ریلی ایران به ایستگاه روزنک ولایت هرات رسید.

محمد اشرف حق‌شناس، سخنگوی وزارت فواید عامه در خبرنامه‌ای امروز (جمعه) گفت که این محموله که از خاک چین حرکت خود را آغاز کرده بود، پس از ورود به بندرعباس، از طریق شبکه ریلی ایران به افغانستان رسید.

او گفت: «انتقال محموله از این مسیر، گامی مهم در توسعه ارتباطات ترانزیتی افغانستان و اتصال این کشور به آب‌های آزاد محسوب می‌شود و نشان‌دهنده پیشرفت‌ها در حوزه حمل‌ونقل و ترانزیت منطقه‌ای است.»

حق‌شناس افزود که با تکمیل کار مسیر خط آهن خواف - هرات، ظرفیت‌های تازه‌ای برای اقتصاد افغانستان فراهم می‌شود و بستر مناسبی برای گسترش تجارت و ترانزیت در منطقه ایجاد خواهد شد.

Continue Reading

تجارت

روسیه از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی استفاده می‌کند

دولت روسیه پیشتر استفاده از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی را مجاز اعلام کرد و اقداماتی را برای قانونی کردن استخراج ارزهای دیجیتال از جمله بیت کوین انجام داده است.

Published

on

به نقل از رویترز، آنتون سیلوانوف، وزیر مالیه روسیه، روز چهارشنبه (۵جدی) گفته است که شرکت‌های روسی استفاده از بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتال را در پرداخت‌های بین‌المللی آغاز کرده‌اند. این اقدام بعد از تحریم‌های غرب علیه معاملات تجاری روسیه انجام شده است.

تحریم‌ها تجارت روسیه با شرکای اصلی‌اش مانند چین یا ترکیه را پیچیده کرده است، زیرا بانک‌های محلی در معاملات مرتبط با روسیه بسیار محتاط هستند تا از فشار امریکا و متحدانش جلوگیری کنند.

سیلوانوف به شبکه تلویزیونی روسیه ۲۴ گفت: «فعلا به طور آزمایشی در معاملات تجارت خارجی می‌توان از بیت‌کوین‌هایی استفاده کرد که ما اینجا در روسیه استخراج کرده‌ایم.»

وی گفت: «چنین معاملات‌‌ در حال حاضر انجام می‌شوند. ما معتقدیم که باید گسترش و توسعه بیشتری پیدا کنند. من مطمئن هستم که این اتفاق در سال آینده رخ خواهد داد. معاملات بین‌المللی با ارزهای دیجیتال نشان دهنده آینده است.»

دولت روسیه پیشتر استفاده از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی را مجاز اعلام کرد و اقداماتی را برای قانونی کردن استخراج ارزهای دیجیتال از جمله بیت کوین انجام داده است.

اوایل ماه جاری، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفت که دولت فعلی امریکا از دالر به عنوان اهرم فشارهای سیاسی استفاده کرده و همین فشارها بسیاری از کشورهای جهان را مجبور کرده به روش‌های جایگزین روی بیاورند.

پوتین معامله با بیت‌کوین را یکی از این روش‌ها اعلام کرد و نشان داد که دولت کشورش استفاده گسترده از ارزهای دیجیتال را حمایت می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!