Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی از گزارش اخیر بانک جهانی در پیوند به وضعیت اقتصادی افغانستان استقبال نمود

منتشر شده

در

معاونیت اقتصادی ریاست الوزراء امروز (سه‌شنبه، ۱۴قوس) در یک اعلامیه از نشر گزارش اخیر بانک جهانی در پیوند به وضعیت اقتصادی افغانستان استقبال نموده است.

معاونیت اقتصادی ریاست الوزراء گفته است که در این گزارش به پیشرفت‌های انجام شده در عرصۀ وضعیت اقتصادی افغانستان اشاره گردیده است. 

در اعلامیه آمده است که: «معاونیت اقتصادی ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان گزارش منتشره بانک جهانی پیرامون وضعیت اقتصادی افغانستان را تحسین می‌کند و می‌گوید که واقعیت‌های آمده در گزارش و پیشرفت‌ها یک واقعیت عینی بوده، که از سوی بانک جهانی ارائه گردیده است.»

اعلامیه افزوده است که امارت اسلامی به این باور است اگر جامعۀ جهانی به تعامل مثبت رو آورد، محدودیت‌ها را کنار بگذارد و سرمایه منجمد شده افغانستان را آزاد سازد، در این صورت افغانستان در پهلوی سایر عرصه‌ها در بخش اقتصادی نیز پیشرفت قابل ملاحظۀ خواهد نمود.

این درحالی است که در ارتباط به وضعیت اقتصادی افغانستان گزارشی در ۳۱ اگست ۲۰۲۳ میلادی از سوی بانک جهانی منتشر گردید. در این گزارش به پیشرفت‌های انجام شده در عرصۀ وضعیت اقتصادی افغانستان اشاره گردیده است. 

در گزارش بانک جهانی آمده است که: «سطح انفلاسیون نسبت به ماه‌های گذشته کاهش یافته، در تولید مواد خوراکی افزایش به عمل آمده، ارزش پول افغانی در برابر اسعار خارجی افزایش قابل ملاحظۀ یافته است، در قیمت مواد خوراکی و غیرخوراکی کاهش به وجود آمده، در سیستم بانکی پیشرفت صورت گرفته و خصوصاً برای شرکت‌های تجارتی تسهیلات فراهم شده، فرصت‌های کاری بیشتر گردیده، ضمن صادرات سطح واردات وعواید ملی نیز ازدیاد یافته، معاش کارمندان دولتی به وقت معینه تادیه شده و خدمات با کیفیت صحی برای مردم عرضه گردیده است.»

همچنان امارت اسلامی افغانستان از تمامی سازمان‌های بین‌المللی خواسته است تا در مورد افغانستان پیشرفت‌ها را آشکار سازند که با گذشت هر روز در افغانستان به وجود میایند.

معاونیت اقتصادی ریاست الوزراء می‌گوید: «با این کار جهان از وضعیت واقعی افغانستان و پیشرفت‌های انجام شده آگاه خواهد شد.»

در همین حال، امارت اسلامی از بانک جهانی خواسته است تا آن عده از پروژه‌های که از سوی این سازمان تمویل می‌‎شد و اکنون نیمه تمام باقی مانده اند، دوباره آغاز و آنرا تکمیل نماید.

رویداد های اخیر

یک افغان پس از حمله با چاقو در یک پارک در آلمان بازداشت شد

Published

on

مقامات آلمان اعلام کرده اند که یک مرد ۲۸ ساله از افغانستان در پی حمله با چاقو در پارکی در شهر آشافنبورگ که در آن دو نفر جان باختند، دستگیر شد.

به گزارش رویترز، یواخیم هرمن، وزیر داخله ایالت باواریا گفته است که مظنون صبح روز چهارشنبه عمداً با یک چاقوی آشپزخانه در پارک «سکوینتل» حمله کرد.

وی گفت که در این حمله، یک مرد آلمانی ۴۱ ساله و یک پسر دو ساله مراکشی الاصل جان باختند.

چهار نفر دیگر مشمول دو کودک در این حمله زخمی شدند.

هرمن گفت مظنون که سابقه رفتار خشونت آمیز دارد، تحت تداوی مرض روانی قرار داشت. وی افزود که پروسه پناهندگی این فرد بسته شده بود و او گفته بود که داوطلبانه آلمان را در ماه دسمبر ترک خواهد کرد، اما همچنان در آلمان باقی ماند.

این در حالیست که در پی وقوع چند حمله، حکومت آلمان در ماه آگست سال گذشته اعلام کرد که روند اخراج مجرمان افغان را آغاز کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر خارجه ایران به کابل سفر می‌کند

Published

on

در پی اعلام سفر قریب الوقوع وزیر امور خارجه ایران به کابل، یک مقام وزارت امور خارجه افغانستان گفته است که این سفر می‌تواند روابط دوجانبه را وارد مرحله جدید نماید.

ذاکر جلالی، رئیس سوم سیاسی وزارت امور خارجه در صفحه ایکس خود نوشته است که منافع مشترک سیاسی، اقتصادی و امنیتی میان افغانستان و ایران فرصتی برای تقویت همکاری‌های دوجانبه است.

وی افزود: «سفر قریب‌الوقوع آقای سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران به کابل گامی سازنده در راستای تحکیم این روابط است و می‌تواند روابط میان دو کشور را وارد مرحله جدید نماید.»

گفتنی است که سفارت ایران در کابل امروز (پنجشنبه) از سفر قریب الوقوع وزیر امور خارجه این کشور به کابل خبر داد.

این سفارت درمورد تاریخ دقیق و هدف این سفر جزئیات ارائه نکرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دارندگان «اس‌آی‌وی» شامل تعلیق پذیرش پناهندگان در امریکا نمی‌شوند

Published

on

وزارت امور خارجه امریکا روز سه شنبه برنامه پذیرش پناهندگان را به حالت تعلیق درآورد، اما این تعلیق بر دارندگان ویزه خاص مهاجرت (اس‌آی‌وی) اعمال نمی‌شود.

به گزارش سی‌ان‌ان، وزارت امور خارجه امریکا در یادداشتی نوشته است که پرواز مهاجرانی که قرار بود به امریکا سفر کنند لغو شده است.

با این تصمیم، سفر ۱۰ هزار مهاجر به امریکا مشمول شهروندان افغانستان، کانگو، ونزویلا، سوریه و برما لغو شده است.

سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام امریکایی گزارش داده است که بیش از یک هزار مهاجر افغان که قصد دارند به امریکا سفر کنند، در حال حاضر در دوحه بسر می‌برند و ۱۰ هزار تن دیگر در پاکستان اند.

به گفته این مقام، این افراد شامل کسانی هم هستند که ویزه خاص مهاجرت (اس‌آی‌وی) ندارند.

با این حال، کیم استافیری، رئیس انجمن متحدین زمان جنگ که در بخش اسکان مهاجران افغان و عراقی در امریکا همکاری می‌کند، گفته است که دستور ترمپ این نگرانی را برانگیخته است که برنامه «اس‌آی‌وی» نیز متوقف خواهد شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!