Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی: بدرفتاری‌ مأموران امنیتی ایران مقابل مهاجران افغان «شدیداً قابل نکوهش» است

منتشر شده

در

وزارت خارجه امارت اسلامی می‌گوید، بدرفتاری‌های مأموران امنیتی ایران با شماری از مهاجران افغان «شدیداً قابل نکوهش» است و همچو اعمال نگرانی عمیق حکومت افغانستان را برانگیخته است.

عبدالقهار بلخی، سخنگوی وزارت خارجه با نشر خبرنامه‌ای گفته است که گروه‌های مغرض تلاش دارند تا با سوءاستفاده از همچو وقایع روابط مثبت و حسنه بین دو کشور را تحت تأثیر قرار دهند.

وزارت خارجه از مقامات آن کشور خواسته است تا عاملان بدرفتارهای اخیر با افغان‌ها را پیگیری کنند.

این در حالی است که سفارت افغانستان در تهران گفته اقدام مثبتی در پیدا کردن سید مهدی، یک نوجوان مهاجر افغان که اخیراً به‌گونه خشونت‌آمیز توسط پولیس ایران بازداشت شد، انجام داده است.

در یک پیام ویدیویی که امروز (جمعه) در یک صفحه فیسبوک نشر شده، مسوولان سفارت افغانستان در تهران با خانواده سید مهدی دیدار نموده و برای تداوی او یک هزار دالر امریکایی کمک کردند.

در این پیام ویدیویی، اعضای خانواده مهدی می‌گویند که او از ناحیه گردن آسیب دیده و دستان‌اش نیز زخم برداشته‌اند.

سفارت افغانستان در تهران همچنان وعده کمک بیشتر را به این خانواده مهاجر کرده است.

رویداد های اخیر

وزارت اطلاعات و فرهنگ از خبرنگاران و مسئولان رسانه‌ها تقدیر کرد

Published

on

وزارت اطلاعات و فرهنگ از کارشناسان امور سیاسی، خبرنگاران و مسئولان رسانه‌ها به دلیل فعالیت‌های مؤثر در انجام مسئولیت‌هایشان در نشستی امروز (سه‌شنبه) در کابل تقدیر به عمل آورد.

در این نشست، شیراحمد حقانی، وزیر اطلاعات و فرهنگ با شمار دیگری از مسئولان، تحلیل‌گران امور سیاسی، مسئولان رسانه‌ها و خبرنگاران حضور داشتند.

در این نشست وزیر اطلاعات و فرهنگ گفت: «حفظ نظام و امنیت کنونی مسئولیت هر فرد جامعه است. موضع تحلیل‌گران سیاسی و فعالیت‌های رسانه‌ای در شرایط جنگی نقش مهمی در آگاهی‌دهی عمومی و ایجاد شعور سیاسی در میان مردم دارد. منافع مردم افغانستان مشترک است و حفاظت از آن مسئولیت همگانی می‌باشد. رسانه‌ها مسئولیت دارند که حقایق را به گونه روشن انعکاس دهند و تصویر واقعی و حقیقی کشور را به جهان برسانند. در میان مردم افغانستان هیچ نوع برتری زبانی، سمتی و قومی وجود ندارد و در کشور اتحاد و برادری حاکم است.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی تصمیم اخیر امریکا درباره افغانستان را تأسف‌بار خواند و بر گفتگو تأکید کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان تصمیم اخیر ایالات متحده مبنی بر معرفی افغانستان به‌عنوان «کشور حامی بازداشت‌های غیرقانونی» را تأسف‌بار خوانده و بر حل مسائل از طریق گفتگو تأکید کرده است.

این وزارت در اعلامیه‌ای که امروز (سه‌شنبه) منتشر شد، گفته است که اتباع هیچ کشوری در افغانستان به هدف معامله بازداشت نشده‌اند، بلکه برخی افراد به اتهام نقض قوانین بازداشت شده‌اند که بسیاری از آنان پس از طی مراحل قانونی به‌گونه عادی آزاد شده‌اند.

وزارت امور خارجه همچنین خاطرنشان کرده است که در یک سال گذشته، امارت اسلامی در مورد برخی از شهروندان امریکایی به‌عنوان نشانه حسن نیت اقدامات مثبت انجام داده است.

در این اعلامیه همچنان به نقش قطر در تسهیل گفتگوها میان افغانستان و ایالات متحده اشاره شده و بر ادامه تعامل و حل مسائل از راه‌های دیپلوماتیک تأکید شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

گزارش‌ها در مورد بسته شدن دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه تکذیب شد

Published

on

دوحه نیوز به نقل از منابعی در سفارت افغانستان در قطر نوشته است که گزارش‌ها مبنی بر درخواست قطر برای بسته شدن دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه نادرست است.

دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه در سال ۲۰۱۳ برای تسهیل مذاکرات مربوط به جنگ افغانستان افتتاح شد و بعداً به عنوان محل اصلی مذاکرات بین امارت اسلامی و ایالات متحده عمل کرد که در نهایت منجر به توافق دوحه شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!