Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت دفاع: در عملیات «ردالظلم» تاکنون ۳۲۷ نظامی پاکستانی کشته شده‌اند

منتشر شده

در

وزارت دفاع ملی افغانستان می‌گوید که از آغاز عملیات انتقامی «ردالظلم» تاکنون ۳۲۷ نظامی پاکستانی کشته و صدها تن دیگر زخمی شده‌اند.

در اعلامیه وزارت دفاع آمده است که در ۲۴ ساعت گذشته حملات گسترده‌ای از سوی نیروهای افغان بر مواضع نظامیان پاکستانی در امتداد خط فرضی دیورند انجام شده است. این حملات به استقامت ولایت‌های کندهار، ننگرهار، کنر، خوست، پکتیا و پکتیکا صورت گرفته است.

به گفته این وزارت، در نتیجه این حملات ۱۴ پوسته و سه قرارگاه نظامی پاکستان توسط نیروهای افغان تصرف و به‌گونه کامل منهدم شده است.

وزارت دفاع افزوده است که در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ نظامی پاکستانی کشته و ۱۴۸ تن دیگر زخمی شده‌اند. همچنین بیش از ده واسطه نظامی اردوی پاکستان در جریان این درگیری‌ها تخریب شده است.

بر بنیاد این اعلامیه، نیروهای افغان صدها میل سلاح سبک و سنگین و مقدار زیادی مهمات را نیز به دست آورده‌اند و همچنان دو طیاره کشفی دشمن در جریان درگیری‌ها سرنگون شده است.

در همین حال، وزارت دفاع گفته است که در جریان این عملیات سه تن از نیروهای افغان شهید و ۹ تن دیگر زخمی شده‌اند.

این وزارت همچنین افزوده است که در نتیجه حملات نیروهای پاکستانی بر مناطق مسکونی، هفت غیرنظامی شهید و ۱۳ تن دیگر زخمی شده‌اند.

وزارت دفاع ملی تأکید کرده است که در مجموع در جریان یک هفته عملیات «ردالظلم»، که در پاسخ به حملات رژیم نظامی پاکستان آغاز شده، ۶۴ پوسته و هفت قرارگاه نظامی پاکستان تصرف و تخریب شده و در مجموع ۳۲۷ نظامی پاکستانی کشته و بیش از ۳۵۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.

رویداد های اخیر

تحول: علاقه‌مندی به پیوستن به نیروهای طرف‌دار روسیه

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

پیروزی پرگول آرمان اف‌سی؛ عمر ځواک با نتیجه ۵ بر ۱ شکست خورد

در نیمه دوم، آرمان اف‌سی به حملات خود ادامه داد و شکرالله کوهی در وقت‌های اضافی گول چهارم این تیم را به ثمر رساند. فردین عزیزی نیز در دقیقه پنجم وقت‌های اضافی، پنجمین گول آرمان اف‌سی را وارد دروازه حریف کرد تا این دیدار با پیروزی ۵ بر ۱ این تیم به پایان برسد.

Published

on

آرمان اف‌سی در شصت‌ودومین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن، با نمایشی هجومی و نتیجه ۵ بر ۱ برابر عمر ځواک به پیروزی رسید.

این دیدار روز چهارشنبه در استدیوم فدراسیون فوتبال افغانستان برگزار شد و آرمان اف‌سی از همان دقایق نخست، برتری خود را به نمایش گذاشت.

دامولا ایسئولووا آکانی در دقیقه هشتم نخستین گول آرمان اف‌سی را به ثمر رساند و پیمان سلطانی نیز در دقایق دهم و هجدهم، دو بار دروازه عمر ځواک را باز کرد تا برتری آرمان اف‌سی به سه گول برسد.

محمد نوروزی در وقت‌های اضافی نیمه نخست یکی از گول‌ها را برای عمر ځواک جبران کرد و نیمه اول با نتیجه ۳ بر ۱ به سود آرمان اف‌سی پایان یافت.

در نیمه دوم، آرمان اف‌سی به حملات خود ادامه داد و شکرالله کوهی در وقت‌های اضافی گول چهارم این تیم را به ثمر رساند. فردین عزیزی نیز در دقیقه پنجم وقت‌های اضافی، پنجمین گول آرمان اف‌سی را وارد دروازه حریف کرد تا این دیدار با پیروزی ۵ بر ۱ این تیم به پایان برسد.

پیمان سلطانی که دو گول در این دیدار به ثمر رساند، عنوان بهترین بازیکن مسابقه را از آن خود کرد.

آرمان اف‌سی در دیدار بعدی خود، روز ۳۱ اکتوبر به مصاف عینو مینه می‌رود و عمر ځواک نیز دوم نومبر برابر طوفان هرات به میدان خواهد رفت.

تمامی دیدارهای فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت دفاع: شماری از نظامیان پاکستانی در حمله متقابل در پکتیکا کشته و زخمی شدند

Published

on

وزارت دفاع امارت اسلامی می‌گوید که نظامیان پاکستانی حوالی ساعت یک بجه روز گذشته، چهار حمله با استفاده از طیاره‌های بدون سرنشین بر بازار ولسوالی انگور اده و تأسیسات امنیتی نزدیک آن در ولایت پکتیکا انجام دادند.

به گفته این وزارت، نیروهای دفاعی و امنیتی امارت اسلامی در واکنش به این حملات، قرارگاه‌ها و پوسته‌های نظامیان پاکستانی در نزدیکی محل را هدف قرار دادند که در نتیجه، شماری از سربازان پاکستانی کشته و زخمی شدند و خسارات سنگینی به تأسیسات آنان وارد شد.

وزارت دفاع افزوده است که در این رویداد به نیروهای افغان آسیبی نرسیده است.

این وزارت نظامیان پاکستانی را آغازگر حمله دانسته و اقدام نیروهای افغان را دفاع از خود و خاک کشور عنوان کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!