Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی تصمیم اخیر امریکا درباره افغانستان را تأسف‌بار خواند و بر گفتگو تأکید کرد

منتشر شده

در

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان تصمیم اخیر ایالات متحده مبنی بر معرفی افغانستان به‌عنوان «کشور حامی بازداشت‌های غیرقانونی» را تأسف‌بار خوانده و بر حل مسائل از طریق گفتگو تأکید کرده است.

این وزارت در اعلامیه‌ای که امروز (سه‌شنبه) منتشر شد، گفته است که اتباع هیچ کشوری در افغانستان به هدف معامله بازداشت نشده‌اند، بلکه برخی افراد به اتهام نقض قوانین بازداشت شده‌اند که بسیاری از آنان پس از طی مراحل قانونی به‌گونه عادی آزاد شده‌اند.

وزارت امور خارجه همچنین خاطرنشان کرده است که در یک سال گذشته، امارت اسلامی در مورد برخی از شهروندان امریکایی به‌عنوان نشانه حسن نیت اقدامات مثبت انجام داده است.

در این اعلامیه همچنان به نقش قطر در تسهیل گفتگوها میان افغانستان و ایالات متحده اشاره شده و بر ادامه تعامل و حل مسائل از راه‌های دیپلوماتیک تأکید شده است.

رویداد های اخیر

مولانا فضل‌الرحمان درباره وضعیت مهاجرین افغان در پاکستان هشدار داد؛ خواستار بررسی نهادهای بین‌المللی شد

او بر ضرورت توجه جدی جامعه جهانی به وضعیت مهاجرین افغان و بررسی نگرانی‌های مرتبط با امنیت، کرامت انسانی و حقوق آنان تأکید کرده است.

Published

on

مولانا فضل‌الرحمان، رهبر جمعیت علمای اسلام پاکستان، نسبت به وضعیت مهاجرین افغان در پاکستان ابراز نگرانی کرده و خواستار بررسی و مستندسازی وضعیت آنان از سوی نهادهای بین‌المللی شده است.

در این اظهارات، به نگرانی‌ها درباره عملیات پولیس، آزار و اذیت مهاجرین افغان و فشارهای اداری از سوی برخی نهادهای دولتی پاکستان اشاره شده است؛ مسایلی که به گفته مطرح‌کنندگان این نگرانی‌ها، زندگی روزمره بسیاری از خانواده‌های افغان را با دشواری روبه‌رو ساخته است.

مولانا فضل‌الرحمان از سازمان‌های بین‌المللی خواسته است که با سفر به پاکستان، وضعیت مهاجرین افغان را از نزدیک بررسی کرده و برخورد پولیس و نهادهای دولتی با آنان را مستندسازی کنند.

او بر ضرورت توجه جدی جامعه جهانی به وضعیت مهاجرین افغان و بررسی نگرانی‌های مرتبط با امنیت، کرامت انسانی و حقوق آنان تأکید کرده است.

وضعیت مهاجرین افغان در پاکستان همچنان یکی از موضوعات مهم بشردوستانه در منطقه به شمار می‌رود و نگرانی‌ها برای نظارت مستقل بر نحوه برخورد با این مهاجرین ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آغاز ثبت‌نام حج سال ۱۴۰۵؛ متقاضیان برای ثبت‌نام ۸ روز فرصت دارند

وزارت ارشاد، حج و اوقاف قسط نخست هزینه حج را ۱۵۰ هزار افغانی تعیین کرده و افزوده است که زمان پرداخت قسط دوم بعداً اعلام خواهد شد.

Published

on

وزارت ارشاد، حج و اوقاف اعلام کرده است که روند ثبت‌نام متقاضیان حج سال ۱۴۰۵، از روز یک‌شنبه، ۱۰ عقرب آغاز می‌شود و تا ۱۷ همین ماه ادامه خواهد داشت.

بر اساس اطلاعیه این وزارت، متقاضیان در کابل و سایر ولایت‌ها می‌توانند با ارائه اصل و کاپی تذکره و دو قطعه عکس جدید، به ریاست‌های ارشاد، حج و اوقاف مراجعه کرده و مراحل ثبت‌نام خود را تکمیل کنند.

در این اطلاعیه آمده است که پس از پایان روند ثبت‌نام و اعلام نتایج قرعه‌کشی، زائران پذیرفته‌شده مکلف‌اند هزینه حج را در مدت ۱۵ روز پرداخت کنند.

وزارت ارشاد، حج و اوقاف قسط نخست هزینه حج را ۱۵۰ هزار افغانی تعیین کرده و افزوده است که زمان پرداخت قسط دوم بعداً اعلام خواهد شد.

این وزارت از متقاضیان خواسته است تا در زمان تعیین‌شده با تکمیل اسناد مورد نیاز، برای ثبت‌نام اقدام کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

جاپان از کاهش چشم‌گیر کشت کوکنار در افغانستان استقبال کرد

جاپان همچنان بر اهمیت فراهم‌سازی فرصت‌های اقتصادی و منابع درآمدی جایگزین برای دهاقین تأکید کرده است تا روند کاهش کشت مواد مخدر در افغانستان پایدار بماند.

Published

on

سفارت جاپان در افغانستان از تلاش‌های ادامه‌دار افغانستان در راستای مبارزه با مواد مخدر استقبال کرده و کاهش چشم‌گیر کشت کوکنار از سال ۲۰۲۲ میلادی تاکنون را قابل توجه خوانده است.

سفارت جاپان در واکنش به گزارش دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد، درباره وضعیت مواد مخدر در افغانستان، با نشر پیامی گفته است که توکیو برای تلاش‌های افغانستان در زمینه مبارزه با مواد مخدر ارزش قایل است.

در این پیام تأکید شده است که مبارزه با مواد مخدر به تلاش‌های مستمر نیاز دارد؛ تلاش‌هایی که نه‌تنها باید بر کاهش کشت کوکنار متمرکز باشد، بلکه حمایت از معیشت بدیل برای دهاقینی را نیز در بر گیرد که پیش از این به کشت کوکنار وابسته بودند.

جاپان همچنان بر اهمیت فراهم‌سازی فرصت‌های اقتصادی و منابع درآمدی جایگزین برای دهاقین تأکید کرده است تا روند کاهش کشت مواد مخدر در افغانستان پایدار بماند.

بر بنیاد گزارش تازه دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد ، کشت خشخاش در افغانستان در سال جاری میلادی در مقایسه با سال ۲۰۲۵ بیش از چهار برابر افزایش یافته و به حدود ۴۳ هزار و ۳۰۰ هکتار رسیده است. میزان تولید تریاک نیز از حدود ۳۰۰ تُن به یک‌هزار و ۵۰۰ تُن افزایش یافته است.

در واکنش به این گزارش وزارت امور داخله آمار و یافته‌های گزارش سالانه دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد درباره کشت کوکنار و تولید تریاک در افغانستان را رد کرده و می‌گوید که این گزارش با اطلاعات رسمی و شواهد میدانی هم‌خوانی ندارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!