Connect with us

رویداد های اخیر

امریکا شماری از کارمندان اش در سفارت کابل را خارج میکند

منتشر شده

در

سفارت امریکا در کابل امروز (چهارشنبه، ۸ ثور) با نشر اعلامیه‌ی از همه کارمندان غیرضروری این سفارت خواست تا افغانستان را ترک کنند.

این سفارت گفته است که تعداد کارمندان اش را نیز کم خواهد کرد.

این در حالی است که قرار است تا تاریخ ۱۱ ماه سپتمبر همه نیروهای خارجی افغانستان را ترک کنند.

این سفارت گفته است که این نهاد ” دستور خروج کارمندان امریکایی سفارت امریکا در کابل را داده که وظایف آنها میتواند از جاهای دیگر نیز انجام شود.”

در اعلامیه سفارت امریکا آمده است که ” بخش کنسولی سفارت ایالات متحده امریکا در کابل باز خواهد بود تا خدمات محدود برای شهروندان امریکایی و کسانیکه ویزه خاص مهاجرت دارد ارایه کند.”

اعلامیه افزوده است که “پروازهای تجارتی از میدان هوایی حامد کرزی در دسترس خواهد بود و سفارت امریکا از شهروندان امریکای میخواهد تا این کشور را هر چه زودتر ترک کنند. با توجه به وضعیت امنیتی و کاهش کارمندان این سفارت توانایی محدود دارد تا شهروندان امریکایی را کمک کند.”

سفارت امریکا در این باره که چی مقدار پرسونل امریکا در کابل حضور دارد معلومات نداده است.

یک مقام‌ سفارت امریکا به شرط افشا نشدن نام اش به یک رادیویی امریکایی گفته که ” این کاهش تعامل سیاسی ما را در افغانستان منعکس نمی کند.”

او در این باره افزوده است که ” من این کار را دوباره میدانم که بتوانیم ضمن ارایه اولویت‌های دیپلوماتیک برای خروج محتاطانه سربازان ما آماده شویم.”

این مقام امریکایی میگوید که ” طوریکه ما روزهای بیماری کرونا را سپری کردیم، حالا متیوانیم بیشتر از توقع کار کنیم. و این چیزی است که ما آن را میخواهیم.”

از سوی دیگر، یک مقام وزارت خارجه امریکا گفته که آنها برای خدمات صحی که قبلا توسط ارتش امریکا تهیه میشد بدیل پیدا میکند.

این مقام افزوده است که ” موارد که قبلا توسط ارتش امریکا تهیه میشد، حالا آنها خارج میشود، ما این وظایف را به بهترین وجه انجام خواهیم داد.”

رویداد های اخیر

بررسی ده‌ها تخلف رسانه‌ای در سال ۱۴۰۴؛ صدور و تمدید صدها جواز رسانه‌ای

Published

on

کمیسیون بررسی تخلفات رسانه‌ای اعلام کرده است که در سال ۱۴۰۴ هجری شمسی، ده‌ها نشست را به‌منظور رسیدگی به شکایات خبرنگاران و بررسی تخلفات رسانه‌ها برگزار کرده است.

بر اساس معلومات ارائه‌شده، در این مدت برای ۱۶ رادیو، یک وب‌سایت، ۵ رسانه چاپی، ۲ آژانس خبری، ۹۰ چینل یوتیوب و ۲۷ نهاد و موسسه فرهنگی جوازهای جدید صادر شده است.

همچنان، جواز فعالیت ۲ تلویزیون، ۲۹ رادیو، ۴ رسانه چاپی و ۱۲ نهاد فرهنگی تمدید گردیده است.

در گزارش آمده است که ۷۶ مورد تخلف در رسانه‌های صوتی و تصویری و ۳۵ مورد دیگر در شبکه‌های اجتماعی، شامل یوتیوب، وب‌سایت‌ها و سایر پلتفرم‌ها، ثبت و مورد بررسی قرار گرفته است.

مسئولان می‌گویند که در کنار این، به مشکلات ۲۶ خبرنگار نیز رسیدگی شده و حدود ۷ هزار نسخه از روزنامه‌ها، هفته‌نامه‌ها و ماه‌نامه‌ها در مرکز و ولایت‌ها مورد ارزیابی قرار گرفته است.

هدف از این اقدامات، تنظیم فعالیت رسانه‌ها، رسیدگی به شکایات و بهبود وضعیت کاری خبرنگاران عنوان شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بروکسل: تماس‌های تخنیکی با امارت اسلامی جریان دارد؛ تصمیم درباره بازگشت افغان‌ها حساس است

به گفته کمیسیون اروپا، تمرکز این گفتگوها بیشتر بر افرادی است که تهدید امنیتی پنداشته می‌شوند و یا حق قانونی اقامت در کشورهای اروپایی را ندارند.

Published

on

کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام کرده است که در پی افزایش نگرانی‌ها درباره بازگشت مهاجرین به افغانستان، تماس‌های تخنیکی با مقام‌های حاکم در این کشور جریان دارد، اما هیچ دیدار رسمی یا دعوتی از امارت اسلامی صورت نگرفته است.

این اظهارات در نشست خبری در بروکسل مطرح شده، جایی که مقام‌های اروپایی تأکید کردند این تماس‌ها پس از درخواست وزیران داخله و مهاجرت کشورهای عضو برای هماهنگی بیشتر در روند بازگشت مهاجرین انجام می‌شود.

به گفته کمیسیون اروپا، تمرکز این گفتگوها بیشتر بر افرادی است که تهدید امنیتی پنداشته می‌شوند و یا حق قانونی اقامت در کشورهای اروپایی را ندارند.

با این حال، مقام‌های اروپایی وضعیت افغانستان را پیچیده و حساس توصیف کرده و تأکید نموده‌اند که چالش‌های جدی بشری و حقوق بشری در این کشور، روند بازگشت را از نگاه حقوقی دشوار می‌سازد.

کمیسیون اروپا همچنان تصریح کرده است که تصمیم‌گیری در مورد بازگشت مهاجرین به‌گونه فردی از سوی کشورهای عضو اتخاذ می‌شود و باید مطابق با قوانین اتحادیه اروپا و اصول حقوق بین‌الملل، به‌ویژه رعایت حقوق اساسی انسان‌ها، صورت گیرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تصمیم تازه بریتانیا؛ افغان‌های واجد شرایط پناهندگی باید خودشان کشور را ترک کنند

وزیر دفاع بریتانیا، در بیانیه‌ای به پارلمان گفته است که نزدیک به ۹ هزار افغان واجد شرایط انتقال، دیگر کمک مستقیمی برای خروج از افغانستان دریافت نخواهند کرد و باید «در صورت امکان، خود را به یک کشور ثالث برسانند».

Published

on

روزنامه اندیپیندت گزارش داده است که حکومت بریتانیا به هزاران شهروند افغان که وعده اسکان مجدد به آنان داده شده، اعلام کرده است که باید بدون کمک دولت این کشور، خودشان راهی برای خروج از افغانستان پیدا کنند.

بر اساس این گزارش، لوک پولارد، وزیر دفاع بریتانیا، در بیانیه‌ای به پارلمان گفته است که نزدیک به ۹ هزار افغان واجد شرایط انتقال، دیگر کمک مستقیمی برای خروج از افغانستان دریافت نخواهند کرد و باید «در صورت امکان، خود را به یک کشور ثالث برسانند».

به گفته او، پس از رسیدن به کشورهای سوم، تسهیلاتی مانند ویزه و اسکان برای این افراد تا سال ۲۰۲۸ فراهم خواهد بود. برخی از این افراد پیش از این به کشورهایی مانند پاکستان منتقل شده‌اند.

مقام‌های بریتانیایی دلیل این تصمیم را افزایش موارد خروج مستقل افغان‌ها و همچنان بررسی هزینه‌ها برای مالیه‌دهندگان عنوان کرده‌اند.

این در حالی است که پیش از این، دولت بریتانیا تعهد کرده بود تمامی افغان‌های واجد شرایط را تا سال ۲۰۲۹ تحت برنامه اسکان مجدد افغان‌ها (ARP) به این کشور منتقل کند، اما اکنون تاریخ پایان این روند به دسامبر ۲۰۲۸ کاهش یافته است.

در همین حال، نهادهای حامی پناهجویان هشدار داده‌اند که این تصمیم می‌تواند جان بسیاری از افغان‌ها را به خطر بیندازد، زیرا همه افراد توانایی مالی یا امنیتی برای خروج مستقل از کشور را ندارند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!