Connect with us

رویداد های اخیر

اوچا: افغانستان با خطر قحطی مواجه است

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) هشدار داده که با کاهش کمک‌های بین‌المللی، افغانستان در بالاترین سطح خطر قحطی در ۲۵ سال اخیر قرار گرفته است.

به گزارش این دفتر، هم اکنون در افغانستان ۲۰ میلیون نفر با گرسنگی شدید روبه‌رو هستند و شش میلیون نفر در یک قدمی قحطی قرار دارند.

این دفتر روز یک‌شنبه (۲۷ حمل) در گزارشی همچنین هشدار داد که اگر منابع مالی به صورت فوری فراهم نشود، افغانستان به مقیاس گسترده‌ای با فاجعه بشری روبه‌رو خواهد شد.

براساس این گزارش، در حالی که کمک‌های بین‌المللی به افغانستان به شدت کاهش یافته، در حال حاضر افغانستان بیشترین تعداد افراد روبه‌رو با قحطی را در جهان دارد.

دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل در افغانستان در گزارش خود افزوده که در ربع نخست سال ۲۰۲۳، تنها ۲۵۰ میلیون دالر از ۴.۶ میلیارد دالر کمک درخواستی این سازمان تامین شده است.

این مقدار پول تنها ۵.۴ درصد از پولی را تشکیل می‌دهد که سازمان ملل برای پاسخگویی به نیازهای بشری در افغانستان از جامعه جهانی درخواست کرده است.

رویداد های اخیر

ترمپ: تجهیزات نظامی ما در افغانستان را شاید پس بخواهیم، هرچند که کهنه شده است

Published

on

(Last Updated On: )

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا گفته است که تجهیزات نظامی بر جامانده در افغانستان شاید پس خواسته شود، هرچند که کهنه شده است.

ترمپ روز پنجشنبه در نشستی به مناسبت «ماه تاریخچه زنان» گفت که حکومت بایدن مقدار زیادی از تجهیزات نظامی امریکا را به افغانستان واگذار کرد که ارزش آن به میلیاردها دالر می‌رسید.

او گفت: «شاید آن را پس بخواهیم، هرچند که حالا یک کمی کهنه شده است. ما در حال ساخت تجهیزات جدیدی هستیم.»

ترمپ پیش از این گفته بود که اگر افغانستان به کمک امریکا ضرورت دارد، تجهیزات نظامی باید بازگردانده شود.

امارت اسلامی اما گفته است که این تجهیزات غنیمت جنگی بوده و بازگردانده نمی‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

عمران خان: مذاکره با افغانستان تنها راه حل مشکل تروریزم در پاکستان است

Published

on

(Last Updated On: )

عمران خان، صدر اعظم پیشین پاکستان گفته است که کشورش با افغانستان ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارد و مذاکرات مسالمت آمیز، تنها راه حل مشکل تروریزم است.

عمران خان در پیامی که روز پنجشنبه در صفحه ایکس اش منتشر شد، گفت که حکومت وی با وجود تیرگی روابط با حکومت وقت افغانستان، گفتگوهای مستقیم انجام می‌داد و در جریان سه سال، تروریزم را موفقانه از بین برد.

وی افزود که پس از پایان حکومت اش، اتخاذ سیاست بایدن سبب بروز مشکلات متعددی شد و امروز، مردم پاکستان از عواقب آن که افزایش تروریزم است، رنج می‌برند.

عمران خان انتقاد کرد که وزیر امور خارجه حکومت کنونی پاکستان تا هنوز به افغانستان سفر نکرده و هیچ اقدام جدی دیپلوماتیک انجام نداده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

متقی در دیدار با سفیر جاپان: تعاملات ما با منطقه و جهان در مسیر مثبت پیش می‌رود

Published

on

(Last Updated On: )

سرپرست وزارت امور خارجه در دیدار با سفیر جاپان در کابل گفته است که تعاملات امارت اسلامی با منطقه و جهان در مسیر مثبت پیش می‌رود و امارت اسلامی می‌خواهد تا با درنظرداشت سیاست متوازن، عدم ضرر رسانی به دیگران و سیاست اقتصاد محور خود، با همه طرف‌ها روابط آبرومندانه داشته باشد.

طبق خبرنامه وزارت امور خارجه که امروز (جمعه) منتشر شد، امیر خان متقی سفر اخیر هیات امارت اسلامی به جاپان را گامی سازنده در راستای گسترش روابط دوجانبه دانست و گفت این گونه تعاملات باید ادامه داشته باشد تا زمینه برای همکاری‌های دوجانبه فراهم شود.

آقای متقی تاکید کرد که در حال حاضر با امنیت سرتاسری در افغانستان، فرصت های سرمایه گذاری زیادی ایجاد شده است و جاپان می‌تواند در پروژه های بزرگ سرمایه گذاری کند.

از سوی دیگر، تاکایوشی کورامایا، سفیر جاپان گفت که سفر هیات امارت اسلامی به این کشور گام مثبتی بود و ابراز امیدواری کرد که این سفر نقش مهمی در روابط دو کشور ایفا کند.

او مبارزه قاطع با کشت و تولید مواد مخدر را ستود و از همکاری جاپان در زمینه فراهم سازی کشت بدیل اطمینان داد.

سفیر جاپان همچنان به گروه های کاری روند دوحه اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود که کار مشترک بین افغانستان و جامعه جهانی نتایج خوبی به همراه داشته باشد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!