Connect with us

رویداد های اخیر

برنامه جهانی غذا: کمک‌های ما در افغانستان به دلیل کمبود بودجه کاهش یافته است

منتشر شده

در

برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد روز جمعه (۲۶ حوت) اعلام کرد که کمبود بودجه این نهاد را مجبور کرده است تا در ماه مارچ کمک‌های نجات دهنده حداقل چهار میلیون نفر در افغانستان را کاهش دهد.

برنامه جهانی غذا هشدار داد که گرسنگی فاجعه بار می تواند در سراسر افغانستان گسترده شود و اگر کمک‌های بشردوستانه پایدار نباشد، صدها هزار نفر دیگر برای زنده ماندن به کمک نیاز خواهند داشت.

به گفته برنامه جهانی غذا، با توجه به محدودیت‌های بودجوی حداقل چهار میلیون نفر در ماه مارچ فقط نیمی از آنچه را که نیاز دارند، دریافت می‌کنند. ذخایر مواد غذایی قبل از موعد برداشت بعدی در ماه می تمام شده است و این به طور سنتی سخت ترین زمان سال برای خانواده ها در قریه جات است.

برنامه جهانی غذا خاطر نشان کرد که کمبود بودجه این نهاد در زمانی صورت می‌گیرد که افغان‌های آسیب‌پذیر اخیراً زمستان سخت را تجربه کرده اند. به گفته این سازمان، درجه حرارت زیر صفر همراه با مشکلات اقتصادی میلیون ها نفر را به ناامیدی سوق داده است.

برنامه جهانی غذا گفت که به ۹۳ میلیون دالر برای کمک عاجل به ۱۳ میلیون نفر در ماه اپریل و ۸۰۰ میلیون دالر برای شش ماه آینده نیاز دارد.

رویداد های اخیر

عمران خان: مشکل تروریزم بدون گفتگو با افغانستان حل نمی‌شود

او گفت که تعداد زیادی از سربازان پولیس در ایالت خیبر پختونخوا در مبارزه با تروریزم کشته شده اند و اگر تروریزم مهار نشود، اقتصاد به بن بست می‌رسد.

Published

on

عمران خان، صدر اعظم سابق پاکستان که در زندان بسر می‌برد، گفته است که مشکل تروریزم در این کشور بدون گفتگو با افغانستان حل نخواهد شد.

خان روز جمعه در صحبت با خبرنگاران از پیشنهاد علی امین گنداپور، وزیر اعلی خیبرپختونخوا برای گفتگوی مستقیم با کابل اعلام حمایت کرد.

او گفت: «کاملاً حق با علی امین است. آنها (حکومت پاکستان) باید از او بخواهند که بخاطر خدا به افغانستان برود و گفتگو کند.»

این در حالیست که خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان روز پنجشنبه از طرح گنداپور برای گفتگو با کابل انتقاد کرده و گفت که این یک حمله مستقیم به دولت فدرال است.

هنگامی که از عمران خان پرسیده شد که آیا در صورت موجودیت دولت فدرال و وزارت خارجه، ایالت‌ها می‌توانند وارد گفتگو با یک کشور شوند، او پاسخ داد: «وزارت خارجه را کنار بگذارید، خیبر پختونخوا بیشترین آسیب را از تروریزم متحمل شده است.»

او گفت که تعداد زیادی از سربازان پولیس در ایالت خیبر پختونخوا در مبارزه با تروریزم کشته شده اند و اگر تروریزم مهار نشود، اقتصاد به بن بست می‌رسد.

عمران خان از حکومت پاکستان خواست به هر کسی که تلاش می کند تهدید تروریزم را ریشه کن کند، کمک کند.

او گفت: «اگر کسی می‌خواهد به تروریزم پایان دهد، با او همکاری کنید. علی امین به نفع کشور صحبت می کند نه علیه آن.»

وی افزود: «علی امین در مورد رفتن صحبت کرد اما نگفت فوراً می رود، حتی زمان را هم تعیین نکرد. کدام حرف علی امین اشتباه است؟»

گنداپور روز چهارشنبه اعلام کرده بود که هیاتی را برای حل مسایل دوجانبه به افغانستان می‌فرستد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

Pakistan removes special envoy over clash on Afghan policy

He believed Pakistan needed to manage its terrorism problem domestically.

Published

on

Pakistan's Special Representative on Afgha­nistan, Asif Durrani, has been removed from his position due to differences over Afgha­nistan policy, local newspaper Dawn reported.

Durrani was relieved of his duties last Tuesday.

Durrani was appointed in May 2023 with the expectation that he would resolve the stalemate in Islamabad-Kabul relations, particularly regarding TTP. Despite initiatives and goodwill gestures, the deadlock persisted.

Relations between Islamabad and Kabul have turned sour due to attacks in Pakistan. Pakistani officials claim that the attacks are organized in Afghanistan, but the Islamic Emirate denies the claims, saying that Afghanistan is not responsible for Pakistan's "security failure".

Though Durrani advocated for a ‘one document’ regime for Afghan visitors, he opposed mass deportations of undocumented Afghans, arguing it would reflect badly on Pakistan’s border controls and harden the Islamic Emirate of Afghanistan’s (IEA) stance. He suggested a low-key approach to addressing the issue of illegal Afghans.

He believed Pakistan needed to manage its terrorism problem domestically.

His predecessor, Moham­­mad Sadiq, had also resigned from the position.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار ساخت بزرگترین ترمینال در ولایت هرات آغاز شد

Published

on

وزارت ترانسپورت و هوانوردی می‌گوید که کار ساخت بزرگترین ترمینال کشور در ولایت هرات آغاز شده است. این ترمینال به ارزش بیش از ۲۰ میلیون دالر امریکایی از سوی سکتور خصوصی و حکومت ساخته می‌شود.

مقام‌های محلی هرات در مراسم افتتاح کار این ترمینال، از تاجران و سرمایه‌گذاران خواسته‌اند که برای رشد اقتصادی و فراهم‌شدن فرصت‌های کاری در کشور سرمایه‌گذاری کنند.

این ترمینال در یک مجموعه‌ کلان ساخته می‌شود که تمام بخش‌های مورد نیاز را خواهد داشت.

این ترمینال در یک هزار جریب زمین در نزدیکی میدان هوایی بین‌المللی خواجه عبدالله انصاری ساخته می‌شود که چهار هزار تن نیز مشغول کار خواهند شد.

حمیدالله آخندزده، سرپرست وزارت ترانسپورت و هوانوردی گفته است: «این پروژه ملی در نزدیک به یک جریب زمین امارتی ساخته می‌شود. در این پروژه حدود ۱.۸ میلیارد افغانی سرمایه‌گذاری شده است.»

هزینه ساخت این ترمینال مسافربری ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار دالر امریکایی است که ۷۰ درصد آن از سوی سکتور خصوصی و ۳۰ درصد دیگر آن از سوی امارت اسلامی پرداخت می‌شود.

حبیب‌الله صمدی، مسوول پروژه در این مورد گفت: «این پروژه یکی از پروژه‌های بسیار سرنوشت‌ساز برای ولایت هرات خاصاً زون غرب است.»

از سویی هم، نور احمد اسلام جار، والی هرات در این مراسم از فراهم‌بودن فرصت سرمایه‌گذاری در این ولایت اطمینان داد و از سرمایه‌گذاران و تاجران می‌خواهد که برای بهبود اوضاع اقتصادی و فراهم شدن فرصت‌های کاری در افغانستان سرمایه‌گذاری کنند.

ترمینال مسافربری هرات اکنون در شمال شهر واقع است که رفت‌وآمد موترهای کلان مسافربری از جاده‌های مرکزی شهر هرات، همواره باعث بی‌نظمی و حوادث ترافیکی شده است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!