Connect with us

جهان

بلینکن از ایران و اسرائیل خواست که از تشدید درگیری اجتناب کنند

پس از کشته شدن اسماعیل هنیه، رئيس دفتر سیاسی حماس در تهران، ایران و متحدانش تهدید به حملات انتقام‌جویانه کردند،.

منتشر شده

در

وزیر خارجه امریکا از ایران و اسرائیل خواست که از تشدید درگیری‌ها اجتناب کنند. آنتونی بلینکن گفت که این پیام را به اسرائیل و از طریق متحدان امریکا به ایران فرستاده است.

در پی کشته شدن رئیس دفتر سیاسی حماس، ایران اسرائیل را تهدید به حمله کرده است.

آنتونی بلینکن روز سه‌شنبه (۱۶ اسد)، پس از دیدار وزیران دفاع و خارجه امریکا و استرالیا در شهر آناپولیس امریکا، به خبرنگاران گفت: «هیچ‌کسی نباید این درگیری را تشدید کند. ما از طریق دیپلماسی با متحدان خود این پیام را به ایران منتقل کرده‌ایم و ما این پیام را به طور مستقیم به اسرائیل هم رساندیم.»

بلینکن در این نشست خبری خود گفت که امریکا همچنان متعهد به دفاع از اسرائيل در برابر گروه‌های تروریستی و حامیان‌شان است. او هشدار داد که همه باید درک کنند که حملات بیشتر باعث تداوم درگیری، بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه برای همه می‌شود.

پس از کشته شدن اسماعیل هنیه، رئيس دفتر سیاسی حماس در تهران، ایران و متحدانش تهدید به حملات انتقام‌جویانه کردند، اما یک هفته پس از ترور این رهبر حماس، هنوز هیچ اقدام جدی از سوی ایران، حزب‌الله، حماس و حوثی‌های یمن صورت نگرفته است.

براساس گزارش‌ها، تنها در حملات گروه‌های تحت حمایت ایران به پایگاه عین‌الاسد در غرب عراق، چند سرباز امریکایی زخمی شدند.

در واکنش به این رویداد، لوید آستین، وزیر دفاع امریکا هشدار داد که امریکا حمله به نیروهایش را تحمل نخواهد کرد.

او در نشست خبری مشترک با وزیران خارجه و دفاع امریکا و استرالیا در شهر اناپولیس گفت: «اشتباه نکنید، ایالات متحده حملات به نیروهای ما در منطقه را تحمل نخواهد کرد.»

ایران پس از ترور قاسم سلیمانی، قوماندان پیشین نیروهای قدس سپاه پاسداران، هم به این پایگاه حملات راکتی انجام داده بود که تلفاتی در پی نداشت.

جهان

دونالد ترمپ: ممکن با ایران گفتگو کنم

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، به شبکه فاکس نیوز گفته است که احتمال دارد او مایل به گفتگو با ایران باشد، اما به گفته وی، این موضوع بستگی به شرایط دارد.

در مصاحبه‌ای که شام دوشنبه انجام شد و درباره امکان مذاکرات با تهران پرسیده شد، ترمپ به فاکس نیوز گفت که شنیده است تهران شدیداً می‌خواهد گفتگو کند.
ترمپ همچنان نارضایتی خود را از رهبر جدید ایران تکرار کرد و به این شبکه گفت: «من باور ندارم او بتواند در صلح زندگی کند.»
او نیز اظهارات خود در یک کنفرانس مطبوعاتی پیش‌تر را تکرار کرد و افزود که نتایج عملیات نظامی امریکا در ایران «فراتر از انتظار» بود.

وی تصریح کرد از اینکه ایران با راکت و طیاره‌ بی‌سرنشین به کشورهای خلیج حمله کرده، شگفت‌زده شده است.

Continue Reading

جهان

ترمپ: می‌خواهیم در تعیین رهبر آینده ایران نقش داشته باشیم

Published

on

با شدت گرفتن جنگ، دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده گفته است که واشنگتن می‌خواهد در تعیین رهبر آینده ایران نقش داشته باشد.

ترمپ در مصاحبه با خبرگزاری رویترز اظهار کرد که مجتبی خامنه‌ای، پسر علی خامنه‌ای، نباید رهبر شود.

او گفت: «ما می‌خواهیم در روند انتخاب فردی که قرار است ایران را به سوی آینده رهبری کند، مشارکت داشته باشیم.»

رئیس‌جمهور امریکا همچنین از نیروهای کرد ایرانی خواسته است که علیه حکومت ایران اقدام کنند. او گفت از چنین حمله‌ای حمایت می‌کند، اما درباره احتمال حمایت هوایی امریکا توضیحی نداد.

این در حالی است که برخی نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد حمایت مردم در امریکا از این جنگ محدود است و شهروندان درباره افزایش بهای تیل و پیامدهای اقتصادی آن ابراز نگرانی کرده‌اند.

در ششمین روز جنگ، ایران حملاتی را علیه اسرائیل، امارات متحده عربی و قطر انجام داد. در بحرین نیز پس از اصابت راکت به یک پالایشگاه نفت، آتش‌سوزی رخ داده است.

اردوی اسرائیل به ساکنان برخی مناطق تهران هشدار داده است که این مناطق را ترک کنند. رسانه‌های ایرانی نیز از شنیده شدن انفجارها در بخش‌هایی از پایتخت خبر داده‌اند و گزارش شده که در یک حمله هوایی نزدیک تهران دست‌کم ۱۷ نفر کشته شده‌اند.

مقام‌های نظامی امریکا گفته‌اند که ذخایر تسلیحاتی کافی برای ادامه حملات دارند و طی این عملیات ده‌ها کشتی ایرانی و برخی تأسیسات راکتی هدف قرار گرفته است.

گزارش‌ها همچنین نشان می‌دهد این درگیری به سرعت در حال گسترش است و چند کشور دیگر نیز تحت تأثیر آن قرار گرفته‌اند. بر اساس آمار هلال احمر ایران، بیش از ۱۲۰۰ نفر در این جنگ کشته شده‌اند و تنش‌ها همچنان ادامه دارد

Continue Reading

جهان

مرد پاکستانی می‌گوید ایران او را مجبور به برنامه‌ریزی برای ترور ترمپ کرد

Published

on

گزارش‌ها می‌رسانند که یک مرد پاکستانی متهم به برنامه‌ریزی برای ترور دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، روز چهارشنبه به قاضی‌ها گفته که او داوطلبانه با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران برای طراحی این توطئه همکاری نکرده است.

وزارت عدلیه امریکا، آصف مرچنت را به تلاش برای استخدام افرادی در ایالات متحده در طرحی که ترمپ و دیگر سیاستمداران امریکایی را هدف قرار می‌داد، متهم کرده است.

به گزارش نیویارک تایمز، مرچنت گفته است: «من نمی‌خواستم این کار را با میل و رغبت انجام دهم.»

مرچنت در جریان محاکمه‌اش به محکمه گفت که برای محافظت از خانواده‌اش در تهران در این طرح شرکت کرده است. سارنوالان ادعای مرچنت را رد کردند و بر اساس نامه‌ای که روز سه‌شنبه به قاضی قضیه مربوط به سال ۲۰۲۴ ارسال شد، به «فقدان شواهد کافی برای اثبات اجبار یا اکراه واقعی» استناد کردند.

به گزارش این روزنامه، مرچنت گفته است که هرگز دستور قتل شخص خاصی به او داده نشده است، اما رابط ایرانی او در جریان مکالماتش در پایتخت ایران، نام سه نفر را برده است.

علاوه بر ترمپ، این افراد جو بایدن، رئیس جمهور وقت، و نیکی هیلی بودند.

محاکمه مرچنت هفته گذشته، چند روز قبل از دستور ترمپ برای حمله به ایران که با همکاری اسرائیل انجام شد و منجر به کشته شدن علی خامنه‌ای، رهبر انقلاب و مقامات ارشد این کشور شد، آغاز گردید. ترمپ روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه خبری ای‌بی‌سی نیوز درباره عملیات مشترک امریکا و اسرائیل که منجر به ترور خامنه‌ای شد، به توطئه ادعایی ایران اشاره کرد و گفت: «من قبل از اینکه او مرا بگیرد، او را گرفتم.» تهران اتهامات مبنی بر هدف قرار دادن ترمپ و دیگر مقامات امریکایی را رد کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!