Connect with us

رویداد های اخیر

جان باختن ۱۰ غیر نظامی در انفجار ی بر یک خانقا در غرب کابل

منتشر شده

در

خالد زدران، سخنگوی پولیس کابل می‌گوید که در انفجار امروز (جمعه ۹ثور) دست کم ۱۰ تن جان باخته اند و ۳۰ تن دیگر هم زخم برداشته اند.

به گفته وی نیروهای امنیتی بررسی‌های شان را به صورت جدی پیگیری می‌نمایند.

درهمین حال، وزارت صحت عامه کشور می‌گوید که در اثر حمله امروز در ناحیه ششم عده‌یی از شهروندان شهید و زخمی شدند که قرار آخرین گذارش‌ها از سه محل (استقلال، صدری ابن سینا و عاجل ابن سینا) که مربوط وزارت صحت عامه میگردد، ۵ تن شهید و ۵۸ زخمی تا حالا منتقل شده اند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی در تویتی انفجار بر یک خانقا در مربوطات حوزه ششم امنیتی شهر کابل، را محکوم کرده و گفته است که عاملان این رویداد به زودی بازداشت و مجازات خواهند شد.

حامد کرزی، رییس جمهور پیشین افغانستان در صفحه تویتراش انفجار امروز بر یک خانقا در منطقه سه راهی علاوءالدین در مربوطات حوزه ششم امنیتی شهر کابل، را محکوم کرده و آنرا یک عمل ضد بشری از سوی «دشمنان» مردم افغانستان خوانده است.

عبدالله عبدالله، رییس شورای عالی مصالحه ملی در حکومت پیشین در باره انفجار بر یک خانقا در حوزه ششم امنیتی شهر کابل، اظهار تأسف کرده و آنر یک «جنایت ضد بشری و مغایر ارزش‌های اسلامی و انسانی» دانسته است.

تاکنون هیچ گروه مسوولیت این رویداد را به عهده نگرفته است.

رویداد های اخیر

یک فروند طیاره کارگو آریانا به کابل رسید

Published

on

یک فروند طیاره کارگو B737-300 آریانا افغان هوایی شرکت، امروز (دوشنبه) به میدان هوایی بین‌المللی کابل رسید.

شرکت آریانا افغان می‌گوید این طیاره برای انتقال کالاهای تجارتی در مسیرهای بین‌المللی اختصاص داده شده و در هر پرواز توان انتقال حدود ۱۷ تُن بار را دارد.

بر اساس اعلام این شرکت، آریانا برای استفاده از این طیاره یک قرارداد یک‌ساله با شرکت ایر چارتر اکسپرس در امارات متحده عربی امضا کرده است.

بخت‌الرحمن شرافت، رئیس آریانا افغان هوایی شرکت، می‌گوید این شرکت برای گسترش خدمات حمل‌ونقل هوایی کالا، افزایش صادرات و تقویت تجارت افغانستان از طریق هوا تلاش می‌کند.

به گفته او، راه‌اندازی این خدمات به تاجران افغان کمک می‌کند تا محصولات خود را با هزینه مناسب و در زمان کوتاه‌تر به بازارهای خارجی انتقال دهند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ذبیح‌الله مجاهد: افغان‌ها به تجاوز اخیر پاکستان «پاسخ مناسب» خواهند داد

سخنگوی امارت اسلامی این حملات را محکوم کرده و آن را تکرار «جنایات» خوانده است.

Published

on

درپی بمباران اخیر رژیم نظامی پاکستان در ولایات کنر و پکتیکا، ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید افغان‌ها این تجاوز «پاسخ مناسب» خواهند داد.

آقای مجاهد در بیانیه‌ای گفته است که در نتیجه حمله در کنر، یک زن و دو مرد شهید و دو زن و دو مرد دیگر زخمی شده‌اند. به گفته او، تمامی قربانیان غیرنظامی و باشندگان محل بوده‌اند.

مجاهد افزوده است که در پکتیکا نیز یک خانه و یک دکان محلی هدف بمباران قرار گرفته، اما در این رویداد تلفات جانی گزارش نشده است.

سخنگوی امارت اسلامی این حملات را محکوم کرده و آن را تکرار «جنایات» خوانده است.

او همچنین گفته است که حلقه نظامی پاکستان برای منحرف کردن افکار عمومی از ناکامی‌های امنیتی در داخل آن کشور، دست به چنین اقداماتی زده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

حمله هوایی رژیم نظامی پاکستان در کنر

Published

on

مقام‌های امنیتی در کنر می‌گویند که جت‌های جنگی رژیم نظامی پاکستان حوالی ساعت سه شب گذشته، در مربوطات ولسوالی نورگل این ولایت، بر یک کمپ ایجادشده برای زلزله‌زدگان حمله هوایی کرده‌اند.

فرید دهقان، سخنگوی قوماندانی امنیه کنر، می‌گوید که در این حمله سه غیرنظامی شهید و چهار تن دیگر زخمی شده‌اند.

 

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!