Connect with us

رویداد های اخیر

یک فروند طیاره کارگو آریانا به کابل رسید

منتشر شده

در

یک فروند طیاره کارگو B737-300 آریانا افغان هوایی شرکت، امروز (دوشنبه) به میدان هوایی بین‌المللی کابل رسید.

شرکت آریانا افغان می‌گوید این طیاره برای انتقال کالاهای تجارتی در مسیرهای بین‌المللی اختصاص داده شده و در هر پرواز توان انتقال حدود ۱۷ تُن بار را دارد.

بر اساس اعلام این شرکت، آریانا برای استفاده از این طیاره یک قرارداد یک‌ساله با شرکت ایر چارتر اکسپرس در امارات متحده عربی امضا کرده است.

بخت‌الرحمن شرافت، رئیس آریانا افغان هوایی شرکت، می‌گوید این شرکت برای گسترش خدمات حمل‌ونقل هوایی کالا، افزایش صادرات و تقویت تجارت افغانستان از طریق هوا تلاش می‌کند.

به گفته او، راه‌اندازی این خدمات به تاجران افغان کمک می‌کند تا محصولات خود را با هزینه مناسب و در زمان کوتاه‌تر به بازارهای خارجی انتقال دهند.

رویداد های اخیر

ذبیح‌الله مجاهد: افغان‌ها به تجاوز اخیر پاکستان «پاسخ مناسب» خواهند داد

سخنگوی امارت اسلامی این حملات را محکوم کرده و آن را تکرار «جنایات» خوانده است.

Published

on

درپی بمباران اخیر رژیم نظامی پاکستان در ولایات کنر و پکتیکا، ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید افغان‌ها این تجاوز «پاسخ مناسب» خواهند داد.

آقای مجاهد در بیانیه‌ای گفته است که در نتیجه حمله در کنر، یک زن و دو مرد شهید و دو زن و دو مرد دیگر زخمی شده‌اند. به گفته او، تمامی قربانیان غیرنظامی و باشندگان محل بوده‌اند.

مجاهد افزوده است که در پکتیکا نیز یک خانه و یک دکان محلی هدف بمباران قرار گرفته، اما در این رویداد تلفات جانی گزارش نشده است.

سخنگوی امارت اسلامی این حملات را محکوم کرده و آن را تکرار «جنایات» خوانده است.

او همچنین گفته است که حلقه نظامی پاکستان برای منحرف کردن افکار عمومی از ناکامی‌های امنیتی در داخل آن کشور، دست به چنین اقداماتی زده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

حمله هوایی رژیم نظامی پاکستان در کنر

Published

on

مقام‌های امنیتی در کنر می‌گویند که جت‌های جنگی رژیم نظامی پاکستان حوالی ساعت سه شب گذشته، در مربوطات ولسوالی نورگل این ولایت، بر یک کمپ ایجادشده برای زلزله‌زدگان حمله هوایی کرده‌اند.

فرید دهقان، سخنگوی قوماندانی امنیه کنر، می‌گوید که در این حمله سه غیرنظامی شهید و چهار تن دیگر زخمی شده‌اند.

 

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان: عاملان حمله کوهات ریشه در افغانستان دارند

امارت اسلامی بارها این‌گونه اتهام‌ها را رد کرده و تأکید دارد که مسئله تحریک طالبان پاکستان، یک موضوع داخلی پاکستان است.

Published

on

پاکستان ادعا کرده است که حمله روز جمعه به نمازگزاران و نیروهای پولیس در شهر کوهات، در ایالت خیبرپختونخوا، از سوی گروه‌هایی انجام شده که ریشه در افغانستان دارند.

وزارت اطلاعات و نشرات پاکستان در بیانیه‌ای افزوده است که امارت اسلامی، به جای شانه خالی کردن از مسئولیت، باید با شبکه‌های تروریستی فعال در افغانستان مقابله کند.

این وزارت گفته است که عاملان حمله به نمازگزاران و نیروهای پولیس در یک مسجد در کوهات، ریشه در افغانستان دارند. این حمله که روز جمعه با موتر بمب در خیبرپختونخوا انجام شد، بر اساس گزارش‌ها، دست‌کم ۱۶ نفر کشته و بیش از ۵۰ نفر دیگر زخمی شدند.

وزارت اطلاعات و نشرات پاکستان همچنین گفته است که امارت اسلامی افغانستان، به جای شانه خالی کردن از مسئولیت، باید با شبکه‌های تروریستی فعال در افغانستان مقابله کند.

پاکستان افزوده است که محکوم کردن حمله کوهات از سوی امارت اسلامی به‌تنهایی کافی نیست و باید با اقدامات عملی همراه شود.

با این حال، امارت اسلامی بارها این‌گونه اتهام‌ها را رد کرده و تأکید دارد که مسئله تحریک طالبان پاکستان، یک موضوع داخلی پاکستان است.

مقام‌های امارت اسلامی می‌گویند افغانستان اجازه نمی‌دهد از خاک این کشور علیه کشورهای دیگر استفاده شود، اما مسئولیت تأمین امنیت و مقابله با گروه‌های مسلح در داخل پاکستان را متوجه حکومت پاکستان می‌دانند.

روابط میان افغانستان و پاکستان پس از روی کار آمدن امارت اسلامی، همواره بر سر فعالیت تحریک طالبان پاکستانی و نحوه مقابله با آن، متشنج بوده است.

پاکستان ادعای حضور این گروه در افغانستان و طرح‌ریزی حملات علیه اسلام‌آباد را دارد، اما امارت اسلامی این ادعاها را بی‌اساس و نادرست می‌داند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!