Connect with us

ورزش

جسد بازیکن پیشین چلسی از زیر آوار زلزله ترکیه پیدا شد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

بربنیاد گزارش‌ها، جسد کریستین آتسو، مهاجم تیم «هاتای اسپور» که پیش از این برای چلسی بازی می‌کرد، از زیر آوار درپی وقوع زلزله ویرانگر در ترکیه پس از دوهفته پیدا شد.

از زمان آغاز زمین‌لرزه‌های ویرانگر ترکیه در هفته گذشته، در مورد محل نگهداری و وضعیت آتسو خبری در دسترس نبود. پیش از این نمایندگان هاتای اسپور اعلام کرده بودند که این بازیکن فوتبال قصد داشت این باشگاه ترکی را ترک کند.

آتسو هنگام مرگ ۳۱ سال سن داشت. این بازیکن تیم ملی غنا در طول دوران حرفه‌ای خود موفق شد برای تیم‌های چلسی ، اورتون، نیوکاسل، بورنموث، پورتو، مالاگا اسپانیا و سایر باشگاه‌ها بازی کند.

آتسو در سپتمبر ۲۰۲۲ به هاتای اسپور ترکیه پیوسته بود.

ورزش

رئیس خان هوتک حریف نوید نادری در دیدار نهایی جام قهرمانی سنوکر آریانا شد

Published

on

(Last Updated On: )

رئیس خان هوتک در یک رقابت نفس‌گیر در مرحله نیمه نهایی جام قهرمانی سنوکر آریانا توانست با نتیجه ۵-۴ در مقابل نادر خان روحانی پیروز شود و به دیدار نهایی صعود کند.

هوتک در دیدار نهایی با نوید نادری روبه‌رو خواهد شد. نادری در بازی اول نیمه نهایی، با نتیجه ۵-۳ زلمی سلام خیل را شکست داده بود.

علاقه مندان سنوکر در سراسر افغانستان می‌توانند دیدار نهایی هیجان انگیز روز دوشنبه را به صورت زنده از طریق تلویزیون آریانا، صفحه فیس بوک آریانا سپورت، چینل یوتیوب آریانا سپورت و وب سایت تلویزیون آریانا تماشا کنند.

این مسابقه ساعت چهار عصر شروع می‌شود اما برنامه مربوطه از ساعت سه پخش می‌شود. با ما همراه باشید!

 

Continue Reading

ورزش

ختم مرحله یک‌چهارم جام قهرمانی سنوکر آریانا ۲۰۲۵

Published

on

(Last Updated On: )

زلمی سلام‌خیل در مرحله یک‌چهارم جام قهرمانی سنوکر آریانا در بازی دیدنی امروز، ظریف افضلی را ۵-۳ شکست داد و به مرحله نیمه‌نهایی راه یافت.

در دومین بازی نفس‌گیر و تماشایی، نوید نادری توانست محمد میر نورزی را ۵-۴ شکست دهد و به مرحله نیمه‌نهایی صعود کند.

در سوم و آخرین بازی امروز، نادر روحانی توانست صالح محمد محمدی را ۵-۱ شکست دهد و به مرحله نیمه‌نهایی راه یابد.

علاقه‌مندان سنوکر در سراسر افغانستان می‌توانند این مسابقات دیدنی را از پرده تلویزیون آریانا، صفحه فیسبوک آریاناسپورت، صفحه یوتیوب آریاناسپورت و از طریق ویب‌سایت تلویزیون آریانا به‌گونه زنده تماشا کنند.

Continue Reading

ورزش

تیم الف کریکت پاکستان در بازی تمریناتی مقابل افغانستان پیروز شد

Published

on

(Last Updated On: )

تیم الف کریکت پاکستان در یک بازی تمریناتی مقابل افغانستان پیش از جام قهرمانان ۲۰۲۵ با تفاوت ۱۴۴ دوش پیروز شد.

در این بازی که روز جمعه در استدیوم قذافی در لاهور برگزار شده بود، تیم الف پاکستان نخست توپزنی کرد و با از دست دادن هشت ویکت در ۵۰ آور ۳۱۴ دوش انجام داد. حسین طلعت ۷۰ دوش، محسن ریاض ۶۱ دوش و عرفان خان ۵۷ دوش انجام دادند.

در پاسخ، تیم ملی کریکت افغانستان با کسب ۱۷۰ دوش در ۳۸.۴ آور حذف شد و نتوانست به هدف برسد. شاداب خان، کپیتان تیم الف پاکستان سه ویکت به دست آورد.

افغانستان در دومین و آخرین بازی تمریناتی خود روز یکشنبه در شهر کراچی به مصاف نیوزیلند خواهد رفت. جام قهرمانان روز چهارشنبه آغاز می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!