Connect with us

رویداد های اخیر

جمعیت هلال احمر برای زلزله‌زدگان ۱۰ میلیون افغانی تخصیص داده است

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

جمعیت هلال احمر افغانی برای آسیب‌دیدگان زلزله در ولایت‌های خوست و پکتیکا ۱۰ میلیون افغانی اختصاص داده است.

مسوولان این نهاد امروز دوشنبه، ۶ سرطان، در یک نشست خبری در کابل می‌گویند که برای هر خانوادۀ متضرر صد دالر امریکایی که معادل آن کم و بیش نه هزار افغانی می‌شود، توزیع خواهند کرد که در مجموع برای ده هزار خانواده کمک‌های نقدی صورت خواهد گرفت.

ملا نور الدین ترابی، معین هلال احمر افغانی دراین مورد گفته است:  «این پول‌های کمک شده با تیم‌های سروی به مناطق اعزام می‌شود و ما بنابر خواست مردم محل این کمک‌ها را نقدی برای شان توزیع می‎‌کنیم». 

هم‌چنان این نهاد در کنار کمک‌های نقدی، کمک‌های غیرنقدی از قبیل کمپل، خیمه و وسایل خانه و آشپزخانه نیز به آسیب‌دیدگان کمک کرده است.

درهمین حال، آسیب‌دیدگان در برخی از مناطق ولایت پکتیکا می‌گویند که هنوز برای آنان کمک نرسیده است.

مینا گل، یکی از آسیب‌دیدگان در ولایت پکتیکا می‌گوید: «جای برای زندگی نداریم، آب برای نوشیدن نیست و همه خانوادۀ ما در بیرون و در صحرا خشک زندگی میکنند». 

این درحالیست که جمعیت هلال احمر یکی از نهاد‌های است که می‌تواند کمک‌ها را مدیریت درست کند و یک هماهنگی میان نهاد‌های کمک کنندۀ داخلی و خارجی به وجود بیاورد. اما به گفته‌ای باشندگان محل، از اینکه روند کمک رسانی از یک منبع واحد مدیریت و رهبری نمی‌شود، کمک‌ها به برخی آسیب‌دیدگان نرسیده است.

رویداد های اخیر

Migration problem cannot be solved by building walls: Mousavi

The diplomat said on X that migration is a global problem and as long as there is poverty and injustice, there will be migration.

Published

on

(Last Updated On: )

Seyyed Rasoul Mousavi, an assistant to Iran’s foreign minister, argued on Friday that the problem of migration cannot be solved by building walls on the border, adopting strict policies, and inhuman treatment of migrants.

The diplomat said on X that migration is a global problem and as long as there is poverty and injustice, there will be migration.The diplomat said on X that migration is a global problem and as long as there is poverty and injustice, there will be migration.

“Immigration is a major international problem. Governments have failed to solve this problem by building walls and strict anti-immigration policies and inhumane anti-immigrant approaches. The truth is bitter, but we know that as long as there is poverty, backwardness and unbalanced development among countries, there will be a problem of migration,” he said.

The statement comes after Iranian President-elect Massoud Pazeshkian said during his election campaign that he would shut the borders to Afghan migrants.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر خارجه آلمان از وعده اخراج افغان‌ها انتقاد کرد

وزیر خارجه آلمان پذیرفت که مجرمان «حق خود برای حمایت را از دست داده اند» اما مشکل حضور افراد خطرناک با اخراج سریع آنان به افغانستان و سوریه حل نمی‌شود.

Published

on

(Last Updated On: )

وزیر امور خارجه آلمان به گونه غیر مستقیم از صدر اعظم و وزیر امور داخله این کشور به دلیل وعده اخراج سریع مهاجران جنایتکار به افغانستان و سوریه انتقاد کرده است.

به گزارش روزنامه «دی ولت» آلمان، آنالنا بربوک روز جمعه در مراسمی در هامبورگ گفت که اخراج سریع مهاجران نمی‌تواند به امنیت کمک کند.

او گفت: «من فکر می‌کنم در چنین شرایط ناامنی، وعده دادن به چیزهایی که روز بعد نمی‌دانید چگونه آن را عملی کنید، نمی‌تواند به امنیت کمک کند.»

وزیر خارجه آلمان پذیرفت که مجرمان «حق خود برای حمایت را از دست داده اند» اما مشکل حضور افراد خطرناک با اخراج سریع آنان به افغانستان و سوریه حل نمی‌شود.

او گفت که نباید تسلیم شرایط امارت اسلامی برای پذیرش مجرمان شد.

این در حالیست که اولوف شولتز، صدراعظم آلمان گفته است که مجرمان اگر از افغانستان یا سوریه آمده باشند، باید از آلمان اخراج شوند.

شولتز این اظهارات را در واکنش به حمله یک‌ شهروند افغان بر تجمع مخالفان اسلام در شهر منهایم آلمان که منجر به کشته‌شدن یک افسر پولیس و زخمی‌شدن چندین تن دیگر شد، بیان کرده است.

وزیر داخله آلمان نیز اعلام کرده که کشورش در حال بررسی اخراج مهاجران افغان که تهدید امنیتی ایجاد می‌کنند، می‌باشد.

امارت اسلامی اما از آلمان خواسته است که این موضوع را طوری از مجاری دیپلوماتیک مدیریت کند که اتباع افغانستان به کشوری سوم سپرده نشوند.

 

مطالب مرتبط:

آلمان می‌خواهد مهاجران افغان را از طریق ازبکستان به کشور شان اخراج کند

امارت اسلامی به آلمان: مهاجران را به کشور سوم نسپارید، موضوع بر اساس توافق دوجانبه حل شود

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر خارجه ترکمنستان سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان را پذیرفت

آقای مردوف در مراسمی به همین مناسبت گفت که ترکمنستان و افغانستان در حال برنامه ریزی اجرای پروژه های بزرگ هستند از همین رو افزایش سطح روابط دیپلوماتیک یک اقدام ضروری است.

Published

on

(Last Updated On: )

رشید مردوف، معاون شورای وزیران و وزیر امور خارجه ترکمنستان، فضل محمد صابر را به عنوان سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در عشق آباد پذیرفته است.

طبق خبرنامه وزارت امور خارجه کشور، آقای مردوف در مراسمی به همین مناسبت گفت که ترکمنستان و افغانستان در حال برنامه ریزی اجرای پروژه های بزرگ هستند از همین رو افزایش سطح روابط دیپلوماتیک یک اقدام ضروری است.

او ابراز امیدواری کرد که با تلاش‌های مشترک دیپلوماتیک دو کشور، کار عملی پروژه های خط لوله گاز تاپی، انتقال برق تاپ و خط آهن بین تورغندی و هرات به زودی آغاز شود.

امارت اسلامی در ماه آگست سال ۲۰۲۱ بر افغانستان مسلط شد، اما تا کنون هیچ کشوری آن را به عنوان حکومت کشور به رسمیت نشناخته است.

اما برخی از کشورهای منطقه در مقایسه با سایر کشورها روابط نزدیکتر با امارت اسلامی برقرار کرده اند.

در ماه دلو سال گذشته، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین اعتمادنامه اسدالله بلال کریمی را به عنوان سفیر افغانستان در بیجینگ پذیرفت.

 

مطالب مرتبط:

رئیس جمهور چین اعتبارنامۀ سفیر امارت اسلامی را پذیرفت

ضمیر کابلوف: برنامه حذف نام امارت اسلامی از فهرست گروه‌های تروریستی خوب پیش می‌رود

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!