Connect with us

رویداد های اخیر

جوانان ننگرهار هشت میلیون افغانی به زلزله‌زدگان هرات جمع‌آوری کردند

منتشر شده

در

پس از زلزله مرگبار در هرات در بسیاری از ولایت‌های کشور روند جمع‌آوری کمک به زلزله‌زدگان آغاز شد، در ننگرهار هم این روند توسط جوانان رضا کار آغاز شد. پس از کمپاین سه روزه این جوانان توانسته اند هشت میلیون افغانی پول نقد و همچنان مقداری از البسه و ادویه جمع‌آوری کرده اند.

نورمحمد حنیف، رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار می‌گوید: «خوشبختانه از سوی تاجران ولایت ننگرهار چهار میلیون کمک نقدی صورت گرفت و همچنان به همکاری و کمک جوانان دواطلب نزدیک به چهار میلیون افغانی جمع‌آوری شده است و این کمک‌ها از ولسوالی‌ها هم جمع‌آوری شده اند.»

شماری از این جوانان داوطلب ننگرهاری از مقام‌های حکومتی می‌خواهند که این کمک‌ها را به گونه شفاف به زلزله‌زدگان هرات توزیع کنند.

سمیع، باشنده ولایت ننگرهار می‌گوید: «هر زمانی که بالای مردم ما آفات طبیعی می‌آید و به کمک ما نیاز می‌داشته باشند، باید از هیچ نوع کمک دریغ صورت نگیرد.»

ذاکرالله، باشنده ولایت ننگرهار می‌گوید: «هر کس به اندازه توان خود دراین کمپاین کمک کرده است حتی اطفال که در روی جاده‌ها کار می‌کنند و روزی صد یا دوصد افغانی عواید دارند کمک نمودند و همچنان زنان نیز در این پروسه شرکت نموده اند.»

با این حال مسئولان ریاست اطلاعات ننگرهار هم از توزیع شفاف این کمک‌ها با یک میکانیزم منظم به مردم اطمینان می‌دهند.

نورمحمد حنیف، رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار می‌گوید: «از تمامی کسانی چی در داخل و یا هم از خارج برای زلزله زده‌گان کمک نموده اند قدردانی می‌کنیم به خصوص از جوانان ننگرهاری که دراین زمینه بسیار تلاش نمودند.»

عمق فاجعه در ولایت هرات بسیار گسترده و عمیق است از این رو آسیب دیده‌گان به کمک‌های بیشتری نیاز دارند زیرا آنان همه دارو وندار شان را از دست داده اند.

رویداد های اخیر

برادر: جهان به‌جای تحریم‌ها و فشارها، روابط اقتصادی خود را با امارت اسلامی گسترش دهد

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، از کشورهای منطقه و جهان خواسته است تا به‌جای تحریم‌ها و فشارهای بی‌جا، روابط اقتصادی خود را با امارت اسلامی نرم‌تر ساخته و گسترش دهند.

معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا در بیانیه‌ای نوشته است که آقای برادر این اظهارات را امروز (شنبه) حین سخنرانی در مراسم آغاز کار یک مارکیت تجارتی در ولایت بلخ بیان کرده است.

برادر افزود که افغانستانِ آباد و نیرومند در منطقه به زیان دیگر کشورها نیست، بلکه به رفاه و تقویت سایر کشورها کمک می‌کند.

او گفت: «امارت اسلامی در بخش مشارکت منطقه‌ای و بین‌المللی، به اصالت همه‌جانبه اقتصادی و سیاسی باور دارد؛ مگر این‌که احترام متقابل به ارزش‌های بزرگ و اصول اساسی وجود داشته باشد.»

وی تصریح کرد که تعامل امارت اسلامی با سکتور خصوصی در بخش پروژه‌های بزرگ و درازمدت، بر اساس مشارکت عامه و خصوصی یا سایر قراردادها، پیام روشن دارد که زمینه سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در افغانستان مساعد است و هر کس می‌تواند از این فرصت استفاده کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

Karzai urges reopening of girls’ schools and universities for Afghanistan’s bright future

Published

on

Former Afghan President Hamid Karzai says knowledge and education are the primary tools for the progress and dignity of any society.

In a post marking the end of the academic year and the preparation of 12th-grade graduates for the Kankor (university entrance) exam, Karzai said on Saturday that Afghanistan needs hundreds of thousands of female and male doctors, engineers, economists, technology specialists, and experts in other fields to become self-reliant.

He called on all students to make greater efforts and to reach higher levels in scientific and social sciences.

He once again emphasized: “I hope that, for a bright future for Afghanistan, girls’ schools and universities will be reopened so that our daughters can stand on their own feet and become worthy of serving the country.”

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان دیپلومات افغانستان را به دلیل حمله مرگبار در وزیرستان شمالی احضار کرد

Published

on

پاکستان روز جمعه معاون سفیر افغانستان در اسلام آباد را احضار کرد تا «اعتراض شدید» خود را در مورد حمله مرگبار به یک مرکز نظامی در منطقه وزیرستان شمالی که منجر به کشته شدن چهار سرباز پاکستانی شد، ابراز کند.

وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حمله توسط یکی از شاخه‌های تحریک طالبان پاکستان  انجام شده است.

در این بیانیه آمده است که پاکستان «نگرانی شدید خود را در مورد حمایت و تسهیلات مداوم» امارت اسلامی به تی‌تی‌پی ابراز کرد و خواستار «تحقیقات کامل و اقدام قاطع علیه عاملان و تسهیل‌کنندگان حملات تروریستی علیه پاکستان از خاک افغانستان» شد.

وزارت امور خارجه پاکستان از امارت اسلامی خواست «اقدامات فوری، مشخص و قابل تأییدی علیه همه گروه‌های تروریستی، از جمله رهبری آنها، که از خاک افغانستان فعالیت می‌کنند، انجام دهد و استفاده مداوم از خاک افغانستان برای تروریزم علیه پاکستان را متوقف کند.»

طبق این بیانیه، به امارت اسلامی «به طور قطعی اطلاع داده شده است که پاکستان حق دفاع از حاکمیت و محافظت از شهروندان خود را برای خود محفوظ می‌دارد و تمام اقدامات لازم را برای پاسخ به تروریزم ناشی از خاک افغانستان انجام خواهد داد.»

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که حملات در این کشور از خاک افغانستان سازماندهی می‌شود، اتهامی که امارت اسلامی آن را رد می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!