Connect with us

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: پاکستان بدرفتاری و اخراج مهاجران افغان را متوقف کند

آقای خلیل‌زاد در پیامی  در شبکه ایکس نوشته است که: «مقام‌های پاکستان باید بدرفتاری غیرقانونی و اخراج اجباری پناهجویان افغان را متوقف کنند.»

منتشر شده

در

زلمی خلیل‌زاد نماینده خاص پیشین امریکا برای صلح افغانستان، از دولت پاکستان خواسته است که بدرفتاری و اخراج اجباری مهاجران افغان را متوقف کند.

آقای خلیل‌زاد در پیامی  در شبکه ایکس نوشته است که: «مقام‌های پاکستان باید بدرفتاری غیرقانونی و اخراج اجباری پناهجویان افغان را متوقف کنند.»

درهمین حال، سفارت افغانستان در اسلام‌ آباد نسبت به بازداشت حدود ۸۰۰ شهروند افغان در این شهر ابراز نگرانی کرده است.

این سفارت در اعلامیه‌ای نوشته است که افراد بازداشت شده شامل دارندگان ویزه معتبر و کارت‌های PoR  وACC  نیز می‌باشد.

در اعلامیه آمده است: «نبود وضاحت در مورد شرایط اخذ NOC سبب موارد نگران‌کننده‌ای از بازداشت و اخراج خودسرانه شده است. در میان افراد اخراج‌شده، ۱۳۷ تن شامل کسانی می‌شوند که ویزه‌شان ختم گردیده است اما قبلاً برای تمدید آن درخواست داده اند.»

سفارت افغانستان در اسلام آباد همچنان گفته است که دارندگان ثبت نام موقت SHARP/UNHCR نیز شامل افراد اخراج شده هستند.

در اعلامیه آمده است:« سفارت امارت اسلامی افغانستان به‌ویژه از گزارش‌های مربوط به بازداشت‌های غیرضروری، تلاشی خانه‌ها و اخاذی از اتباع افغان شدیداً نگران است. ما از حکومت پاکستان تقاضا می‌کنیم تا به این نگرانی‌های جدی به‌صورت عاجل رسیدگی نماید.»

این سفارت همچنان از نهادهای حقوق بشری خواسته است تا فوراً در این زمینه مداخله کنند.

رویداد های اخیر

برادر: جهان به‌جای تحریم‌ها و فشارها، روابط اقتصادی خود را با امارت اسلامی گسترش دهد

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، از کشورهای منطقه و جهان خواسته است تا به‌جای تحریم‌ها و فشارهای بی‌جا، روابط اقتصادی خود را با امارت اسلامی نرم‌تر ساخته و گسترش دهند.

معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا در بیانیه‌ای نوشته است که آقای برادر این اظهارات را امروز (شنبه) حین سخنرانی در مراسم آغاز کار یک مارکیت تجارتی در ولایت بلخ بیان کرده است.

برادر افزود که افغانستانِ آباد و نیرومند در منطقه به زیان دیگر کشورها نیست، بلکه به رفاه و تقویت سایر کشورها کمک می‌کند.

او گفت: «امارت اسلامی در بخش مشارکت منطقه‌ای و بین‌المللی، به اصالت همه‌جانبه اقتصادی و سیاسی باور دارد؛ مگر این‌که احترام متقابل به ارزش‌های بزرگ و اصول اساسی وجود داشته باشد.»

وی تصریح کرد که تعامل امارت اسلامی با سکتور خصوصی در بخش پروژه‌های بزرگ و درازمدت، بر اساس مشارکت عامه و خصوصی یا سایر قراردادها، پیام روشن دارد که زمینه سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در افغانستان مساعد است و هر کس می‌تواند از این فرصت استفاده کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

Karzai urges reopening of girls’ schools and universities for Afghanistan’s bright future

Published

on

Former Afghan President Hamid Karzai says knowledge and education are the primary pillars of progress and dignity in any society.

In a post marking the end of the academic year and the preparation of 12th-grade graduates for the Kankor (university entrance) exam, Karzai said on Saturday that Afghanistan needs hundreds of thousands of female and male doctors, engineers, economists, technology specialists, and experts in other fields to become self-reliant.

He called on all students to make greater efforts and to reach higher levels in scientific and social sciences.

He once again emphasized: “I hope that, for a bright future for Afghanistan, girls’ schools and universities will be reopened so that our daughters can stand on their own feet and become worthy of serving the country.”

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان دیپلومات افغانستان را به دلیل حمله مرگبار در وزیرستان شمالی احضار کرد

Published

on

پاکستان روز جمعه معاون سفیر افغانستان در اسلام آباد را احضار کرد تا «اعتراض شدید» خود را در مورد حمله مرگبار به یک مرکز نظامی در منطقه وزیرستان شمالی که منجر به کشته شدن چهار سرباز پاکستانی شد، ابراز کند.

وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حمله توسط یکی از شاخه‌های تحریک طالبان پاکستان  انجام شده است.

در این بیانیه آمده است که پاکستان «نگرانی شدید خود را در مورد حمایت و تسهیلات مداوم» امارت اسلامی به تی‌تی‌پی ابراز کرد و خواستار «تحقیقات کامل و اقدام قاطع علیه عاملان و تسهیل‌کنندگان حملات تروریستی علیه پاکستان از خاک افغانستان» شد.

وزارت امور خارجه پاکستان از امارت اسلامی خواست «اقدامات فوری، مشخص و قابل تأییدی علیه همه گروه‌های تروریستی، از جمله رهبری آنها، که از خاک افغانستان فعالیت می‌کنند، انجام دهد و استفاده مداوم از خاک افغانستان برای تروریزم علیه پاکستان را متوقف کند.»

طبق این بیانیه، به امارت اسلامی «به طور قطعی اطلاع داده شده است که پاکستان حق دفاع از حاکمیت و محافظت از شهروندان خود را برای خود محفوظ می‌دارد و تمام اقدامات لازم را برای پاسخ به تروریزم ناشی از خاک افغانستان انجام خواهد داد.»

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که حملات در این کشور از خاک افغانستان سازماندهی می‌شود، اتهامی که امارت اسلامی آن را رد می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!